אורחנו היקר,המטיף אלברט סליבא

somebodddy

New member
שאלה לגבי חוקי הנצרות

היהדות אוסרת את ביצועם של סיאנסים והעלאות באוב למיניהם. האם ישנו איסור דומה בנצרות?

שלום לך, ואכן יש איסור בדת הנצרות

על מעשי סיאנסים וכל שאר הקסמים, אדוננו ישוע המשיח היה מוציא שטנים ושדים ומזהיר אותם ומוקיע אותם, ישוע נלחם בשדים והוציא אותם מבני האדם וכל מעשה של הזמנת שדים לעולם שדרכו הם נכנסים גם לאנשים שמשתתפים בסיאנס, זהו מעשה של השטן עצמו ותחבולה שלו בכדי לחדור לעולם יותר, שזה בתכלית מעשה שאסור על פי אמונתנו וצווי אלוהים. אלוהים נתן לתלמידיו כוח להוציא שדים בשמו, בהחלט לא ליצור איתם קשר ולהזמינם אלינו או לתקשר איתם. כל תקשור עם שדים הוא תקשור עם השטן עצמו, וברור שזה אסור, וכמו כן בכדי להראות כמה שדים אלו שנואים על אלוהים הוא אמר שחלק מהם לא יוצאים אלא עם צום ותפילה, וזאת בכדי להראות כמה הם מסוכנים ואין לתקשר איתם.

Charl

New member
וסיאנס בלי להזמין שדים

את מעשה סיאנס בעיקר עושים כדי להזמין נשמה של אנשים שנפטרו ולא שדים למינהם

נפלא! ../images/Emo24.gif

מאחלת לכם אירוח פורה ורוחני ושלוחה מכאן הרבה אהבה לזוג המשיחי המקסים! מאוחדת עם כולכם בתפילות!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאורחנו היקר,המטיף אלברט סליבא

המטיף Preacher אלברט סליבא מילידי שנת 1960, מתושבי חיפה, ערבי נוצרי, שהתוודע לאמונה טוטאלית וחדשה בישוע המשיע באמצע שנות חייו, ולמד לימודי הדת הנוצרית על פי הכתובים ב- Gallily Bible Collage דרך ה- Assemblies of GOD בין השנים 1995-2000. שירת בקהילת כפר אלביענה כמטיף ורועה כניסייה במשך כ- 6 שנים, ובעוד קהילות נוספות בצפון, כיום הוא חלק מקהילת הכניסייה האנג´ילית פאבטיסטית בחיפה, והיה חלק מקהילת החמסונים גם כן. אחינו היקר בישוע המשיח מגישים לך זר פרחים ענק
מודים על רצונך להתארח ולהעשיר, ומברכים את בואך אלינו, בהוקרה רבה- הללוייה לאדוננו החי, ישוע המשיח.
להלן השאלות של החברים בפורום ומחוצה לו, באיחולי אירוח מעניין, מלמד ומבורך ברוח הקודש
. האירוח יחל בשעה שבע בערבו של יום רביעי 21/2/07, נא להעלות שאלות עד לחצי שעה ממועד האירוח.

salt of earth

New member
שאלה 2 שלי

השאלה שלי מתמקדת בחזון יוחנן. אני יודעת שהפרשנות של חזון יוחנן היא מורכבת
האם תוכל לתת לנו תמצית, ופרשנות על חזון יוחנן.

salt of earth

New member
שאלה 3 שלי

השאלה שלי קשורה דווקא לקהילות הנוצריות במזרח התיכון. זה לא סוד שהקהילות הנוצריות במזרח התיכון נמצאים במצב לא קל (בלשון המעטה). 1- איך לפי דעתך על הנוצרי לנהוג בחברה שלו שבה הוא מצוי כמיעוט? 2- איזה מסר היית נותן לצעירים שלנו שמתפתים להגר בחיפוש אחרי החיים הטובים אי שם במערב. 3- ומה לפי דעתך על הכנסיות (כל הכנסיות) לנהוג לנוכח תופעת ההגירה? תודה רבה
וברוך הבא לפורום

salt of earth

New member
ביטול השאלה

מכיוון שאתם לחוצים בזמן ויש שאלות אחרות שמחכות לתשובה אז אני מבטלת את השאלה הזאת. ואפשר בפעם אחרת להעלות את השאלה הזאת לדיון כולל בפורום בגלל שזה נושא חברתי חשוב לקהילה שלנו ואנחנו נשמח אם תוכל להשתתף בו

