היי!

../images/Emo224.gifהיי!../images/Emo226.gif

שם: גיל: מיקום: האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? יש לך סודות? מישהו יודע עליהם? מישהו ידע עליהם אי פעם? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תואילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מהו השיר שתקוע לכם בראש? מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? מה את מעדיפה? בנים או בנות? וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? איזו חברת טלפון נייד יש לך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אתה מצונן עכשיו? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? את לסבית/אתה הומו? דו? איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? מתי פעם אחרונה התקלחת: מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: אילו: קשקשים, יש/אין? איזה שמפו: פין או פות: ישנים ערומים?: מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? איזו הופעה אחרונה היית? איזה סרט אחרון היית? מה השמות חיבה שלך? תוסיפי תמונה שלך!

עדיין כל כך מוקדם.

שם: נופר גיל: 16.5 מיקום: חדר, על הכיסא, מול המקלדת והמסך. נו מה האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא נכנס לזה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אה, גם לזה אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא ממש אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? כן!
ואפילו הרבה. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? קורה כמה אקסים יש לכם? 3 יותר מדיי האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? זה מסוג השאלות המעצבנות,אה האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא בדיוק יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? די האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? אכן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אחריות, מה אני יודעת מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? אנפורצ'נטלי, זה משהו שמשתנה עם הזמן מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? זה דווקא לא. ספיר מיטל דבורה מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? אני ודבורה יושבות בבית קפה ופתאום דבורה באה לשלם את החשבון ומחליקה. וואי זה היה ממש מצחיק! הבטחתי לא לספר אתזה אבל לא הצלחתי
מה הדבר שהכי פוגע בך? הדברים הכיהכי קטנים שבכלל לא שמים לב אליהם או שלא חושבים שהם פוגעים. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מחסור בתאי מוח, למרות שזו לא תכונה מה הכי מושך אותך אצל אנשים: חיוך ושיניים ישרות ולבנות אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לא על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מודעות עצמית (?) והחוש הומור הלוקה בחסר שלי מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אינ אפילו לא זוכרת, איזה עצוב!
התכוונת לזה? אני מניחה שכן מתי שיקרת? היום מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לפני איזה חודש, בגלל אבא
ובגלל בת? 3 חודשים+- מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לאנראהלי שזה באמת קרה
למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? אמ! עם מי? היה כיף? כן יש לך סודות? כן מישהו יודע עליהם? לא מישהו ידע עליהם אי פעם? לא מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? ליודעת, אני לא מהמתחרטות איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? חולצות בטן מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? נעלי בובה הנוראיות האלה, צעיפים למי אתם הכי מתגעגעים? זה קצת יותר מבן אדם אחד איזה מקצוע לעתיד תרכשו? מעצבת פנים i hope איפה תואילו בטובכם להתגורר? ת"א, ניו יורק, הכל אותו דבר בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? טוב די האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? להפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? די איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני נוצרי נו מה מהו השיר שתקוע לכם בראש? sleep spent מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ח די השאלות האלה רק מראות לי כמה אני אבנית (יענו, אבן בנקבה
) ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? של הלאומית עם החסידה את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? ליודעת אוף בגדת פעם? לא באמת מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות וכרגע? את אוהבת בת או בן? לאיודעת איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אני כל יום מדברת איתם 50 שעות בטלפון מה כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאון לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? דכאון מזרחי ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? באמצע מה הכי חשוב לך בחיים? אהבה נראהלי מה הרגש שהכי חסר לך? ^! מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? ליודעת מהו הפרי האהוב עליך? אנ'לא בקטע של פירות גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גם לא של קוטג' איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? גם לא של תוכניות אירוח! כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 179 איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג מה לא תעשה לעולם? never say never האם טסת פעם? ואפילו 10 מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לא עולה לי שוקו\\תה\\קפה? קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? בזמן האחרון אני שונאת את כולם
אתה מצונן עכשיו? כן, שפעת את מי בא לך לחבק עכשיו? את השמיכה, ממש קר לי למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מאנשים מאושרים מדיי, מכאלה שיש להם המון קינמון בבית, מדוגמניות, מבנות שלא משמינות, מאלכס טשרניחובסקי (מישהו שהיה איתי פעם בביצפר), מהמורה שלי לאנגלית, מכאלה שלא יודעות אם הן אוהבות בנים או בנות (די חלאס אתן אוהבות אותי מה הבעיה
) ומעוד המון אנשים, הרשימה לא נגמרת מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? יופי נו מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? הוואי. אבל אפעם לא הייתי שם מה הדבר האחרון ששתית? דיאט נסטי היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? לא דו? כן איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה זה משנה, זה במילא הצחיק רק אותי, כמו תמיד
איך אתה מרגיש: אני בסדר הבנאדם הכי יפה שראית: נחמיה צרנסלר מהחדשות חג מעודף: יום השואה (סתם, סתם!) יס או הוט: יס ספורט מועדף: עד למקרר ובחזרה למיטה ערוץ מועדף: 46. סתם,אינלי מושג איזה ערוץ זה בזבזן או חסכן? בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? אינלי שיחות. אבל אם כבר אז למשטרה
איזה צילצול יש לך? נרדם על החולות הקול הכי יפה ששמעת? כריסטינה אגילרה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של true love waits ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? זה בכלל לא משנה, אני יודעת הרבה יותר מזה מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "איזה באסה, עכשיו שוב פעם אני צריכה לשירותים" קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרים איך הייתה הנשיקה הראשונה? הגרועה עלי אדמות עם מי? אני לא זוכרת איך קראו לו :$ את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: ב-4/10/02 מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: יומיים לפני זה אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: ואם טמפונים? מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: אתמול מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: גם במכונה, קרם, חוט או שעווה: פינצטה וחוט איזה חברה: מה כמה בשמים יש לכם: 2 אילו: קשקשים, יש/אין? קצת איזה שמפו: הוואי פין או פות: הכי טוב זה נקניקיות עוף ישנים ערומים?: לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לא ככ אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? כן אם כן, רוצים תירס? לא השיר האחרון ששרת: הגירפות - מהר מדיי הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא צחקתי הפעם האחרונה שבכית: אתמול, ממש כאב לי הראש ולא יכולתי יותר האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: "טוב לילה טוב" הדבר האחרון שאכלת: אני כבר לא זוכרת הדבר האחרון ששתית: נסטי נו הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: מהר מדיי הדיסק האחרון שקנית: הבועה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול שטפתי כלים הדבר הכי מטורף שעשית: השטיפת כלים אתמול הייתה מטורפת ביותר עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? יוני התקשר אבל סיננתי, זה נחשב? ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? מאלדד איזו הופעה אחרונה היית? לא זוכרת איזה סרט אחרון היית? סטפ אפ מה השמות חיבה שלך? נופרי, קשקושה תוסיפי תמונה שלך! מלפני בערך שנתיים :-^

