מבצע טב"ע

"אני לא מי שאתה חושב שאני, בלונדי.

הכל מסכה.. מבפנים הכל שבר." "אתה יודע מה? בסדר. בסדר. בוא נהיה ידידים. מה אתה לא רוצה להיוח ידיד שלי? אני לא כיפית? אני מוי כיף!"

esterosh

New member
ממשיכה

את לא מבינה שאני אוהב אותך די אל תגיד את זה אתה לא באמת אוהב אותי... אני כן אתה יכול לשקר לי בהכל אבל לא בזה "אני לא מי שאתה חושב שאני, בלונדי הכל מסכה.. מבפנים הכל שבר." "אתה יודע מה? בסדר. בסדר. בוא נהיה ידידים. מה אתה לא רוצה להיוח ידיד שלי? אני לא כיפית? אני מוי כיף!""אתה איש מאוד מוזר, כפיר אונגר.", פרק 28 "טוב נו, מה, מה התנפחת? מי רוצה אותך בכלל?", פרק 34 "אה, אפרת? אני אתקשר אלייך עוד מעט, אוקיי? יש לי פה אידיוט...", פרק 35 "מהשנייה הראשונה שראיתי אותך לא סבלתי אותך... ... אבל זה עבר לי.", פרק 35 "שום דבר לא נהרס.", פרק 36 "כפיר, אתה... אוהב אותי... קצת?", פרק 36 "בלונדי, ילד שטחי עמוק... חובב רסלינג... עוזר לילדים נזקקים... צ'אק נוריס, יונה וולך שכמותך...", פרק 39 פרק 14 (לכפיר): "תגיד, אף פעם לא מוציאים לך את הבטריות?" "אז אתה לא שקרן. אתה רק משהה את האמת." פרק 23 (לכפיר): "אולי אני אביא לך מפתח וזהו?" "טוב אתה לא חייב לשתוק כל הזמן"->פרק אחרי הנשיקה השניה כפיר שותה לימונדה אצל רני בדירה והוא אומר "אחלה לימונדה" והיא אומרת משהו כמו זה היה תפוזים ואז התחיל להצהיב." ואז כשהוא נחנק היא אמרה "סתאאאם". כפיר-"אני לא יכול לחיות את החיים שלי בלעדייך" רני-"טוב אז תצטרך לחיות אותם איתי.."[פרק 109] "אני לא בנויה לזה ,את מבין?!? אני לא,בנויה לזה!"[פרק 51] " מילא אם הסקס היה טוב גם בזה אתה אינפנטיל..וננס.."[פרק 56] אתה יודע..כמו הפרח הזה מ"חנות קטנה ומטריפה"..feed me Renana..feed me..feed"[פרק 93] "יו אתה כזה חמוד שאתה מסכן" [פרק 48] רני:"גדול.אשכרה גדול.כל המדינה מדברת על-זה. כפיר:"כן." רני:"אשכרה גע-בי" כפיר:"אשכרה גע-בי"[פרק 104] כפיר:אני לא בטוח שזה טוב שאת בדירה של אפרת רני:מה אתה רוצה כפיר כפיר:רציתי לראות שאת בסדר רני:עזוב אותי בשקט. פרק 114 רננה: יש לו עוד קלישאות לגיבור? פרק118 כפיר:אני אוהב אותך ואני לא רוצה שתהיי לבד אף פעם אני רוצה להתחתן איתך.. רננה:רק עכשיו ביטלת חתונה ויש לנו המון בעיות בחיים... ואי לא מאמינה במוסד נישואים ואם באמת אוהבים אז צריך לחיות ביחד. כפיר:אז את מסכימה? רננה: כן נשיייייקהההה אני דוקא חשבתי על מקרונזיה אני רוצה לעבוד שם.. בתור מה? בתור ראש ממשלה... מה אתה צוחק יש לי את כל הכישורין לזה איזה כישורים בדיוק ? אני לבנה... חחחח ואתה לא אומר את זה רק בגלל שחיטטת לי במחשב? פרק 101 מה נשמע? רדיו קהיר כפיר: שתית שוקו? רני: לא... כפיר: כי פשוט אה.. ואז נשיקה..אווווווווווווווווו..:) -רני: אתה עוד אוהב אותי? כפיר: אחרי שנשקתי אותך על הבוקר את עוד שואלת? "ואת, את אוהבת אותי?" "אממ אני.....משוגעת עלייך" כפיר : יש כבר תאריך לחתונה.. רני: יופי..! כפיר: יופי.. רננה:אני משוגעת!אתה לא מכיר אותי... כפיר: כן,את תמיד חוצה ת'כביש באור אדום... רני: "זה הפלאשבק הכי לא קשור לכלום שראיתי בחיים שלי!" "אה..אני רואה שאת בדיוק בדרך לענג את עצמך אז אני לא אפריע! ביי!" יואו אנחנו כמו בסרט שלו מייקל-לי" "מי?" "אידיוט" "חננה" "אינפנטיל" "נרדית" "שקרן" "פסיכית. אני כ"כ אוהב אותך " "אני כ"כ אוהבת אותך " רני : איפה נפתלי? כפיר: נפתלי הלך..כנראה לאברבאנל... -כפיר: אני אוהב אותך רני, אני אוהב אותך! כפיר: תראי..אני אני אני לא יודע מה..מה את מרגישה אני לא יודע כלום..אני לא מבין מה הולך פה ואני רק מבין ש..שמשום מה את לא רוצה אותי. רננה: זה.. זה... כפיר: תקשיבי! תקשיבי! רק תקשיבי לי לרגע...גם אני לא יוכל להיות איתך אני לא יוכל להיות יותר עם דנה וזה לא באשמתך תאמיני לי זה רק באשמתי... אני ...אני חשבתי שאני אוהב אותה כל השנים האלה הייתי בטוח שהיא האחת אבל היא לא..את האחת! וזה ..זה..אני יודע שזה אולי נשמע כמו חרא רומנטי ושאני נופל עליך אם השטויות שלי אבל..את יודעת יכול להיות שלא נוכל להיות ביחד..באשמתי..אבל לפחות אני יודע שמה שהיה בינינו זה לא היה סתם..לפחות מבחינתי רננה: אז מה זה היה? כפיר: זה היה אמיתי! אני...זאת הייתה אהבה..אני מאוהב בך אני צריך אותך רננה: מה אם דנה? כפיר: דנה זאת הייתה טעות..סתם אני ניסיתי להתגבר עליך וקינאתי לך בטירוף! וניסיתי באיזו שהיא צורה לשכוח ממך אבל אני פשוט לא יכול זה חזק ממני ואני יודע שאני אוהב אותך תמיד גם אם לא נהיה ביחד... רננה: אוף! למה אתה כזה דפוק?! אתה כזה דפוק! כפיר: אני יודע... רננה: אתה פשוט הכי דפוק בעולם! כפיר: אני יודע... (נשיקה קטנה...) רננה: אני אוהבת אותך כפיר: מה?! רננה: אני גם אוהבת אותך כפיר: באמת?! רננה: כן...כן! אני כל כך כל כך אוהבת אותך! כל כך הרבה! כפיר: אז למה את בוכה? רננה: כי אני כבר לא יודעת מה לעשות! אני כבר לא יודעת מה לעשות... אני כל כך אוהבת אותך! כפיר: אני אוהב אותך! רני... רננה: ..בלונדי! ו....נשיקה! -יש לך פה משהו -השפתיים שלך? -לא מותק, לא אחרי שאכלת סחוג

