סיכמ"ש!

../images/Emo224.gifסיכמ"ש!

שם: גיל: תכנתם השבוע [של SP]ף תכנתם השבוע [לא של SP]: זמר/ת השבוע: להקת השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: יציאת השבוע: הדבר הכי מצחיק השבוע: ציטוט השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: תמונת השבוע: השאלה המתחלפת:אוזני אמן (לא פרג) או לביבות?

PerfectSP

New member
יאללה בחפוז ^_^ ../images/Emo190.gif

שם: מסעודה גיל: 16 תכנתם השבוע [של SP]: מה?XD התכוונת שיר?XD אה..אין
תכנתם השבוע [לא של SP]:כ"כ Whisper - Evanescence
זמר/ת השבוע: Amy Lee! להקת השבוע: Evanescence! מאכל השבוע: ניוקי
משקה השבוע: פטל D: דבר טוב שקרה השבוע: עברנו את המבחן בתנ"ך בהצלחה! עכשיו נחכה לתוצאות
דבר רע שקרה השבוע: כל מורה בטוח שיש 24 שעות ביממה שבהן אנחנו עושים ש"ב ועבודות, חס וחלילה שנישן.. יציאת השבוע: למי יש זמן, למגרש כדורסל?
הדבר הכי מצחיק השבוע: שיעורי מתמטיקה
ציטוט השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: אה O: תמונת השבוע: השאלה המתחלפת:אוזני אמן (לא פרג) או לביבות? אוזני המן!

PerfectSP

New member
ברור שעושים העתק הדבק../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

יאללה תעני גם את^_^

יאלהההD:

שם:שנבבD: גיל:17XD תכנתם השבוע [של SP]:לא שמעתי אותם כבר שנהXD תכנתם השבוע [לא של SP]:כל השירים של אסקייפ דה פייטD: זמר/ת השבוע:אבריל לוין. להקת השבוע:אסקייפ דה פייטט(L) מאכל השבוע:חומוסXD משקה השבוע:נסטיP: דבר טוב שקרה השבוע:לא הייתי בבית ספר יומים דבר רע שקרה השבוע:שבגלל שלא הלכתי הפסדתי 2 מבחניםXD יציאת השבוע:אין משו מיוחד הדבר הכי מצחיק השבוע:שחברה שלי ירדה על מישהי מהכיתה שלי וזה היה ממש מצחיקXD ציטוט השבוע:איןXD משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:טיול לירושלים או צו ראשוןD: תמונת השבוע:אין השאלה המתחלפת:אוזני אמן (לא פרג) או לביבות?אוזני המןן*_*

IפסטרמהI

New member
מסכמת D:

שם: נוגה גיל: 15 עוד חודש ויום DD: תכנתם השבוע [של SP]: וולקאם טו מיי לייף תכנתם השבוע [לא של SP]:תשאירי לי מקום לחבק אותך-אבטיפוס זמר/ת השבוע: אממ, לא יודעת.. אני לא כל כך שומעת זמרים להקת השבוע: נראה לי מוניקה סקס או משו כזה מאכל השבוע: מרק מינסטרונה טעייים שאמא הכינה משקה השבוע: שוקו חם דבר טוב שקרה השבוע: אממממ, לא משהו מיוחד נראה לי.. דבר רע שקרה השבוע: גם לא משהו מיוחד. שבוע פושר משהו יציאת השבוע: לביל"ו סנטר עם חברות הדבר הכי מצחיק השבוע: הועידה של השומר הצעיר.. התחרפנו שם והיה ממש מצחיק XD ציטוט השבוע: לא זוכרת >< משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: המורה שלנו בעזרת השם אמורה להחזיר את המבחנים במתמטיקה. אז שיהיה ציון טוב.. תמונת השבוע: אין לי כוח P: השאלה המתחלפת:אוזני אמן (לא פרג) או לביבות? כותבים אוזני המן P: ו..לביבות גבינה הכי טעים XD

נעה333

New member
מסכמת באיחור ! P:

שם: נעה [: גיל: עוד חודשיים 13. תכנתם השבוע [של SP]: אנטיטלד ): תכנתם השבוע [לא של SP]: היי! דונט לוק סו סאד - של לי בירן המדהים3> זמר/ת השבוע: ג'סי מקרטני להקת השבוע: סימפל 3> + ג'נסיס מאכל השבוע: לאפה עם לבנה, זעתר ושמן זית ~ יאמממ P: משקה השבוע: המממ, מים ? דבר טוב שקרה השבוע: יש לי כיתה קרועה וכולם כאלה חמודים 3> דבר רע שקרה השבוע: רבתי עם ההורים שלי -.- יציאת השבוע: לא זוכרת.. הדבר הכי מצחיק השבוע: אתמול בשיעור האחרון היה לי שיעור מדעים ואני, חברה שלי וידיד שלי עבדנו יחד בעבודת כיתה, וחברה שלי,נועם, צעקה על ידיד שלי "דור אל תעשה ככה!" והייתה דממה וכולם הסתכלו עליה ואז כולם כולל המורה התפקעו מצחוק D: ציטוט השבוע: "ים השיבולים שמסביב......טי נה ני נה נה טי נה ני ניייי" ~ חברה שלי המסטולה :p משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: =.= אינלי שמץ >>" תמונת השבוע: לאדעת. השאלה המתחלפת:אוזני אמן (לא פרג) או לביבות? אוזני המן עם צ'וקולד *-*

Tutix

New member
../images/Emo210.gif באיחור אופנתי בעליל! D:

~משעמם לי~ XD שם: גלילי D:: גיל: 1 [תמיד נראלי מגניב לכתוב את זהXD] תכנתם השבוע [של SP]: יעני שיר? לאדעתXD אממ משהו מההארד רוק סביר להניח D: תכנתם השבוע [לא של SP]: השירים של ריסט שהעברתי לפלא וקראשד אינטו יו של זיברהד ופארמור P: ובכלל שירים של זיברהדXD זמר/ת השבוע: ~ להקת השבוע: זיברהד ודד ביי אפריל D: מאכל השבוע: שוקולדדד והרבה [בגלל הגמד-ענק הזה אני טוחנתXD] משקה השבוע: מים P: דבר טוב שקרה השבוע: המ.. לאדעתO.ם דבר רע שקרה השבוע: מבחן שנכשלתי בו [כנראה] בטראומטיקה ): יציאת השבוע: הממ.. יצאתי כמה פעמים לחברות לא משו מיוחד הדבר הכי מצחיק השבוע: ציטוט השבוע: "הבאתי אוזניי המן עם פרג" "עם פרג!? מה קרה, נגמרו האוזני המן עם החרא של הסוסים?" XD משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: פורים %@!%^^&&I^& ~חברות שלי מהצפון ומהמרכז באותתת ייאי D: ~ תמונת השבוע: עקב עצלנות יתר.. לא הולכת להיות תמונהXD השאלה המתחלפת:אוזני אמן (לא פרג) או לביבות? אוזני המןןןן D:

למעלה