margarine

New member
מ-א-ו-ד משעמם לי.

שם:
אביטל גיל:
17 מיקום:
קרית גת האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
נואפ מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?
עזיבה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?
אני האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?
כן לצערי. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?
נואפ האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
נואפ האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?
כן ולא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?
נואפ האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?
כל כך כן. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:
יכולת התמדה, יכולת לאהוב, יכול לחיות באשליה. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?
ואוו יש הרבה. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?
אביטל (אחרת), פאני. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?
שאביטל פה. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?
יש הרבה, בייחוד ילדותיות והתנשאות. מה הכי מושך אותך אצל אנשים:
בגרות אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?
לא הייתי משנה כלום, דברים קורים מסיבה כלשהי. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?
יכולת נתינה-הקשבה. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?
אני לא יודעת. התכוונת לזה?
נראה לי שכן מתי שיקרת?
אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?
אממממ לפני 4 שנים נדמה לי ובגלל בת?
לפני חודש נדמה לי מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?
לא זוכרת למה?
לא זוכרת מתי בפעם האחרונה התנשקת?
אממ לפני שבועיים? שלוש? אנערף. עם מי?
סוד :p היה כיף?
נחמד יש לך סודות?
כן מישהו יודע עליהם?
אם מישו ידע עליהן זה לא נקרא סוד.. מישהו ידע עליהם אי פעם?
אני חושבת שכן בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?
איזו פעם אחרונה? איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?
כמעט כל הטרנדים האופנתיים האחרונים היו מזעזעים ברמות מחרידות ביותר. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?
סקיני ג'ינס. למי אתם הכי מתגעגעים?
אביטל :( עוד כמה שעות אני אראה אותה סוף סוף איזה מקצוע לעתיד תרכשו?
משום בתחום הפסיכולוגיה, כרגע רוצה להיות מטפלת בעזרת בע"ח. איפה תואילו בטובכם להתגורר?
לא יודעת בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?
לא יודעת אני חושבת ששניים באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?
בסביבות ה25-30 נדמה לי האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?
לא יודעת עדיין חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?
לא יודעת עדיין איףף איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?
חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש?
אין :| איזה מוזר :| מתי בפעם האחרונה התרגשתם?
היום ממה?
אביטל הודיעה שתבוא (יוו אני חופרת עליה.) איזה פרסומת את הכי אוהבת?
אנ'לאזוכרת את חושבת שאת מאושרת כרגע?
אני חושבת שאני משועממת כרגע את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?
נואפ בגדת פעם?
נואפ מה את מעדיפה? בנים או בנות?
בנות שליטה :p וכרגע? את אוהבת בת או בן?
לא אוהבת אף אחד נו איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?
חביב ביותר :) (כפרעליכם) כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?
שמחה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?
זמרי דכאון ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?
מתחרט מה הכי חשוב לך בחיים?
לחיות מה הרגש שהכי חסר לך?
אהבה (?) מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?
אכפתיות מהו הפרי האהוב עליך?
כל הפירות חוץ מליצ'י ואפרסק (אחרי עבודה במיון אפרסקים עם תאילנדים לומדים לתעב את הפרי. צריך כסף תהיו בשקט.) גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?
גבינה- 5% (קוטג' רק שיש ממש ממש מאנצ' לזה) איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?
אופרה ווינפרי (?) כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?
90 איזו חברת טלפון נייד יש לך?
סלקום

