אמנם לא חתיך קלאסי אבל אטרקטיבי לא פחות, ג'ון קרסינסקי.
S shaharory New member 25/10/11 #70 אהובייייייי ) שלחתי לו מכתב ואז אחרי איזה שנה וחצי קיבלתי בחזרה תמונה חתומה!
ש שוקוהולית New member 24/10/11 #19 והבחור שנגדו דזמונד הרינגטון, הבלש קווין בדקסטר וג'ק באס בגוסיפ. (אגב, ההרינגטון שני ברשימה, האם הממלכה הבריטית מנסה לרמוז לי משהו?)
והבחור שנגדו דזמונד הרינגטון, הבלש קווין בדקסטר וג'ק באס בגוסיפ. (אגב, ההרינגטון שני ברשימה, האם הממלכה הבריטית מנסה לרמוז לי משהו?)
A A TotalGleek New member 24/10/11 #28 ../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מי זה ואיפה אני יכולה לראות עוד מהקוביות שלו ?
../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מי זה ואיפה אני יכולה לראות עוד מהקוביות שלו ?
ש שוקוהולית New member 24/10/11 #47 הייתי ממליצה על גוגל כי ברוב הסרטים שלו הוא משחק דמות מעצבנת ו/או שובינסטית, אז אני אישית מעדיפה אותו בתמונות.
הייתי ממליצה על גוגל כי ברוב הסרטים שלו הוא משחק דמות מעצבנת ו/או שובינסטית, אז אני אישית מעדיפה אותו בתמונות.
H hodaya96 New member 24/10/11 #24 נמנמנ גם אני ישים קצתXD למרות שהרוב יהיה דברים שכבר שמתיP: אני מניחה שיכולתם לנחש שעם זה אני יתחיל..
R Rawsome New member 25/10/11 #122 !!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif הפרצופים שעשיתי בסצנה הזאת... בואי נגיד שבכלל בכלל לא יכולתי להתמקד במה שרייצ'ל מקשקשת ברקע
!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif הפרצופים שעשיתי בסצנה הזאת... בואי נגיד שבכלל בכלל לא יכולתי להתמקד במה שרייצ'ל מקשקשת ברקע