כ"כ אהבתי את הרעיון שלך שאני
הולכת לעשות זאת עכשיו... אני אוהבת את עצמי כשאני לומדת אני אוהבת את עצמי כשאני עסוקה אני אוהבת את עצמי כשאני יושבת בשמש אני אוהבת את עצמי כשאני קוראת ספרים אני אוהבת את עצמי כשאני עם חבר שלי אני אוהבת את עצמי מחובקת ומנושקת ע"י חבר שלי אני אוהבת את עצמי כשאני עונה בפורום אני אוהבת את עצמי כשאני קוראת הודעות בפורום אני אוהבת את עצמי כשמתיחסים להודעות שלי בפורום אני אוהבת את עצמי כשאני הולכת בגשם ללא מטריה אני אוהבת את עצמי כשאני בבית המקסים שלי, עם כל האנרגיה המדהימה שלו אני אוהבת את עצמי כשאני עוזרת ליקריי אני אוהבת את עצמי כשאני מתעמלת אני אוהבת את עצמי כשאני צוחקת אני אוהבת את עצמי כשיש קטורת בבית אני אוהבת את עצמי כשאני מתבטאת בבהירות אני אוהבת את עצמי כשאני לומדת דברים חדשים אני אוהבת את עצמי כשאני מגלה דרבים על עצמי אני אוהבת את עצמי כשאני רואה לפתע עד כמה אני מדהימה אני אוהבת את עצמי כשאני מארחת אני אוהבת את עצמי כשאני מתפתחת אני אוהבת את עצמי כשאני עם אנשים חיוביים אני אוהבת את עצמי כשאני רואה כמה החיים מופלאים אני אוהבת את עצמי כשאני מתמודדת. אני מתה על עצמי כשאני מתמודדת, אז אני באמת אוהבת אותי - אני רואה כמה איכויות מדהימות יש לי, אני רואה את העוצמה שלי. אני אוהבת את עצמי כשאני מאזינה לחבר שלי אני אוהבת את עצמי כשאני מדברת עם חבר שלי אני אוהבת את עצמי כשאני מטיילת אני אוהבת את עצמי כשאני בטעבע אני אוהבת את עצמי כשאני פתוחה אני אוהבת את עצמי - איזה תרגיל מהמם!!! תודה רבה המתבוננת. אני מזמינה את כולם לעשות תרגיל זה, הוא פשוט נותן אנרגיות של שמחה מדהימות!!!!