margarine

New member
מ-א-ו-ד- משעמם לי 2 :p

מה לא תעשה לעולם?
BDSM האם טסת פעם?
נואפ מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?
לחזור למה שהייתי פעם שוקו\\תה\\קפה?
קפה. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?
אין אחד כזה אתה מצונן עכשיו?
למרבה הפלא לא את מי בא לך לחבק עכשיו?
אביטל, איתמר, שירה, חגית, איילת, וכו' וכו'. למי בא לך להרביץ עכשיו?
לאף אחד ממה הכי נמאס לך בחיים?
מהניכור מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?
אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?
הייתי ביותר מידי, אני חושבת שהכי עדכני זה נחל ג'לבון. מה הדבר האחרון ששתית?
רדבול היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?
לבד את לסבית/אתה הומו?
לסבית איזה כיתה אתה:
י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק:
פיל נכנס לבר, מה הוא אומר? אני המלך בבר. (אני סיפרתי אותה למישי ועדיין זה הצחיק אותי. נו מילא..) איך אתה מרגיש:
נחמד על גבול החביב הבנאדם הכי יפה שראית:
עדיין לא פגשתי כזה חג מעודף:
חנוכה :) יס או הוט:
הוט. ספורט מועדף:
כדורסל ערוץ מועדף:
הוט 3, ערוץ שמונה, הולמרק, אקסטרה הוט. בזבזן או חסכן?
תלוי במה. למי אתה מתקשר הכי הרבה?
גל. איזה צילצול יש לך?
יש לי לפי קבוצות הקול הכי יפה ששמעת?
יש כמה, זמרת שיכולה לשיר את כל סוגי המוזיקה בכללי יש לה את הקול הכי יפה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
בית כזה. ושומר מסך?
שחור. אתה יודע מה אני יודע?
תלוי אם זה אמור לעניין אותי מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?
אין לי זמן! :p קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?
בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה?
משעשעת עם מי?
אביטל חחחח את מאמינה באהבה?
כן מתי פעם אחרונה התקלחת:
אתמול מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:
שלשום אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:
always מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:
פיייייי עבר הרבה זמן מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:
בחיים לא. במכונה, קרם, חוט או שעווה:
חוט (?) איזה חברה:
חברה של מה? כמה בשמים יש לכם:
1 אילו:
טיטניום. (התמכרות) קשקשים, יש/אין?
כמובן איזה שמפו:
סרקל (:) פין או פות:
חחח פות ישנים ערומים?:
נואפ מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:
לא משעמם לי עד כדי כך חחח שונאים את עצמכם?:
נואפ אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?
נו דיי לחרוש אם כן, רוצים תירס?
לא השיר האחרון ששרת:
את הפראודיה של ארץ נהדרת על קרן פלס/ איה כורם וחברותיה. הדבר האחרון שצחקת בגללו:
השאלות המפגרות פה הפעם האחרונה שבכית:
אמממ לפני חודש נדמה לי האדם האחרון שראית:
אמא הדבר האחרון שאמרת:
התייבש לי המוח :) הדבר האחרון שאכלת:
מילקי הדבר האחרון ששתית:
רדבול הדבר האחרון שקנית:
סיגריות השיר האחרון ששמעת:
הפראודיה של ארץ נהדרת בלה בלה בלה הדיסק האחרון שקנית:
מי קונה דיסקים :| הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
היום הדבר הכי מטורף שעשית:
לא זוכרת עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?
איתמר ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?
נועם :| איזו הופעה אחרונה היית?
אני לא זוכרת איף איזה סרט אחרון היית?
השטן לובשת פראדה מה השמות חיבה שלך?
יש הרבה; אביטלאל, אבי, טילטוש, טלטל, אביטלטל, אב'וש, אביטל'וש וכו' תוסיפי תמונה שלך!
אין כוח bite me :)

Save Me

New member
נופר נכון שאת אוהבת אותי?

