אהבה

i v g y

New member
איזה באסה

אבל תחשוב על זה שאתם עדיין יכולים להתראות זה לא שגמרתם תיחסים ולמה אתה שומר כלכך הרבה? אין אנשים אחרים חוץ ממך? ויהיה טוב על תדאג :)

Drunk Bullet

New member
זה עדיין בעייתי

לא שאנחנו מתכוונים לוותר, אבל זה בטח לא מקל על הקשר. בקשר לשמירות, קח בחשבון שיש בבסיס הרבה פטוריסטים, וגם בחודש-חודשיים האלה, הרבה חיילים מסיימים שירות סדיר, ועד שיגיעו חדשים הלחץ הוא על אלה שעוד משרתים בבסיס (שלא לדבר על הקצינים שעושים הרבה יותר תורנויות כקצינים תורנים בשמירות, כי רק החודש משתחררות 4 קצינות, ביניהן אהובתי
).

iris 23

New member
LOVE../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

את החבר שלי
את אמא שלי
את הכלב שלי
את המורה שלי לפסיכולוגיה
את דוה שלי[אחות של אמא]
את דוד שלי[אח של אמא]
דברים לא קשורים
את הריח של הבושם הכי מתוק לגבר
את הורדים
את החורף
את הגשם והריח שבא אחרי הגשם
קולה..יאמי
גלידת ריבת חבל
גרר אוקיי חפרתי..זהו!

DeAth ScrEaM

New member
אני קצת בדיליי

וגם אין לי כלכך מה לכתוב פה. אין דברים שאני אוהבת יותר מדי... יש המון המון המון המון דברים שאני באמת אוהבת, ושמעלים לי חיוכים כאילו אין מחר, אבל זה כזה, רגעי... בעיקרון אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת את אמא שלי... זאת האהבה הבאמת הכי גדולה שלי... אני יותר מדי קשורה אלייה.... נו וגם לינקה שלי... וזהו... כל השאר... זאת תהיה רשימה ארוכה מדי ולא חשובה מדי...

DeAth ScrEaM

New member
=]

גם אותך אני אוהבת =] כבר אמרתי לך את זה =] *מוסיפה לרשימה "הארוכה": מרינה* צ'מוק!

DeAth ScrEaM

New member
טוב, אז הינה האהבות שלי...

אמא העציץ שלי
אביב וימים עם שמש ורוח כזאת לא חזקה :] אופטימיות את כל החברים שלי :] בוקר :] גשם הסיגריה לפני השינה. חמאה ^__^ ים לחייך ולהצחיק ולראות אנשים שמחים לינקה לכתוב לצלם לראות את הזריחה... מוזיקה מרלבורו אדום נרות ספרים. בעיקר כאלה עם משמעות עמוקה פיות ופיקסים. פרחים... מכל הסוגים! פרחים!! :] קפה :] שוקולד לבן של פרה תה ורדים תותים תינוקות :] כבר בחרתי לעצמי אחת :] צבע אדום-בורדו :] גרביים שהן פסים שחור לבן וחולצות כאלה שזה בעצם רשת <במיוחד כשזה ביחד על חברה שלי> יש עוד...

Janem

New member
מממ... שאלה מורכבת...

במקרה שלי זו האהבה לקלאווי, שזה במרוקאית כלום... ז"א, אני אוהב להתבטל, להיות עצלן, לישון עד מאוחר, ולא לעשות כלום... ברגעים האלה אני הכי רגוע, הכי שלוו, הכי פילוסוף. זה המצב האידאלי. סתם לשכב בטן גב ולשקוע בחלומות...... בתכלס, אם תציעו לי לבחור בין טיול אקסטרים/ מסיבה חושרמוטע/ או סתם להזרק על הספה ולחרופ, אז בטוח שהייתי בוחר בספה... אין על זה... :)

the freaky girl

New member
טוב, אני גם..:]

אני אוהבת את חבר שלי חברים שלי משפחה לבלות בירה לעשן להצליח צחוקים מוזיקה:) קפה של הבוקר הקור של הבוקר אנשים שקרובים אליי מאושרים האחיין מדרגה שנייה שלי
גריי - הכלב של חבר שלי ובכלל בלי חיים להשתגע לונה פארק!!! [מכוניות מתנגשות שולט! :] ] לנהוג [אפילו שזה בינתיים רק בשיעורים] לדעת דברים מעניינים דברים סקסיים לעשות אמבטיה
לישון ועוד דברים....

mrmistory

New member
בכל זאת אני עונה. היא נגמרה לפני...

3 חודשים, את הבוע של 3 שנים וחודש לא נראה לי שאפשר למלא בפחות מזה במיוחד כאשר הכל היה נחמד וסבבה עד 3 חודשים תרם פרידה. אבל יוצאים מהכל בחיים וממשיכים. את האמת, תמיד לא האמנתי באהבה עד שמצאתי אותה אבל שוב התחלתי להאמין שהיא לא קיימת. כשאתה יכול לאהוב כל פעם מישהיא אחרת איזה מין אהבה זאת ? האם היא באמת קיימת ? או אהבה זה משהוא שהיא לוקחת אותך לחתונה ? על זה לא יוכלו לענות , לא חשוב מה הסיבות. לבסוף, אנשים פשוט מתרגלים ולא יודעים האם הם אוהבים.

M a r U s k A

New member
זה מה שמפחיד אותי להתרגל..

אבל זה לא כל כך נכון שלא יודעים... אני יוצאת שנה + עם חבר שלי ואני אוהבת אותו מאוד מאוד.. אני יודעת מה זה מתרגלים.. מתרגלים זה כש... הקשר ברור מאליו.. כבר לא כל כך חשוב מתי נפגשים ומתי לא.. לאןיוצאים ומה עושים.. כבר אין את ההתרגשות, וההתלהבות לפי כל פגישה.. לא עולה לך חיוך בבוקר כשאתה מתעורר בבוקר לצד אהובתך.. וכשרבים אז כבר לא כואב... אתה מרגיש מין ריקנות ואדישות. ככה הרגשתי עם האקס המיתולוגי שלי
באיזשהו שלב כבר לא היה לי אכפת, מה הוא עושה , ועם מי הוא עושה.. אבל מצד שני כל כך התרגלתי אליו שלא יכולתי לתאר את חיי בלעדיו והריקנות והאדישות כלפיו גדלה מיום ליום. כרגע.. אני אוהבת את עומר שלי יותר ויותר מיום ליום!

mrmistory

New member
לא רבנו, פשוט התקררנו וחבל ../images/Emo10.gif אבל.

מה שאמרת "מתרגלים זה כש... הקשר ברור מאליו" ואת ההמשך שלו זה נכון וככה בכל קשר יהיה ולא יעזור. חוקקקקקק, כמה אפשר אותו פרצוץ ? אני מדבר על שניהם נכון, נהנים והכל טוב ויפה ויש את הרגש שחזק להיות ביחד אבל בסוץ הכל נגמר. עדיף לפני חתונה תרם עשיית טעות מרה.

למעלה