אהבה

../images/Emo23.gif אהבה ../images/Emo23.gif

בהשראת הספר "דרך האהבה" (של דון מיגל רואיס), אבל במילים שלי (הספר לא לידי. אני כותבת את מה שאני הרגשתי והבנתי אחרי הקריאה): תדמיינו שיש לכם מטבח מלא באוכל וכל טוב, ואתם לא דואגים לאוכל. אתם תמיד שבעים וכל מאכל שאתם רוצים, אתם מקבלים. אתם נותנים אוכל לכל מי שרוצה, ללא תנאים. יום אחד בא אליכם מישהו, ומציע לכם פיצה, אבל תמורת זה שתעשו כל מה שהוא רוצה. הייתם מציעים לו אוכל ללא תמורה, והייתם מסרבים להצעתו. נכון? ועכשיו תדמיינו שאתם במצב אחר. אתם רעבים לאוכל כבר הרבה זמן. מישהו מגיע ומציע לכם פיצה תמורת זה שתעשו כל מה שהוא רוצה. יש סיכוי גדול שתסכימו לכך....לא? אותו הדבר לגבי אהבה
אם יש בכם מספיק אהבה לעצמכם, אתם לא מחפשים שימלאו לכם אותה במקומות אחרים, ואתם מוכנים לחלוק אותה, ולקבל אהבה, אבל לא תמורת תנאים כלשהם. אם אין בכם אהבה, אתם תחפשו אותה רק במקומות אחרים, ותהיו מוכנים לקבל אותה תמורת תנאים של הצד השני. מקווה שהבנתם. זו היתה כתיבה חופשית בעקבות קריאה בספר
תגובות?

זה כל כך נכון...

"אם אין אני לי מי לי"... קראתי את הספר די מזמן, אבל היה ממש נחמד להזכר

איל באש

New member
מסכים ומחזק...../images/Emo45.gif

ורוצה להוסיף ןלומר שהיום המשפט אהבה ללא תנאי הפך ל : אהבה אוניברסלית. כי אהבה ללא תנאי אומרת שיש תנאי. אהבה אונברסלית שייכת לשדרוג המונח הישן לחדש.

למעלה