אני רוצה...

../images/Emo23.gifאני רוצה...../images/Emo23.gif

אני רוצה לראות את השקיעה אני רוצה לראות זאת בעיניך אני רוצה להרגיש זאת בגופך תאווה רומנטית ותשוקה עזה אני רוצה לשמוע את הגלים שנשברים בעוצמה בחוף רוצה להרגיש את ידיך על גופי שמסביב לנו המים....
אני רוצה להרגיש את הלב של ערב חסר מנוחה .. אני רוצה לנשק אותך ברכות
מתחת לאורו של ירח....
אני רוצה לראות את הכוכבים
שמסתתרים להם שם במרומים... אהובי האם תקח אותי
לראות את אותה השקיעה?
אהובי רוצה רק אותך!... <אין כמו אהבה...
> <יום נפלא אנשים..זזה לנוח קצת..להשתמע..>

טוב אני רומנטיקנית ללא תקנה..

אני מאמינה באהבה, בלי אהבה מה אנחנו שווים..חשבי על כך לרגע, עד כמה אנו נהיה אומללים אם אהבה לא תקיף אותנו..

אני יודעת לכן לא התווכחתי...../images/Emo9.gif

אני מממממממממממש לא! אפילו לא קצת,,,,,אפילו לא בכיוון...... ודווקא אני לא אומללה......יש כמה סוגי אהבות, אני נהנית מרובן... אהבת אם, אח, אחות, אב, סבא, סבתא, דוד ודודה, חברים וחברות, שכן שכנה,,,חח בעצם שכן לא..

תודה סער..../images/Emo25.gif

הרגת אותי עם החתימה החדשה שלך חצי מהזוגות מתגרשים וחצי ממשיכים לריב חחחחחחחח עכשיו רק שמתי לב, יפה סערונצ´יק

גמני רוצה ../images/Emo23.gif

אבל לא תמיד זה יוצא. אגלה לך סוד דרדסית. אם זה לא יוצא אני הולך לראות את השקיעה לבד והנוף ביחד עם עלמות החמד בחוף עושה לי את זה

רק בגללך...../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif

בגללך איש שלי ניפצתי חומותי בגללך איש שלי פקחתי את עיני את האהבה בעיניך ראיתי משתקפת שוב הלם בטירוף ליבי, שנדם תקופה ארוכה.. החיים שבו לזרום בגופי בדמי בנימי נשמתי לרגע לראותך ציפיתי לחיבוק האוהב שלך כל כך חיכיתי לשפתיך שלגמו משפתי... וידיך שהרעידו את נימי נפשי דמעת אושר נשרה על לחיי מעוצמת אהבתך אלי והתשוקה חזרה ובערה - שוב בעמקי עצמותי ... ואיתך אהבתי עד בלי די למענך איש יקר שלי ניפצתי את כל חומותי!!

../images/Emo23.gif......./images/Emo25.gif....../images/Emo23.gif

רוח מידבר - מסביב עוטפת אותי.. סובבת אותי.. בלילה קרה מקפיאה את דמי ואתה יקירי מחמם את לבי מחמם את גופי... הרוח את גרגירי החול תטלטל תיקח... בענן של חול תשחק ואותנו אל על תסחף איתה לעבר מחוז מקום חדש של החיים מחוז האהבה התשוקה הערגה שלי ושלך.. בם ניקשר אני ואתה בעבותות של אותה אהבה אהבה נצחית מדהימה וקסומה...

למעלה