אהבה (6)

kung fu

New member
אני אוהבת ללמוד קונג פו!!!!

בנאלי, הא?! אז מה...אני אהיה אמנית קונג פו!!

ש1234

New member
אני אוהבת כ"כ הרבה דברים ../images/Emo23.gif

אני אוהבת להיות מחובקת ומנושקת ע"י חבר שלי אני אוהבת לצחוק אני אוהבת ללמוד דברים חדשים אני אוהבת להיות עסוקה אני אוהבת להיות מוקפת בחברים ומשפחה אני אוהבת לארח (דבר חדש ומדהים) אני מתה על הדירה שלי אני אוהבת להיות בשמש אני מתה על הפורום הזה ועל האנשים בו אני אוהבת שוקולד מכל הסוגים, והרבה אני אוהבת פרחים אני אוהבת להרגיש אהובה אני אוהבת לטייל אני אוהבת להיות בטבע אני אוהבת להתקלח אני אוהבת לקבל מודעויות חדשות אני אוהבת שהשופט לא איתי אני אוהבת את החיים!!!!!

rainbow too

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif

גם אני אוהב
אני אוהב לאהוב. אני אוהב אנשים. אני אוהב את החברים שלי. אני אוהב ילדים. אני אוהב חיות. אני אוהב צמחים. אני אוהב מוסיקה. אני אוהב ספרים. אני אוהב לבשל. אני אוהב לאכול. אני אוהב לישון(למרות שאני ער בשעות כאלה) אני אוהב את הזרימה של החיים. אני אוהב את אלוהים. אני אוהב את הים. אני אוהב את ההרים. אני אוהב את העולם. אני אוהב מאד את הפורום הזה, ואת כל האנשים הנפלאים שכותבים כאן. אני אוהב לקרוא את הדברים בשקיקה. ולכתוב. אני אוהב את החיים שלי כפי שהם (למרות שהם נראים לא משהו מנקודת מבטו של הקרבן) אני אוהב כסף אני אוהב מין אני אוהב לאונן אני אוהב לחוות מדיטצייה אני אוהב לחלום אני אוהב את המשפחה שלי אני אוהב את המדינה שלי אני אוהב טלויזיה אני אוהב רדיו אני אוהב אינטרנט והכי חשוב אני אוהב אותי. תודה ש1234 אני אוהב אותך המון. קבלי

ש1234

New member
שלומי בכייף – נהנתי מאוד לקרוא

את הודעתך, הזכרת לי עוד דברים שאני אוהבת
החיים כ"כ יפים יש כ"כ הרבה דברים נפלאים בהם

נוקאוטט לשופט !! רעיון ../images/Emo62.gif

אהבתי את ההודעה שלך , ומכיוון שרק עניתי לך על שיפוט עלה לי רעיון לראש
לכל משפט שלך תוסיפי את עצמי אוהבת את עצמי מחובקת ומנשוקת ע"י חבר שלי אוהבת את עצמי כשאני צוחקת אוהבת את עצמי כשאני לומדת משהו חדש וכו´ וכו´ איזה כיף כמה שאת אוהבת את עצמך
אוהבת אותך גם