שם: ליאורי גיל: תכף 20. זה אומר שאינ לא אוכל להיות בפורום הזה? מיקום: חדרה האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מממ לא מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לאדע אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? די האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? דהההההההההההההה האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? דההההההההההה כמה אקסים יש לכם? 2. אם אתם מחשיבים את הילה מכיתה ו D: האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא באותה צורה P: האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? שביט, ואני לא יודע מי עוד מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הפנים היפות שלי במראה מה הדבר שהכי פוגע בך? ש איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות, התנשאות, רוע, מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ממ לא יודע ובגלל בת? מממ אני בדרך כלל בוכה בגלל עצמי מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אני לא למה? ככה מתי בפעם האחרונה התנשקת? חמישי שהיה תיאטרון נו >: עם מי? אושרה היה כיף? מדהים :D יש לך סודות? כמובן מישהו יודע עליהם? כמובן, אני בעצם אישה מישהו ידע עליהם אי פעם? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? היום איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? גזרה גבוהה. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? קרוקס. נעלי שפיץ. למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לאדע איפה תואילו בטובכם להתגורר? מרכז בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? :D באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לאדע האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? כמה שיותר קרוב חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אשאר איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי איזה פרסומת את הכי אוהבת? הקוקטייל הבא עלינו :D את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? די איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מממ לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אום כולטום? איך כותבים ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושר מה הכי חשוב לך בחיים? משפחה חברים ואהבה P : ?? ואני P:D מה הרגש שהכי חסר לך? אושר רגש ואהבה P: מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? חוסר אונים ושאני עלוב מהו הפרי האהוב עליך? תות אבטיח אפרסק גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג', כי יש יותר חלבונים. ממ 5 איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? אין לנו טלויזיה כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? יותר מידי איזו חברת טלפון נייד יש לך?פלאפון מה לא תעשה לעולם? ארצח ממ? P: הרבה דברים חחח האם טסת פעם?כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שאהיה חולה במשהו מזעזע :| או משמישהו מהמשפחה יהיה. שוקו\\תה\\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? הבנה ולדעת שתמיד נמצא שם אתה מצונן עכשיו? כן!!!!!!!!!!!111 את מי בא לך לחבק עכשיו? הרבה למי בא לך להרביץ עכשיו? הרבה ממה הכי נמאס לך בחיים? בנים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? שניהם מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? נע אתם מכניסים אותי למצב רגשי צריך להשאר ציני וקר D: מה הדבר האחרון ששתית? פיפי! סתם לא מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד דהההה, לאדע אבל את לסבית/אתה הומו? תל מיני דו? לא מה פתאום... זה רק אליאור איזה כיתה אתה: נשארה עוד שנה ו8 חודשים בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: חרא הבנאדם הכי יפה שראית:אני חג מעודף: פסח יס או הוט: כלום ספורט מועדף: רביצה למרחק ערוץ מועדף: אין בזבזן או חסכן? גם וגם למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צילצול יש לך? בלעדייך של מאיה הקול הכי יפה ששמעת? בדיוק אינ שומע BLUE. אז נגיד של דאנקן כי הוא כזה יפה. אבל כריסטינה ממה שעולה לי לראש איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של מקרנהההההההההההה ושומר מסך? אין לי אתה יודע מה אני יודע? זין? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שיט קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? תלוי עם מי חח איך הייתה הנשיקה הראשונה? מדהימה חחח D: עם מי? ידידה שלי חחח את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: לפני כמה שעות מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: מממ מזמן אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: קוטקס מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: שלשום מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: מזמן במכונה, קרם, חוט או שעווה: מכונה איזה חברה: לאדע כמה בשמים יש לכם : 7 אילו: אין לי כוח נו קשקשים, יש/אין? איןן איזה שמפו: מה שאמא קונה פין או פות: פין ישנים ערומים? לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: חחח לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? כן אם כן, רוצים תירס? לא אני לא והב השיר האחרון ששרת: בטח כריסטינהח ח הדבר האחרון שצחקת בגללו: ללא זוכר הפעם האחרונה שבכית: ממממ לפני איזה שבועיים בבסיס :D האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לילה מקסים הדבר האחרון שאכלת: חומוס :( הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חומוס :( ושוקו השיר האחרון ששמעת: SOS של ריהאנההההההה והוהואאאאא הדיסק האחרון שקנית: לא יודע הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני איזה חצי שעה עשיתי לה מסאג''' מממ והכנתי קפה. הדבר הכי מטורף שעשית: ביד עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? אלינה ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? בת דודתי נשמתי איזו הופעה אחרונה היית? לא הייתי איזה סרט אחרון היית? השטן לובשת פראדה מה השמות חיבה שלך? תוסיפי תמונה שלך! סקסי לא?

קושקושה

האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן, בסוף היינו ביחד ^_^ כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? חח כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אין מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?כנראה מעצמי מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אין מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? נו איזו שאלות יבשות! מה הדבר שהכי פוגע בך? זלזול איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? טיפשות פוזאיסטיותוחוסר ביטחון משמעותי מה הכי מושך אותך אצל אנשים: שיער מושקע אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לא הייתי משנה על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מלא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? חחחחחחחחחחח לאמא שלי והיא לא ענתה לי D: התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? לא מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לפני כמה חודשים ובגלל בת? שלשום מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אף פעם למה? .. מתי בפעם האחרונה התנשקת? אוי עם מי? אני לא זוכרת באלוהים היה כיף? יש לך סודות? כן מישהו יודע עליהם? לא מישהו ידע עליהם אי פעם? אולי מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? בערב, הייתי צריכה לקחת מעיל איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? המכנסיים המתרחבות האלו ששכחתי איך קוראים להם. ופלטפורמות!!!!111 והחולצות האלו עם הקומיקס הצבעוני מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? הנעלי בוקר המכוערות האלה שייאללה איך אפשר ללכת עם זה למי אתם הכי מתגעגעים? אף אחד איזה מקצוע לעתיד תרכשו? משהו עם ד"ר בהתחלה איפה תואילו בטובכם להתגורר? עיר גדולה כלשהיא בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2-3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מי האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא משנה לי חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארור שאשאר בארץ המסריחה הזו איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי מהו השיר שתקוע לכם בראש? השיר פתיחה של על החיים ועל המוות מתי בפעם האחרונה התרגשתם? השבוע הרבה ממה? זכרונות איזה פרסומת את הכי אוהבת? עד כאן את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא לגמרי את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות וכרגע? את אוהבת בת או בן? כלוםן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אחלה

