|חללי| עוזבת.

Stav Love

New member
../images/Emo224.gif|חללי| עוזבת.

כי נעם זונה. ביי. סתםסתם. יוצאת לטיול שנתי. הטיול מתחיל מחר [רבע לשבע בבצפר ! רבע לשבע ! אתם קולטים ?!] והולכים מסלול של 4 שעות בני זונות. ואז מגיעים לחדרים חחחח אנחנו ישנים בצימרים להלהלהלה חברה שלי יש מצב מביאה אלכוהול טעים כזה אם נשאר לה >< חחחחחחחחחחחחחחחחח ואני יתפוס את המיטה הכי טובה כמו שנה שעברה >< ישנו חבדרים הקיצר אנחנו פותחות ת'חדר חושך מוחלט וחלוקת מיטות הקיצר איך שפתחו ת'חדר אני שועטת פנימה וקפצתי איפושהו באוויר וקיוויתי לנחות על מיטה ><" וכן, נחתתי על המיטה הכי טובה חחחחחחחחחחחחחח ישמצב שיש מיטה זוגית >< מסכנה מי שתישן איתי תקום כולה כחולה בבוקר חחחחחחחחחחחחחחחח אני מתרווחת שתאכל זין חחחח ואז יום למחרת מסלול קטן והביתה חחח השכמה ב-6
להלהלהלה וזהו. בינתיים אני פה עד שאני צריכה לסדר את התיק עם הגבדים וזה אני מחכה שהם יסיימו להתייבש על החבל חחחחח ביי

Stav Love

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo112.gif תיקונים ../images/Emo9.gif

** בכותרת בחדרים, בגדים **
יומיים בלי המוזיקה שלי
אמפי קקה !!!!!!!!1 יומיים בלי AFI
איך אני יחייה ?! איך ?!

gali56

New member
נתגעגע.גם לאימו.הכי לאימו.../images/Emo10.gif

לתמונות שלו. מה זה המילים האלה סתיוווווווו?! ה' ישמור עליך איך את מדברת! חוץ מזהה...נתגעגע. ונתגעגע. קבלי חיבוק

Stav Love

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo112.gif חחחח מה כבר אמרתי ?

איך דיברתי ? :O לא אמרתי שומדבר שאסור להגיד. אה, על הנעם זונה ? זה כן, היא גרה ליד דניס. %#$%@#%G^D%$NN&^

gali56

New member
אחח כפרה....../images/Emo99.gif

אני שונאת אותך מרוב שאני אוהבת אותך...
love you baby!ככה רושמים
***דיפדוף בספר אנגלית** כע.
אמרתי שאני אוהבת אותך? שונאת אותך. כול כך.
גל.

avivoOsh2

New member
סתיוש../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

חח את הורגת אותיXDD איפשר איתךך
. סתאםם
גמני שנה שעברה בטיול השנתי ישנתי בצימרים^^היה מגניב.. ואממ.. תהנייי לך
אני יתגעגע
וו... נתגעגע גם לאימו

Stav Love

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo112.gif חחחח באמת איפשר איתי

תנקס
גמני חחחח איזה פיצולישיות סמיילי בוכה ומיד אחריו צוחק >< יענו, את עצובה בגלל שאני הולכת אבל זה מצחיק אותך >< אחלה, תזכרי
רק בגללך אנלא ישים תמונות כשאני יחזור !!! %^#$^#@ ותפסיקו להתגעגע לאימוים שלי אתן אמורות להתגעגע אליי >< קחי אימו למתנה [למרות שהוא בעלי !!! ואל תקחו לי אותוו !! מתיו
]

avivoOsh2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב אז סליחה מאמי, עצובה.
מעכשיו מתגעגעת רק אלייך
לא לאימוים.. XD אבל מה אני יעשה שאת מצחיקה אותי עד שבאלי לבכותת?!
ותודה על התמונה

Stav Love

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo112.gif יופי ../images/Emo9.gif

אני מעציבה אנשים !
להלהלהלה. ואני עד כדי כך מצחיקה ? ><" בבקשה. והוא עדיין שלי.

avivoOsh2

New member
XDD

את מצחיקה אותי עם ה"להלהלה" שלך[למרות שגם נועם מצחיקה אותי עם הקולולו שלהXD]
והלולים...מה אני יעשהה?!
וכה...את עד כדי כך מצחיקה^^אותי לפחות

HaDaRoSh

New member
סתיו ../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

תהניי
תחזרי עם הרבה חוויות
אלכוהול טעים כזה חחחחחחחחח הרגת אותי
חולה עליך
נסיעה טוב

Stav Love

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo112.gif מה היה מצחיק ? XD

ותנקס
סתיו לאהוב אותך המון להלהלה. תנקס
נשמעת רוסיה רצח >< נסיעה טוב ><

SHANIELICIOUS

New member
XDDDD../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

תהנייייי הכי בעולם בטיול!!!!!
תגנבי למישהו אמ פי לא ישמו לב

x N O A M x

New member
חח למה אני זונה? ../images/Emo6.gif

תעשי חיים..תפלי מהמיטת קומותיים..תחליקי במסלול, ושהמעלית בצימר תיתקע

תהני../images/Emo9.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

אני הייתי בבית ספר ב6 ורבע:0 אז רבע לשבע זה לא כזה נורא(למרות שזה רק חצי שעה אחרי
)

system רולז

New member
סתיו מניאקית..!

ואיי סתיו מנייאקית... הבצפר המהמם שלי תקע אותנו באיזה קיבוץ נדוח... בחדר אוכל [מה הם רוצים שאני אשן על המזנון ?!] פאקינג בצפר עומלל.. בסוף מסתבר שאנחנו ישנים ב"אולם" ספורט... לא היה שירותים...! כוסעמק שלהם מזל שהיה כמה בנות שהביאו מזרון תפסתי לי מזרון אחרי זה כולם היו עליו...הקיצר עירמת ילדים., בבוקר מצאתי את עצמי חצי על הריצפה וגם המזרון לא היה כבר מנופח בגלל כמה ילדות שמנות... לעזזל! והמורות שלנו עשו שמירות כל הלילה.. שלא יפריעו או משהו כזהה.. והאוכל איכסעעע.! שיפודים על האש לא מבושלים ורודים כמבון לא אכלתי מזל היה את המרכיב הבסיסי קולה! סגידה סגידה..! כי אם לא הייתי כבר מתה...! ואז הלכנו כמה שעות..! וחזרתי הביתה הלכתי להתקלח ואז ישנתי כל היום שנשארר חצי יום כזה חח ואז לא הלכתי יום למחרת לבצפר אף אחד לא הלך..! כולם היו בתרדמת... סיפור עצוב. אהה?! אח שלי אמר לי אחרי זה אני משתתף בצערך.. סתיו מזלך שאין לך בצפר עומלל חחח אז הקיצר תהני! שבי זה דרך חיים!

system רולז

New member
סיכום!../images/Emo6.gif

זה היה סיפור על בצפר מזוין...
שהיה קמצן כל כך ולא יכל להביא לנו צימר או משו! [וגם שחכתי אנחנו עשינו מחירת עוגות מפגרות כדי להביא לבצפר כסף!
רק כי משרד החינוך לא מרשה שהורים יביאו כסף לבצפר!!! יותר טוב להשאר בבית!] וו.. מסקנה: סתיו לא נורא עם אין לך אמפי ולא תוכלי לשמוע את המוזיקה שלך תגידי תודה שאין לך בצפר פאקינג עומלל!

למעלה