אהבה......חמוד

תלתלית3

New member
../images/Emo23.gifאהבה......חמוד

יום האהבה רבים ניסו להגדיר את האהבה ,ביניהם , משוררים , הוגי דעות וחכמי עולם. חיפשנו באינטרנט הגדרה למילה אהבה , ומצאנו את התשובות הכי טהורות אצל בני 4 עד 8 הנה קצת מתשובותייהם : כאשר מישהו אוהב אותך, הדרך בה הוא קורא בשמך היא שונה. אתה יודע כי שמך בטוח בפה שלו. אהבה זה כאשר הכלבלב שלי מלקק לי את הפנים, למרות שהשארתי אותו לבד כל היום. אהבה זה כאשר בחורה מתיזה על עצמה בושם ובחור מתיז על עצמו אפטר-שייב, הם יוצאים ביחד ומריחים זה את זו אהבה זה כאשר אתה אוכל עם חבר ונותן לו את רוב הטוגנ ים שלך, בלי שאתה מבקש את שלו בתמורה. אהבה זה מה שגורם לך לחייך אפילו שאתה עייף. אהבה זה כאשר אמא שלי מכינ ה קפה לאבא שלי, אבל לפני שהיא מגישה לו, היא טועמת קצת כדי לבדוק שהקפה טעים... אהבה זה כאשר את אומרת לבחור שאת אוהבת את החולצה שלו, והוא ! מתחיל ללבוש אותה כל יום ועכשיו , בואו נאהב.... הנך מוזמנ/ת להקדיש שיר לאהובך!!!

r o n i t 3 7

New member
לא לחיות מחוסר ברירה

אלא להיות שלם איתם... לכולנו יש חסרונות מי יותר ומי פחות - מושלם אין... דעתי

מזל חי

New member
לא רק שהפסקתי לכתוב לאהובי

הפסקתי לכתוב שירים לאהובים.. יש לי קופסא מלאה בשירים מוקדשים לי חלקם עד היום מעלים ריח של אהבה וזכרונות מדהימים וישנם שם המון שירים ריקים ריקים חלולים חלולים מלאים במילים נשפכות וחתימות הזויות וחולניות. אז שיר אהבה הפעם לא יצא וגם אם עוד יצא..אז יצאו עוד כמה מילים..כי מילים הן רק מילים.. ובאהבה כמו באהבה אין רק מילים
יום אהבה שמח למי שחוגג וגם למי שלא
ולמי שמחפש לאן לצאת לחפש אחריה (חסר טעם לדעתי לחפש) יש כאן משהו לסוף שבוע..

מה זה לאהוב?

לאהוב זה לתת למישהו להרגיש הכי טוב עם עצמו. ואנחנו גם אוהבים את מי שנותן לנו להרגיש הכי טוב עם עצמינו... * כשאני מרגישה שטוב לי איתי בחברת בן זוג אני יודעת שזה זה..

maof

New member
וואלה...../images/Emo13.gif

הוא לא מושלם אבל בשבילי הוא...מספר 1 פשוט לדעת לקבל אותו / אותה למרות המגרעות כי אף אחד לא מושלם... בלי הרצון לשנות אותו / אותה למשהו אחר. מעוף

חוגגת את יום האהבה שם...

עם החברים שאני הכי אוהבת עם הבן החייל שאני הכי אוהבת עם המוסיקה שאני הכי אוהבת איתי, שאני לומדת לאהוב הכי הכי. גם אתם מוזמנים.

אהבה....

זה לחיות.. להרגיש.. להזיז.. לפעום.. לחייך.. ---------- זה לדאוג.. לכאוב.. לפחד.. לחשוב.. ---------- להחסיר שעות שינה...והמון פעימות לב :}}

למעלה