esterosh

New member
הסבר

זאת הייתה טעות... פתחתי בפורום של עפר ספיישל ציטוטים של כפיר ורני לכבוד פרק 51 ושחפשתי ציטוטים בפורום טלנובלה בע"מ הגעתי לפורום של טלי... אז מצאתי פה את את הספיישלים של טב"ע ולקחתי כמה ציטוטים (תודה) ובמקום לכתוב את ההודעה אצל עפר כתבתי פה... אז סליחה אתם מוזמנים להיכנס לפורום של עפר ולראות את כל הציטוטים שוב סליחה על הבלאגן... נ.ב שבוע שעבר הלכתי לסרט 3 אמהות וטלי פשוט מדהימה שם!

kuku woman

New member
../images/Emo6.gif

אם מצמצמים את הרווחים בין כל מה שכתבת זה נראה כמו תגובה של לירון לאיזה דיון או משהו
סחתין על הזיכרון

g a l4

New member
תודה../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

ככה לנצל אמוטקונים?
(אני אפילו לראות אותם לא יכולה
)

אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה@#@$#%^@%#$#@$@#$#!*$%$#$%&^$%*^%@#$@!$@#$@#%$@^^&&*^&%#$#$#!@$%%$^%^%^$#%^$%^^^$#^$@#!$#%$^%^&**&*%^$%@#%^*$$%%^&$%^*)^%#$%^^#^%&E#
ניסיון ללב...
בכל מקרה תודה רבה !!!!

למעלה