סופ"שארון

Ice Queen 7

New member
../images/Emo228.gifסופ"שארון../images/Emo230.gif

ממתי יש פה אייקונים כאלה?
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב וקריר לכולם

../images/Emo133.gif../images/Emo145.gifסטטיסטיקות וכאלה! D:

עברנו בפורום עשרה חודשים איטיים יחסית לשאר חודשי קיום הפורום, כש6 החודשים מאז דצמבר היו חלשים במיוחד. אז אני שמחה לבשר שחודש יוני היה החודש הכי פעיל בפורום מאז נובמבר!
עשרת הפעילים בפורום: (19) Learn To Fly (19) It Snow In Hell (23) feel the revenge (28) bachner1 (36) still loving you (51) Endogenisis (54) Brombit (69) Ice Queen 7 (106) yael627 (138) אטומיק בייגל
עשרת הפורומים המועדפים עלינו: משחקי סימס (זה בטח בגללי, שאלתי שם איזו שאלה
) טים ברטון דמדומים טלנובלות (מישהו רוצה לספר לנו משהו?
) נייטוויש אוונסנס ערפדים פסנתר ופסנתרנים (אווו מי מפסנתרן פה? D:) אופנה אלטרנטיבית סרטי מתח ואימה
שרשורים: שרשור מפגש - תקראו ותגיבו, צריך לקבוע מפגש מהר. P: החולייה החלשה - אם מישהו לא הצביע ורוצה, לכו על זה. השיר השבועי - יפתח חדש רק מחר, וזה על ME! תשתתפו. ^^
עוד אפשר וכדאי לחשוב על פינות נוספות, ואפילו שרשורים מעניינים חד פעמיים! סופ"שארון מדהים לכולכם!

Endogenisis

New member
נחשי מי מפסנתרן פה XD;

אבל אני סתם קורא אין לי מה להגיב אני לא מבין בכלום ]:

../images/Emo140.gifיאיי נפלא!

ויש לי קצת בעיה עם הפינה שלי...
עוד כמה שבועות אני לא אזכור איזה שירים כבר עשיתי, יש איזה דרך לעקוף את זה אם אני לא רושמת אצלי?

לא נראה לי P:

אפשר לחפש בדפי הפורום את הפינות הקודמות ולראות על אילו שירים הן היו אבל זו סתם טרחה מיותרת. תשמרי קובץ טקסט במחשב עם שמות השירים שכבר עשית. :) או שבכל פינה תכתבי את שמות השירים שהיו לפני כן וככה תצטרכי לבדוק בכל פעם רק את השרשור הקודם של הפינה. ותגידי, למה את לא מגיבה לזה בעצמך? P:

כן...

האמת שב-99% ידעתי שזה תהיה התשובה שלך. אין קיצורי דרך בחיים הא? ולמה אני לא עונה?....אין לי מושג חחח אני בהחלט צריכה!

yael627

New member
אני גם אף פעם לא ראיתי אותם ../images/Emo12.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: ביטרסוויט
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אמה שפלן
ו...Time to say goodbye אלבום השבוע: After Forever - After Forever מה את/ה שומע/ת עכשיו: Epica- Nothing's wrong דבר טוב שקרה השבוע: הייתי בת"א והצלחתי לחזור הבייתה בלי כתמים של שוקו
דבר רע שקרה השבוע: לקח לי שעתיים וחצי להגיע הבייתה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: בריכההה אתר השבוע: - מאכל השבוע: - ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: מגרש ביתי
ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: -

~שארון~

מה את/ה שומע/ת עכשיו: As One - טארוט ואז Lyla - אואזיס
דבר טוב שקרה השבוע: זוהרלדת, ובאותו יום שתי חברות טובות (שלאחת מהן גם היה יום הולדת) באו לישון אצלי והיה ממש כיף, קיבלתי כמה מתנות, אתמול נפגשתי עם חברת ילדות שעברה לקנדה ובאה לבקר בארץ והיה די נחמד (חוץ משלב המסיבה-הצפופה-והמעושנת-לבני-20-עם-מוזיקת-ערסים), ביום רביעי יצא באפי חדש אבל עוד לא ראיתי אותו (קומיקס, כלומר).
דבר רע שקרה השבוע: קיץ. :{
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים אנגלית לנצח, הפעם באמת P: (אני עושה מועד ב' בG. אלא אם נקבל את הציון ואני אראה שאין צורך)... הממ אין ממש משהו מיוחד בשבוע הבא.
מאכל השבוע: מיליון עוגות ועוגיות שיש והיו בבית. X_X
סרט/סדרת השבוע: נראה לי שלא ראיתי סרט/מכושפות, באפי, המומינים, הטופ מודל
ציטוט השבוע:
זוהר (כאילו, אני): אני צריכה דבק Adama: ‫קחי את הדבק שקיים בינינווווווווווווווווווווו <3333333333333333333
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ציטוט מלפני כמה דקות

אח שלי, שחוזר הלילה לצבא אחרי רגילה של כמעט שבוע: יש לי רעיון אדיר. אני לא חוזר לצבא... אני נשאר בבית... וזהו.

Ice Queen 7

New member
../images/Emo233.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Restless שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מני אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: עוד פטור-שמירות לחודש וכמה דברים אחרים דבר רע שקרה השבוע: 41 מעלות כל יום
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לברר את השעות של קורס עודשבועיים ולגלות שאני אוכל ללכת להופעה של סוזן וגה (שתהיה ביום שבו מתחיל הקורס X_X) || אתר השבוע: DA מאכל השבוע: פסטה ספר השבוע: הארי פוטר וגביע האש סרט/סדרת השבוע: עקרות בית נואשות, ורוניקה מארס, נאנה ציטוט השבוע: שכחתי :{ תמונת השבוע: http://icequeen77.deviantart.com/art/14-127665550

למעלה