../images/Emo39.gifתודה על ההתחשבות מלח הארץ

ואכן זה מה שהתכוונתי לכתוב לך כעת, שהעלית שאלות טובות אך שמצריכות דיון ארוך נוסף, ועל כן אשמח אם תסלחי לי ואוכל לענות על זה במהלך הסופשבוע הזה.
תודה רבה לכולם על השאלות המפרות, וסליחה שלקח המון זמן אך מקווה שזה היה שווה.. ואשמח לחזור בהזדמנות אחרת ולהמשיך איתכם את הדיונים.
אני מתפלל בשבילכם שאלוהים ישמור עליכם בערב זה, וביום המחר ובכל עת, ושאלוהים יאיר את פניו מולכם וישמרכם מכל רע, ויברככם תמיד, בשם ישוע המשיח אני מעלה את תפילתי- אמן. הללוייה

על שיבת ציון

נכבדי אלברט סליבא רציתי לשאול אותך לדעתך ולדעת הכניסייה האנג´ילית פאבטיסטית. מה דעתכם על שיבת ציון? האם חזרת העם היהודי לארץ ישראל ןקבלתו של ישוע, הוא לא תנאי קודם להופעתו המחודשת של ישוע? צדוק

lion 7

New member
ברשותו של הקסיס אלברט אשיב בקצרה

אכן בחזרת היהודים מהגולה וקבצם , אחת הסימנים לסוף העולם .. אולם כנראה לא כולם יאמינו , אלא שליש או שני שליש (מהזכרון מחזון יוחנן) ... ובתוך הצרה יאמינו האחרים על פי רחמנותו של אלוהים... זאת אחת מכמה פרשניות , ואני מצדד בדברי ישוע על פי הפירושים , כי לא ניתן לכם לדעת מה יהיה מחר .. גם ישוע לא יידע מתי תבוא השעה לביאתו בשנית . רק האב

salt of earth

New member
שאלה 4 שלי

1- "أَمَّا أَنا فأَقولُ لكم: لا تُقاوِموا الشِرّير. بل مَنْ لَطَمَكَ على خَدِّكَ الأَيمنِ، فَقَدِّمْ لهُ الآخَرَ أَيضًا" (متى 5:39) איך אנו מיישמים את הפסוק הזה בחיים שלנו? ואיך חיים את הפסוק הזה במציאות? 2- מה אומרת הנצרות על האסונות שפוקדים את העולם ומתים בהם אלפי חפים מפשע?

פסוק שאני מיישמת כמה שאפשר

הנוצרות ואבאנא הני בלאלב ולרוח דאומן תקדס אסמוה , הוא רוצה מאתנו שנלמד לסלוח , קשה נכון בזמננו אבל זה עדיין אפשרי אני אישית מיישמת הפסוק בכל אשר עושה צריך רק להאמין עמוק בלב בזה ואז יהיה קל להשמה.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאחיי היקרים בישוע- המטיף אלברט

כבר איתנו קורא שאלותיכם, תכף יתחיל במתן מענה, אבקש שתהיו סבלנים, מאחר וזו הפעם הראשונה שלו כמעט בכל הקשור להקלדה דרך מחשב ושימוש בו
.. אך העיקר הוא הכוונות הטובות
ורוח ישוע תדריך אותו על הסוף- אמן.

hhh האחת

New member
האם ישו עבר בציפורי? כנס בבקשה..

שלום רב ! רציתי לדעת האם ישוע עבר באתר ציפורי. אני כותבת כתבה לאתר האינטרנט שלי ורציתי בבקשה לדעת אם ישוע עבר שם, דבר שניראה לי הגיוני, מכיוון שציפורי ליד נצרת וגם עוברת בדרך לצור (משם כידוע ישוע הגיע). אשמח לקבל תשובה. מלבד זאת, הינך מוזמן להיכנס לאתר שלי שעוסק כולו בארץ הקודש ואתרים הקדושים לנצרות בארץ. בתודה רבה, רותם. www.biblewalks.com BibleWalks.com - walk with us through the sites of the Holy Land

למעלה