אז ככה

../images/Emo227.gif אז ככה

בכמה מילים, איך מפתחים ביטחון עצמי ליד אנשים ? הרי אנשים רוצים להתקרב לאדם שיש לו ביטחון עצמי ולא מפחד מהצל שלו .. אז השאלה שלי היא איך לפתח את הביטחון העצמי שלי ? איך להיות ? מה להיות ? איך להתנהג ?הייתי רוצה שיהיה לי ביטחון עצמוואני ידע איך להשיג את המטרות שלי ואיך להיות עם אנשים :]

איזה שאלה של מליון דולר

הלוואי והייתי יודעת את הדרך את צריכה להאמין בעצמך לפני שמישהו אחר יוכל לדעת שאת מלאת בטחון הכל תלוי בך עם עצמך אם תאהבי את עצמך ותרגישי שאת מרגישה סבבה עם מה שאת בלי קשר למה שחושבים עליך זה אוטומטית מוקרן החוצה (נשמע דפוק אבל זה ככה )

orli997

New member
ניסית פעם לבדוק את זה?

אז ככה אני בדקתי ושמתי לב ....שליד אנשים עם בטחון כביכול חשתי יותר את חוסר הביטחון שלי ואז חפרתי שוב וגיליתי עובדה מדהימה שאותם אנשים חשו יותר ביטחון לידי ואז הגעתי למסקנה שכנראה שכשאנשים מדחיקים את חוסר הביטחון שלהם הוא נדחק אלי ואז אני חשה חוסר בטחון גובר לעומת זאת כשאני בסביבת אנשים עם ביטחון עצמי באמת אין לי תחושה של חוסר ביטחון מסקנה - לא כל מי שנראה בעל ביטחון עצמי הוא באמת כזה ישנן עוד מסקנות.....

wintert

New member
לא כל הנוצץ זהב

חוץ ממטילי זהב :) זה נוצץ משהו טוב D: בכל מקרה, זאת באמת שאלה טובה. אני לא תמיד מסוגל להתחיל עם בחורה אבל מספיק שהיא תבוא אליי ותגיד שלום, אז זהו .. אני חופשי מפתח שיחה, בקלות אפילו. חוסר ביטחון עצמי? לא בטוח, אולי, אולי סתם אני לא רואה צורך לגשת לבחורה ולדבר איתה. ביטחון עצמי זה משהו שאת יכולה לבנות בקלות. חוסר ביטחון עצמי נובע מזה שאת מפחדת שייצחקו עלייך .. זהו, אחרת מה הבעיה? אמא שלי, לדוגמא, יכולה פתאום באמצע הרצאה של 1000 איש לקום ולשאול משהו בלי לפחד, ממש ככה. אני לא מסוגל, כי אני מפחד שיצחקו עליי. למה? אין סיבה ... סתם הכל בראש. תשימי לב שאנשים שלא ממש מפחדים מהדברים האלה, מגיעים רחוק. שורה תחתונה, אל תפחדי, אין סיבה לפחד .. תעשי מה שטוב לך .. וזהו :)

galitgali1

New member
אני למדתי עם השנים

שאנשים אוהבים מי שאוהב את עצמו ואנשים עם בטחון. בעשר השנים האחרונות של חיי למדתי שאני קודם כל לא רואה אף אחד ממטר אלא קודם כל את עצמי כמובן בלי חוצפה, הכל בגבול הטעם הטוב - ומדהים לראות איך החיים משתנים, אני עצמי, כשאני רואה אנשים למשל שממש לר נראים טוב, או שמנים מידי וכו' ומנהלים איתי שיחה מלאת בטחון, אני בלב שלי אומרת, כל הכבוד - היופי בעיני והמיוחדות שאני אוהבת זה לראות אנשים עם בטחון - עם בטחון - משמע, שלא נותנים לאף אחד להוריד להם את הבטחון. לפעמים אני נתקלת לעיתים דיי נדירות במקום בו אני מרגישה שאני מגיבה בחוסר בטחון ואז אני מדברת לעצמי באותם רגעים ומזכירה לעצמי שהוא לא פחות טוב ממני וחוזרת מהר להיות בעלת הבטחון. זה פתח בפני דלתות רבות מאוד ברמות שאני אפילו לא יכולתי לדמיין, בזכות הבטחון שלי והאהבה שלי לעצמי, הגעתי לפתרון בעיות אשר ניהלתי אותם לא עם פקידות ועוזרות מנכ,ל אלא עם המנכלים עצמם - ואני בכוונה נותנת את הדגש על זה, כי כשאתה מבטא את עצמך טוב, כשיש לך בטחון, לא משנה מי ובאיזו דרגה - אלא ישר יפתחו לך דלת. דבר חשוב מאוד מאוד - להיות תמיד לבוש יפה, נקי ובפקידה, בחורה = לא רצוי במחשופים אלא בהופעה מכובדת שמגלה טפח קטן ומסתירה הרבה זה אומר לדעתי הרבה על האישיות כי לחשוף גוף זה כמו לשדר חוסר בטחון - אני הייתי פעם במקום הזה שהייתי מוכרחה ללכת עם קצר וגופיות והיום אני יודעת שרציתי למקד את תשומת הלב בגוף כי בתוכי לא רציתי להתקל באנשים כי הייתי חסרת בטחון, היום, כמה שנים אחרי, אני לא צריכה את הגוף שיעורר את הבטחון שלי, אני מסתירה ומשדרת את הבטחון שלי. לגבי גברים - גם גברים יש להם לפעמים רצון להסתיר את חוסר הבטחון שלהם באיזו טריקו צמודה עד כדי כך שזה לא מענין רק מגלה שלבחור יש חוסר בטחון. בקיצור - גם שההופעה תהיה מתאימה לאישיות, קצת סולידית והכי חשובה מותאמת למקום. אולי תגידו מה הקשר להופעה - אבל את זה ייקחו מי שרוצים ללמוד מבלי נסיון.

למעלה