שרשור ריור 2.0!

../images/Emo226.gif שרשור ריור 2.0!

בגלל שהקודם עשה רק טוב, בגלל שפגרה, בגלל שיש מחסור של eye candies בגלי, ובעיקר בגלל שאני מנסה להסיח את דעתי מהלימודים הקרבים, קבלו אותו שוב: שרשור הריור של פורום גלי! השתדלתי לשים פה את אלה שקופחו פעם קודמת, אז אני מתנצלת מראש אם מישהו חסר או אם אני חוזרת על מישהו. בגלל הביקוש מהפעם הקודמת (וכי אני קצת OCD) אני אחלק את זה לקטגוריות של גברים ונשים. Let the games begin!

Slow Cheetah

New member
אייסמן & ג'ימי אולסון ../images/Emo99.gif

אין לי מושג מי שיחק את מי וממש לא אכפת לי, פשוט...

אוי האשמורים ../images/Emo3.gif

את אהרון ראיתי ביותר דברים..הוא היה בורוניקה מארס..והוא זה ששיחק גם את ג'יימי אולסון.. שון הכי התפרסם מאקס מן..

5ifi

New member
../images/Emo45.gif

אני לא יודעת עם הוא דורש ריור, אבל הוא השחקן הראשון שגרם לי לחשוב שהוא חתיך (ולהתאהב בו שלוש שניות מאוחר יותר) רק באמצעות כישרון המשחק שלו.

5ifi

New member
לגמרי. ואז ראיתי את הסרט המלחיץ הזה איתו

שכחתי איך קוראים לו. נו, הוא משחק שם עם מילה ג'ובוביץ'. ושם הוא חתיך! יפה לו עבריין. ואם כבר אז כבר- ראית הציל של ביל (LEAVES OF GRASS)?

האמת שלא ראיתי סרטים איתו מהשנים האחרונות

הוא התחיל לעשות דברים לא מוצלחים במיוחד. מומלץ?

5ifi

New member
ליבס אוף גראס הזוי ומצחיק, אני ממליצה

בעיקר כי הוא כזה גאוני שם! הוא משחק שני תפקידים הפוכים וקורעים מצחוק והשני עם מילה ג'ובוביץ' סתם חופר... אז לא. חיחי אבלאבל, את אמן האשליות ראית, נכון? כי אם לא אז עכשיו את הולכת לראות.

ראיתי את ההתחלה והוא שיעממני קשות.

בנוסף לזה שאני לא בדיוק סובלת את ג'סיקה ביל. אבל שמעתי עליו הרבה טובות, אולי מתישהו אני אתן לו צ'אנס נוסף. וליבס אוף גראס עושה את דרכו למחשבי ברגעים אלו ממש.

5ifi

New member
יאיי!

תנסי שוב את האמן, וליבס אוף גראש, אני אזהיר שוב- סרט מוזר. אותי הוא ממש הצחיק, אז תספרי לי איך הוא אחרי שתסיימי!

למעלה