אני למדתי עם השנים
שאנשים אוהבים מי שאוהב את עצמו ואנשים עם בטחון. בעשר השנים האחרונות של חיי למדתי שאני קודם כל לא רואה אף אחד ממטר אלא קודם כל את עצמי כמובן בלי חוצפה, הכל בגבול הטעם הטוב - ומדהים לראות איך החיים משתנים, אני עצמי, כשאני רואה אנשים למשל שממש לר נראים טוב, או שמנים מידי וכו' ומנהלים איתי שיחה מלאת בטחון, אני בלב שלי אומרת, כל הכבוד - היופי בעיני והמיוחדות שאני אוהבת זה לראות אנשים עם בטחון - עם בטחון - משמע, שלא נותנים לאף אחד להוריד להם את הבטחון. לפעמים אני נתקלת לעיתים דיי נדירות במקום בו אני מרגישה שאני מגיבה בחוסר בטחון ואז אני מדברת לעצמי באותם רגעים ומזכירה לעצמי שהוא לא פחות טוב ממני וחוזרת מהר להיות בעלת הבטחון. זה פתח בפני דלתות רבות מאוד ברמות שאני אפילו לא יכולתי לדמיין, בזכות הבטחון שלי והאהבה שלי לעצמי, הגעתי לפתרון בעיות אשר ניהלתי אותם לא עם פקידות ועוזרות מנכ,ל אלא עם המנכלים עצמם - ואני בכוונה נותנת את הדגש על זה, כי כשאתה מבטא את עצמך טוב, כשיש לך בטחון, לא משנה מי ובאיזו דרגה - אלא ישר יפתחו לך דלת. דבר חשוב מאוד מאוד - להיות תמיד לבוש יפה, נקי ובפקידה, בחורה = לא רצוי במחשופים אלא בהופעה מכובדת שמגלה טפח קטן ומסתירה הרבה זה אומר לדעתי הרבה על האישיות כי לחשוף גוף זה כמו לשדר חוסר בטחון - אני הייתי פעם במקום הזה שהייתי מוכרחה ללכת עם קצר וגופיות והיום אני יודעת שרציתי למקד את תשומת הלב בגוף כי בתוכי לא רציתי להתקל באנשים כי הייתי חסרת בטחון, היום, כמה שנים אחרי, אני לא צריכה את הגוף שיעורר את הבטחון שלי, אני מסתירה ומשדרת את הבטחון שלי. לגבי גברים - גם גברים יש להם לפעמים רצון להסתיר את חוסר הבטחון שלהם באיזו טריקו צמודה עד כדי כך שזה לא מענין רק מגלה שלבחור יש חוסר בטחון. בקיצור - גם שההופעה תהיה מתאימה לאישיות, קצת סולידית והכי חשובה מותאמת למקום. אולי תגידו מה הקשר להופעה - אבל את זה ייקחו מי שרוצים ללמוד מבלי נסיון.