מחר מפגש D:::

../images/Emo226.gif מחר מפגש D::: ../images/Emo226.gif

טוב אז בואו נסגור את הדבים למי שעדיין לא יודע
לאן ומתי? ארלוזרוב (רכבת מרכז)- 11 בבוקר (אם האוטובוס של מישהו עוצר שם אבל לא בדיוק בתוך התחנה יש מדרגות כאלה שמובילות לשביל שמוביל לתחנה P: ) דיזינגוף סנטר- 12 בבוקר בכ"מ כדאי מאוד שיהיה לכם טלפון של לפחות אחד מאיתנו (אם אין לכם תבקשו במסרים או במסנ') ככה שגם אם אתם מאחרים וגם אם לא ואם קורה משהו ברגע האחרון תדעו בדיוק איפה אנחנו. D: ~זוהר אלה וקורל לא לרדת למטה.
~ יש לזוער אלה וקורל יומולדת אז כולם להביא מתנות וברכות ונעשה קולולולו ושמייח D:::::::: יאללה, נפגש מחר :}

~מגיחה לרגע~

אני באה D::::: אני וטל מגיעים ביחד באוטובוס לארלוזורוב ++ ולמי שלא מכיר אותי, היי! אני מור ואני יצור קופצני ומטריד D:

XDD

לגבי מספר האנשים - לפי מה שידוע לי כרגע אנחנו אמורים להיות 12 אנשים. זה מעולה. D: אמג יהיה כזה כיף!!!

Endogenisis

New member
אממ...

מחר זה תשעה באב ואמא שלי החליטה שהכל יהיה סגור [על סמך חמש שנות מחיה בטבריה]. אז מישהו יודע אם זה נכון גם לגבי ת"א או לפחות הדיזי רק?

גם אני חשבתי על זה, לא נראה לי סביר שדווקא

הסנטר יהיה סגור. נראה לי שבט' באב דברים כן פתוחים, ואם זה נכון אז בטוח שהסנטר יהיה פתוח כי זה ת"א והסנטר.

היויו

New member
אני אהיה מ-6 בערך בחנות

אז אתם מוזמנים לבוא לבקר, להתפעל, ולאמר שלום.

איפה החנות הזו בכלל? ../images/Emo6.gif הייתי בדיזי

שבוע שעבר חיפשתי ולא מצאתי ם:

צמוד לצומת ספרים הספריה

ראיתי אותה כשהייתי במפגשקטנ אבל לא יצא לי להיכנס. זה כזה שמאלה מקומיקזה.

Ice Queen 7

New member
../images/Emo6.gif

יהיה כיייייייף D: הלוואי והייתי יכולה להגיע מוקדם יותר ;; יקח לי מליון שנה להגיע מצריפין אליכם, יום חמישי זה יום צפוף באוטובוסים

למעלה