rubber duck

New member
האם יש פה קרב ../images/Emo13.gif

הזירה מוכנה קרב השופטים
ומי ישפוט בינהם
שרון

ש1234

New member
כ"כ אהבתי את הרעיון שלך שאני

הולכת לעשות זאת עכשיו... אני אוהבת את עצמי כשאני לומדת אני אוהבת את עצמי כשאני עסוקה אני אוהבת את עצמי כשאני יושבת בשמש אני אוהבת את עצמי כשאני קוראת ספרים אני אוהבת את עצמי כשאני עם חבר שלי אני אוהבת את עצמי מחובקת ומנושקת ע"י חבר שלי אני אוהבת את עצמי כשאני עונה בפורום אני אוהבת את עצמי כשאני קוראת הודעות בפורום אני אוהבת את עצמי כשמתיחסים להודעות שלי בפורום אני אוהבת את עצמי כשאני הולכת בגשם ללא מטריה אני אוהבת את עצמי כשאני בבית המקסים שלי, עם כל האנרגיה המדהימה שלו אני אוהבת את עצמי כשאני עוזרת ליקריי אני אוהבת את עצמי כשאני מתעמלת אני אוהבת את עצמי כשאני צוחקת אני אוהבת את עצמי כשיש קטורת בבית אני אוהבת את עצמי כשאני מתבטאת בבהירות אני אוהבת את עצמי כשאני לומדת דברים חדשים אני אוהבת את עצמי כשאני מגלה דרבים על עצמי אני אוהבת את עצמי כשאני רואה לפתע עד כמה אני מדהימה אני אוהבת את עצמי כשאני מארחת אני אוהבת את עצמי כשאני מתפתחת אני אוהבת את עצמי כשאני עם אנשים חיוביים אני אוהבת את עצמי כשאני רואה כמה החיים מופלאים אני אוהבת את עצמי כשאני מתמודדת. אני מתה על עצמי כשאני מתמודדת, אז אני באמת אוהבת אותי - אני רואה כמה איכויות מדהימות יש לי, אני רואה את העוצמה שלי. אני אוהבת את עצמי כשאני מאזינה לחבר שלי אני אוהבת את עצמי כשאני מדברת עם חבר שלי אני אוהבת את עצמי כשאני מטיילת אני אוהבת את עצמי כשאני בטעבע אני אוהבת את עצמי כשאני פתוחה אני אוהבת את עצמי - איזה תרגיל מהמם!!! תודה רבה המתבוננת. אני מזמינה את כולם לעשות תרגיל זה, הוא פשוט נותן אנרגיות של שמחה מדהימות!!!!

ש1234

New member
כ"כ אהבתי את הרעיון שלך שאני

הולכת לעשות זאת עכשיו... אני אוהבת את עצמי כשאני לומדת אני אוהבת את עצמי כשאני עסוקה אני אוהבת את עצמי כשאני יושבת בשמש אני אוהבת את עצמי כשאני קוראת ספרים אני אוהבת את עצמי כשאני עם חבר שלי אני אוהבת את עצמי מחובקת ומנושקת ע"י חבר שלי אני אוהבת את עצמי כשאני עונה בפורום אני אוהבת את עצמי כשאני קוראת הודעות בפורום אני אוהבת את עצמי כשמתיחסים להודעות שלי בפורום אני אוהבת את עצמי כשאני הולכת בגשם ללא מטריה אני אוהבת את עצמי כשאני בבית המקסים שלי, עם כל האנרגיה המדהימה שלו אני אוהבת את עצמי כשאני עוזרת ליקריי אני אוהבת את עצמי כשאני מתעמלת אני אוהבת את עצמי כשאני צוחקת אני אוהבת את עצמי כשיש קטורת בבית אני אוהבת את עצמי כשאני מתבטאת בבהירות אני אוהבת את עצמי כשאני לומדת דברים חדשים אני אוהבת את עצמי כשאני מגלה דרבים על עצמי אני אוהבת את עצמי כשאני רואה לפתע עד כמה אני מדהימה אני אוהבת את עצמי כשאני מארחת אני אוהבת את עצמי כשאני מתפתחת אני אוהבת את עצמי כשאני עם אנשים חיוביים אני אוהבת את עצמי כשאני רואה כמה החיים מופלאים אני אוהבת את עצמי כשאני מתמודדת. אני מתה על עצמי כשאני מתמודדת, אז אני באמת אוהבת אותי - אני רואה כמה איכויות מדהימות יש לי, אני רואה את העוצמה שלי. אני אוהבת את עצמי כשאני מאזינה לחבר שלי אני אוהבת את עצמי כשאני מדברת עם חבר שלי אני אוהבת את עצמי כשאני מטיילת אני אוהבת את עצמי כשאני בטעבע אני אוהבת את עצמי כשאני פתוחה אני אוהבת את עצמי - איזה תרגיל מהמם!!! תודה רבה המתבוננת. אני מזמינה את כולם לעשות תרגיל זה, הוא פשוט נותן אנרגיות של שמחה מדהימות!!!!

deep ocean

New member
אני אוהבת צעצועים אלקטרונים

אם היה לי עודף כסף הייתי קונה לי "לפ-טופ" חדשני ויפיפה...חהחהחה... טוב, אז כרגע בגלל האמצעים המוגבלים, אני מסתפקת בסלולרי החדש של פלאפון. דגם SK. טלפון ממש חמוד... האמת, זה בכלל אבא שלי החליט להחליף לעצמו, ולאמא שלי את הטלפונים, אז אמרתי שגם אני רוצה, אז יש לי תירוץ

למעלה