אני רוצה להתאהב.

../images/Emo23.gifאני רוצה להתאהב.

אני רוצה ,אך מפחד,בך שוב אני עלול להתאהב... בולם את כל הרגשות,פוחד אך משתוקק איתך להיות. מתי אוכל ממך להשתחרר? ללמוד שוב לאהוב מבלי להתדרדר. מי תאהב אותי יותר ממך?מי תגרום לי שוב לחייך? איפה מתחילים חיי בלעדייך?איפה מסתיימים מכאובי בגללך? פעם צעקתי לעולם שאני אוהב אותך... היום אני לוחש שטוב לי רחוק ממך.. אולי עוד יבוא היום שאצליח לשכנע את עצמי שאת פשוט לא טובה בשבילי,אהבה הורסת אהבה בונה.. אני יודע שאת עמוק בלב היטב אותי מבינה. עכשיו תרפי,תני ללכת בשקט,אותי אל תחפשי.. הלכתי ..למצוא את עצמי.... שלך תמיד באהבה.

soofgania

New member
וואאוו איזה מילים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חופפי ריגשת אותי ואינני יודעת על מי כתבת אבל מאחלת לך שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר

אקסטה כפרה..זה דווקא עליך פשוש...

אני רוצה להתוודות..אני מת עלייך..חולה...הרוס... רוצה לעשות לך אקסטות קטנות בכל הגדלים.... את בלונדינית? יש לך כסף? את בת יחידה ? אם ענית על אחד מהשאלות בכן...אני קונה אותך. 150 תרנגולים.5 פרות.2 סוסים .ו 4 גמלים..ואת שלי !!!!!!!! קפיש?

טוב נו נשברתי..זה נכתב על חמותי...

אקסטה..מה דעתך אני ואת ..נעשה כמה במבינוס... נשפר כמה תנוחות...נשנן את הקמא סוטרא... רק אני חייב להיות כנה איתך...אני עושה סקס עם גרביים....

חחחחחחחחח עם גרביים חחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואי אתה לא נורמלי אין שרוטי כמוך מזה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

j a s t i n

New member
../images/Emo140.gifחופף בשבילי אני מתרגש...

כל כך מתרגש .. ש.... ועעע , אופס שניה יש לך טישו ... אוףףףףף שוב על המקלדת דייייייייי כל שבוע 50 שקל ועעעעע הרטיבות הזאת והמקשים זה לא הולך יחד ... חופפי שמעת את השמועה החדשה.... משה בכל זאת היה הספר שלקח את הפרס הראשון של ה טוטו .... בבגדד.... הפרס היה 120 אלף דינר קולולולולולולול

גאסי..תשפריץ לצד..לא על המקלדת...

חוץ מזה מה זה 50 ש לשבוע... אני משלם 5000 ש לשבוע עבור טיפול פסיכיאטרי..ולא תשמע אותי מתלונן. תביא בוסה גאסי,אפשר להציע לך חברות ?

מרסי אני אף פעם לא שלם...אני תמיד

חצוי.. את יודעת פיצול אישיות קשה..וזה... אבל אני מרגיש צורך עז.."כולנו" מרגישים צורך עז... לומר לך חן חן על ההתיחסות. דרך אגב מי זה/ו ההשראה הגדולה של חייך ???שמעשירה ומאשירה אותך שוב ושוב ?

מ ר ס ד ס

New member
בחרת את שימך בקפידה.

מר חופף. מפה נראה שחוצ מאשר לחפוף אתה לא ממש יודע דבר וחצי בהבנת הנקרא: * תודה להשראה הגדולה של חיי שמעשירה אותי שוב ושוב תבונה צחוק וצער לחילופין * שאלה: מה מעשיר את מרסדס? תשובה" תבונה צחוק וצער לחילופין. מקווה שעכשיו זה ברור יותר. באשר להתיחסות שלי חופפ יקר. בכייף, תמיד כשממש משעמם. או לחילופין, תמיד כשמושיקו מצליח לחייך אותי. סופשבוע נעים.^_^ מרסדס.

אקסטההההההההההההההההההההההההההההההה

אוהבת אותך מווואההההההההההההההההה יאלה כולכם יא שרוטי בלוג מיחיחיח

קמייייייייייייייייייייייי

אוהבת גם ממי...אל תשכחי את גם שרוטת בלוגי כמוני בדיוק לא פחות ולא יותר חחחחחחחחחחחחחח

למעלה