אהבה

../images/Emo23.gif אהבה ../images/Emo23.gif

אין קושי בעולם אשר אהבה לא תוכל לנצחו. אין מחלה אשר אהבה לא תוכל לרפאה. אין דלת בעולם שאהבה לא תוכל לפתחה. אין נהר אשר אהבה לא תוכל לגשר עליו. אין חומה אשר אהבה לא תוכל להפילה. אין חטא אשר אהבה לא תוכל לכפר עליו... אין זה משנה עד כמה עמוקה הצרה, מה נואש המצב, מה גדולה התסבוכת מה נוראה הטעות - מעט אותות של אהבה יביאו קץ לכל אלה... אם יש בלבכם די אהבה - הרי שאתם היצורים המאושרים ורבי העצמה ביותר בעולם... -אמט פוקס- אתם, אנשים יקרים מלאים באהבה לכל אחד ואחת מכם יש כל כך הרבה לתת מאחלת לכולם שאף פעם לא תחסר לכם אהבה את שלי כבר יש לכם. אוהבת מאוד ותודה שאתם כאן

~מעיין~

New member
סערתתת רגשותתתתת../images/Emo85.gif

זה מהמם בחיים לא קראתי כזה דבר מקסים הכל פה ממש נכון רק בה להוכיח שאהבה יכולה לעלות על כל מכשול ואין דבר נכון מזה אהבתי מאוד.. חולה עלייך מעיין

sidi

New member
האכן כך?

האם זה נכון גם במציאות או שרק באגדות? (לא שאני פסימי או משהו אבל...) בכל אופן זה יפה מאוד. וגם לך יש את האהבה שלנו, את שלי לפחות. ותודה גם לך שאת כאן.

ortal_sh

New member
גם אני קצת לא ממש........

בטוחה שיש דבר כזה במציאות, כי לפעמים יש דברים שלא נבין ולא נדע, והאהבה לא תמיד תצליח להחזיק כל קשר, לפעמים זה לא ממש תלוי בנו , לפעמים אוהבים כל כך , אבל לא מסתדרים מכל מני בחינות לדוגמא בעיות כלכליות , בעיות של אופי שונה, ויש עוד ........ אני מצטערת להרוס לך את השיר , כי באמת לפעמים זה לא עובד ככה בחיים! בכל אופן השיר עצמו יפה והלוואי שהוא היה נכון ! אור-טל

sidi

New member
נראה לי...

שבאמת הרסנו לה את השיר עם התגובות שלנו. דרך אגב חשבתם שאהבה עצמה יכולה לפעמים להיות מחלה? אורטל, נו החבר התעורר כבר ?

ortal_sh

New member
הי , SIDI

טוב לגבי אהבה - ידוע שיש בה גם טוב וגם רע , אהבה יכולה להיות הדבר הכי יפה שבעולם , והיא יכולה להיות הדבר הכי עצוב וכאב , שמתאהבים בבנאדם הלא נכון! בכל אופן לגבי החבר שלי , לא הוא עדיין ישן ....... סתאאאאאם ברור שהוא התעורר אבל זה כבר מאוחר מידי , יום האהבה חלף ויהיה רק בשנה הבאה - חשבת על זה - אוף אור-טל

sidi

New member
סליחה אבלל...

מי קבע שאת יום האהבה צריך לחגוג בתאריך מסויים הא? תפסי את החבר שלך ותעשו לכם יום אהבה משלכם. ותאמיני לי שזה עוד יותר כיף כי זה ספונטני. אני מקווה שלא תתני לו ליפול היום שוב פעם ב 23:00 למיטה, (אל תקבלי תירוצים)

ortal_sh

New member
סידי .........

טוב , אני לא יודעת אם להסכים איתך , כי לפעמים אין כמו לחגוג באותו היום , זה כמו לחגוג את יום ההולדת אחרי כמה ימים ... אבל בעצם מצד שני: זה נשמע נחמד לעשות איזה ערב רומנטי , ולהחליט שזה היום .... טוב אני קצת מתוסבכת, רואים לא? בכל אופן תודה על העידוד ......... אור-טל

ניקולי

New member
סליחה על ההתפרצות

סידי צודק!!!!!! וצודק באלף אחוז....יום אהבה יכול להיות כל יום!! וכמובן עם מי שיש לחלוק איתו אהבה.....קחו את יהודה ואותי למשל סתם דוגמא שאתם כבר יודעים ומכירים. יום אהבה בשבילנו זה בוקר צוהריים וערב..אין רגע שאין חיבוק או אין רגע שאין נשיקה..ואין רגע שאין אהבה.. אהבה צריך לדעת לתת ולקבל ולהשקיע ושזה יבוא משני הצדדים לא רק מצד אחד כי אחרת אין לה ערך לאהבה..... בכל ערב אנחנו מדליקים נרות שותים יין או קולה (העיקר משהו ביחד).. מדברים צוחקים הוא מספר לי מה עבר עליו במשך היום אני לו..וככה ממשיכים עד השעות הקטנות של הלילה ..ואם הוא עובד לילה אז אני נותנת לו לישון אבל זה רק אחרי כמה מילות אהבה חיבוק נשיקה חום וכו´ (ואני לא אמשיך מה עוד....)... סערת רגשות יקרה!!!! השיר שלך מקסים ואף מרגש.. המשכי להאמין והמשיכי לכתוב כאלו דברים יפים! באהבה ניקול*

mariana

New member
אורטלי אני מצדיקה אותך../images/Emo45.gif

היי מתוקה! ברוכה הבאה, את יחסית חדשה כאן נכון? אני מצדיקה את מה שרשמת, כי באמת לא כל דבר האהבה יכולה לנצח ומי כמוני יודעת זאת, נפלתי בשתי אהבות שהייתי בטוחה שהם כל עולמי ושזה בדיוק מה שסערה רשמה. אבל הייתי רוצה שזה מה שיהיה באהבה ואז זה אהבה אמיתית. אוהבת מרין

mariana

New member
חמודה שלייייייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כל כך ריגשת אותי במה שרשמת אני כל כך רוצה שאהבה הזאת כבר תגיע אליי, אין לך מושג עד כמה. אבל אומרים שאם מחכים זה לא מגיע, אז אני משתדלת בתוך ליבי שזה יגיע בלי שאני אשים לב אוהבת תגידי לי מה חדש אצלך? האם יש עיניים חדשים שאת לא מספרת?

למעלה