אהבה

Danielle b3

New member
../images/Emo23.gifאהבה../images/Emo23.gif

השאלון מנוסח בלשון נקבה אך מיועד לשני המינים
טוב אז נתחיל
קודם כל אתה בן או שאת בת
האם הצעת למישהו חברות בעבר
אם כן אז לכמה
וכמה מהם הסכימו
האם מישהו הציע לך חברות בעבר
אם כן כמה
ולכמה מהם הסכמת
נכון לעכשיו - יש לך חבר
נכון לעכשיו - את מאוהבת
קיבלת משהו ביום
האהבה
אם כן - מה קיבלת
כמה זוגות יש בכיתה שלך
למי שיש חבר - כמה זמן אתם כבר חברים
קרה לך שמישהו הציע לך חברות והסכמת אבל אחרי זה נפרדת ממנו מהר (אחרי יום, אחרי שעה... אחרי דקה
)
אני עונה
קודם כל אני בת
האם הצעת למישהו חברות בעבר
לא
האם מישהו הציע לך חברות בעבר
כן
אם כן כמה
5 ...
ולכמה מהם הסכמת
ל-2
נכון לעכשיו - יש לך חבר
לא...
נכון לעכשיו - את מאוהבת
כן
קיבלת משהו ביום
האהבה
לא...
כמה זוגות יש בכיתה שלך
2
אבל בשכבה יש יותר
למי שיש חבר - כמה זמן אתם כבר חברים
אין לי...
קרה לך שמישהו הציע לך חברות והסכמת אבל אחרי זה נפרדת ממנו מהר (אחרי יום, אחרי שעה... אחרי דקה
)
כן
נפרדתי ממנו אחרי יום... לא הייתי צריכה להסכים לו...

koskos2

New member
דרך אגב הסימן שעשית....

זה זוג הומואים ו
זה זוג לסביות..... קודם כל אתה בן או שאת בת? בנות שולטות! האם הצעת למישהו חברות בעבר? כן אם כן אז לכמה? 2 וכמה מהם הסכימו 2 האם מישהו הציע לך חברות בעבר כן אם כן כמה? 6 ולכמה מהם הסכמת? 6 נכון לעכשיו - יש לך חבר? נפרדתי ממנו אתמול נכון לעכשיו - את מאוהבת? כן........ קיבלת משהו ביום האהבה? כן..... אם כן - מה קיבלת? קיבלתי מחברי לשעבר (שנפרדתי ממנו אתמול) מנורה אדומה עם דובי שרשום עליו איי לוב יו ונעלי בית שרשום עליהם לווב.... כמה זוגות יש בכיתה שלך? אממממ 1 למי שיש חבר - כמה זמן אתם כבר חברים? - - - - - קרה לך שמישהו הציע לך חברות והסכמת אבל אחרי זה נפרדת ממנו מהר (אחרי יום, אחרי שעה... אחרי דקה) ? לא

KitiKiti

New member
../images/Emo25.gifאני עונה:

אני בת האם הצעת למישהו חברות בעבר-לא האם מישהו הציע לך חברות בעבר-כן אם כן כמה-6 ולכמה מהם הסכמת-3 נכון לעכשיו - יש לך חבר-כן!!!בן אדם מושלם!!! נכון לעכשיו - את מאוהבת-כן!!! קיבלת משהו ביום האהבה-כן! אם כן - מה קיבלת-כרית ענקית בצורת לב כמה זוגות יש בכיתה שלך-1(לאא כולל אותי..כי חבר שלי גדול ממני בשנתיים..) למי שיש חבר - כמה זמן אתם כבר חברים-חודש קרה לך שמישהו הציע לך חברות והסכמת אבל אחרי זה נפרדת ממנו מהר (אחרי יום, אחרי שעה... אחרי דקה)-לא

victoria777

New member
טוב...

קודם כל אתה בן או שאת בת -בת האם הצעת למישהו חברות בעבר-לא אם כן אז לכמה וכמה מהם הסכימו האם מישהו הציע לך חברות בעבר-לא אם כן כמה ולכמה מהם הסכמת נכון לעכשיו - יש לך חבר-לא נכון לעכשיו - את מאוהבת -לא קיבלת משהו ביום האהבה-לא אם כן - מה קיבלת כמה זוגות יש בכיתה שלך-לא יודעת למי שיש חבר - כמה זמן אתם כבר חברים קרה לך שמישהו הציע לך חברות והסכמת אבל אחרי זה נפרדת ממנו מהר (אחרי יום, אחרי שעה... אחרי דקה) -לא

English Muffin

New member
All u need is love ../images/Emo23.gif

השאלון מנוסח בלשון נקבה אך מיועד לשני המינים טוב אז נתחיל קודם כל אתה בן או שאת בת- בת האם הצעת למישהו חברות בעבר אם כן אז לכמה וכמה מהם הסכימו-מה אני בכיתה ה'?חחחחח האם מישהו הציע לך חברות בעבר אם כן כמה ולכמה מהם הסכמת- כן שוב מה אני בכיתה ה' ? נכון לעכשיו - יש לך חבר-לא נכון לעכשיו - את מאוהבת-לא קיבלת משהו ביום האהבה-לא אם כן - מה קיבלת כמה זוגות יש בכיתה שלך-אין בכלל למי שיש חבר - כמה זמן אתם כבר חברים-אין חבר קרה לך שמישהו הציע לך חברות והסכמת אבל אחרי זה נפרדת ממנו מהר (אחרי יום, אחרי שעה... אחרי דקה)-כן

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל אתה בן או שאת בת בת האם הצעת למישהו חברות בעבר כן אם כן אז לכמה פעם אחת וכמה מהם הסכימו אחד מהם האם מישהו הציע לך חברות בעבר כן אם כן כמה פעמיים נראה לי ולכמה מהם הסכמת אחד נכון לעכשיו - יש לך חבר לא נכון לעכשיו - את מאוהבת כן קיבלת משהו ביום האהבה מחברה חי אם כן - מה קיבלת סוכריה כמה זוגות יש בכיתה שלך לא הרבה למי שיש חבר - כמה זמן אתם כבר חברים <> קרה לך שמישהו הציע לך חברות והסכמת אבל אחרי זה נפרדת ממנו מהר (אחרי יום, אחרי שעה... אחרי דקה) לא

עונה על האהבה

טוב אז נתחיל קודם כל אתה בן או שאת בת-בת האם הצעת למישהו חברות בעבר-לא ממש...גרמתי להרבה להציע לי חברות. אם כן אז לכמה-כל אחד שאני עושה לו עיניים וכמה מהם הסכימו-חח לא היה אחד שלא האם מישהו הציע לך חברות בעבר-כל הזמן וגם עכשיו אם כן כמה-יותר מדי ולכמה מהם הסכמת-כמעט לכולם נכון לעכשיו - יש לך חבר-כן נכון לעכשיו - את מאוהבת -מאוד קיבלת משהו ביום האהבה-ברוררררר אם כן - מה קיבלת - מסאג' מהסרטים!!!!! וגם דובי ועוד כמה דברים כמה זוגות יש בכיתה שלך-שתיים או שלוש.. למי שיש חבר - כמה זמן אתם כבר חברים- 10 חודשים!!!!! קרה לך שמישהו הציע לך חברות והסכמת אבל אחרי זה נפרדת ממנו מהר (אחרי יום, אחרי שעה... אחרי דקה) -חחח ברוררררר כ"כ הרבההההההה

למעלה