בוקר טוב לכל....

אי י ל ת

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב לכל....

בוקר טוב לכל מי שגר כאן כותב כאן, חי כאן, חולף כאן מבקר כאן, רק לפעמים, באופן קבוע, מתי שבא יש כאן מקום ל-כ-ו-ל-ם וזה מה שטוב בפורום שאין מחויבויות - לטווח ארוך או קצר שאפשר לבוא וללכת, להעלם ולחזור בלי להרגיש רגשי אשם ומבלי להיות מואשם שיש אופציה לכל מיני סוגים של יחסים על בסיס קבוע על בסיס מזדמן מתי שמתחשק מתי שעצוב מתי ששמח מתי שכבד בזמן של קלילות בזמן של נפילה המסך של המחשב סופג וסובל כמעט הכל אז אפשר לחשוב ולהתבטא כאן איך שאוהבים איך שמרגישים איך שלא תמיד אפשר בחוץ בעולם שאיננו וירטואלי כל זמן - כמובן - שלא פגעת באחר - בכל אחר - גם אם הוא מבקר מזדמן גם אם הוא קופץ רק בשביל לשאול שאלה לבקש בקשה - שאפשר להענות לה - או לא איך שרוצים - הרי כאן לא חלים החוקים של עולמות שאינם וירטואלים אז... בוקר טוב למשתתפים הקבועים בוקר טוב לאורחים החולפים בוקר טוב למי שהגיע לכאן היום בפעם הראשונה בוקר טוב למי שהיה, נעלם, ורק מציץ בהחבא בוקר טוב לכל "רוחות הרפאים" שגרות כאן ולא יודעים על קיומן ואולי הגיע הזמן - שתשמיעו את כולכם גם ובוקר בוקר בוקר טוב, לאדם היחידי שיש לו כאן מחויבות אמיתית למנהלת הפורום - ורד חייכי חיוך גדול.... זאפה בפתח - הפורום במתח!!!

../images/Emo51.gifאיילת!!!!!!! ../images/Emo25.gif

איילת היקרה אחרי כל הופעה עם סיקור נרחב את מופיעה כדי שגם מי שבהופעה לא נכח יוכל להרגיש כאילו היה שם, ממש כך מה היה, מי היה, מה נאמר ואיך כל שיר עמיר שר כל פרט קטן וחשוב את מציינת ולכן את בשביל הפורום הכתבת בדרך כלל את נמצאת בפורום בשעות הלא שגרתיות אבל כל הודעה מסכמת את כל ההודעות מקפידה תמיד לכתוב לעניין גם שאת קצרה בזמן בוקר טוב כותבת את בחשכה כשכולם כבר מזמן במיטה כשלחבר מהפורום יש יום הולדת הוא זוכה ממך לברכה מיוחדת דואגת להרגיע את העניניים כשקצת מתחממים ובלעדייך מה לעשות לא היינו יודעים על כך אנו חבים לך תודה גדולה תמשיכי להיות כזאת נפלאה. אוהבים המון. משפ' בניון....

אי י ל ת

New member
../images/Emo66.gifסאלי!!!

סאלי את ולא אחרת בחורה מאוד מוכשרת חרוזים חורזת שירים אורזת צלמת ממש לדוגמה ןלפעמים עושה מהומה... תודה על המחמאות האלה שתזכי לברכות כאלה רק אושר אהבה ושמחה לך ולכל המשפחה!

אי י ל ת

New member
סאלי... בטח שכן!

כשאני אומרת מהומה אני מתכוונת במובן החיובי של המילה, אין צ'אנס לפספס אותך, איך עמיר עדיין לא שם לב???!!! ורק שתדעי, שעבודת האומנות שהכנת לורד ליומולדת עם הברכה האישית של עמיר גמרה אותי מצחוק. אני מודיעה לך לפני היומולדת שלי (מרץ) ומזמינה מראש ברכה מברכת הורסת, לפחות כזאת.

איילת.... מואאאאה! ../images/Emo25.gif

דווקא אמרו לי פעם שאני די שקטה ובישנית... כנראה ששיקרו.... ברור שתקבלי ברכה ליומולדת. אני אתחיל לעבוד על זה מעכשיו... מתי במרץ? לי יש בר"ח אדר, אני חוגגת לפי התאריך העיברי כי הלועזי שלי יוצא ביום האהבה (ולנטיין דיי). אני גם אקבל ברכה? יום טוב לכולם ובוקר אור!

אי י ל ת

New member
סאלי - בוודאי!

בבקשה להודיע לי יום מראש (לא לשכוח) ואת מקבלת שיר יומולדת לדוגמא.

היי לכן.. גם אני רוצה..

גם לי יש יומולדת באדר.. כ' אדר וסאלי אשמח לברכה מיוחדת.. גם ממך איילת.. כל החרוזים האלו, איך אתן עושות את זה???

אי י ל ת

New member
בתאל וגרציה!!

האלן וסאהלן. כמובן שגם אתן מוזמנות לקבל שיר ליומולדת. בבקשה להודיע בפורום יום מראש על האירוע. ורד - אולי תכיני רשימת ימי הולדת של החברים???

למעלה