טוב משעמם לי ואנ'לא נרדמת

שם: טל גיל: 16.3 מיקום: בית האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שיקרה לי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אגו אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
אם כן, אתם אוהבים אותו?
והוא, אוהב אתכם?
איך הכרתם?
מה אתם הכי אוהבים בו?
מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?
אתם רבים?
האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? בטח האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? 3 רציניים ועוד כמה שלא 'כפת האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? אה-הא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? אממ כן.. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: לא להקשר כ"כ מהר לאנשים, חוכמה ויופי מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? דניאל מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? דניאל דנה ורתם מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שסיפרתי לדניאל שאני לסבית מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? דכאוניים בטירוף או מתנשאים בטירוף מה הכי מושך אותך אצל אנשים: מסתוריות אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? במסיבה בכרמי הייתי צריכה להתנשק עם דניאל במקום להימנע.. זה היה גורם לנו להיות יחד.. על איזה כישרון\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? שאני חברה טובה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? דניאל התכוונת לזה? ברור מתי שיקרת? היום מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לפני חודש ובגלל בת? לפני שבועיים וחצי מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא יודעת למה? - מתי בפעם האחרונה התנשקת? יום שישי שעבר עם מי? בר היה כיף? לא מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? ביום שישי שעבר איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? גזרה גבוהה מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? אולסטאר למי אתם הכי מתגעגעים? דניאל איזה מקצוע לעתיד תרכשו? מעצבת פנים בעזרת השם איפה תואילו בטובכם להתגורר? מקווה שבצפון ת"א/מיאמי בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 4 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לא'דעת האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? מקווה שארד איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתייי מהו השיר שתקוע לכם בראש? i don't feel like dancing מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמול ממה? מאסאמאס שדניאל שלחה לי איזה פרסומת את הכי אוהבת? של VOD שהוא הולך בכל יפן ורואה תמונות של מנדי את חושבת שאת מאושרת כרגע? בכללי כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? אה-הא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות וכרגע? את אוהבת בת או בן? בת איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אממ אני חדשה אז אני לא מכירה כ"כ אנשים.. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? תלוי מתי לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אממ לא יודעת אבל לכל הלהקות פריקים האלה ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושרת שעשיתי מה הכי חשוב לך בחיים? חברות, משפחה מה הרגש שהכי חסר לך? לא'דעת מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? לא'דעת מהו הפרי האהוב עליך? מנגו גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה ברור איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? אממ לא תוכנית אירוח כ"כ אבל אהבתי מיי בלוג כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 229 איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון מה לא תעשה לעולם? אצטלם בעירום האם טסת פעם? יאפ מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? מלחמה שוקו\\תה\\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שתמיד לא משנה מה היא תמיד תיהיה שם בשבילי אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? דניאל למי בא לך להרביץ עכשיו? ליאור ממה הכי נמאס לך בחיים? מאנשים שתופסים מעצמם מעל ומעבר מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אני מניחה שאופי כי היופי מתפוגג מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מיאמי מה הדבר האחרון ששתית? מים :/ היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבדד!! את לסבית/אתה הומו? לסבית דו? - איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: חח איזה בדיחה מפגרת שמיכל המציאה איך אתה מרגיש: פנאן הבנאדם הכי יפה שראית: רותם סלע
חג מעודף: פסח - חופשה ארוכה :) יס או הוט: הוט ספורט מועדף: טניס - כדורגל ערוץ מועדף: הוט אקסטרה בזבזן או חסכן? חסכן למי אתה מתקשר הכי הרבה? דנה איזה צילצול יש לך? טראנס כזה/מוכרת לי מפעם/Temperature הקול הכי יפה ששמעת? כריסטינה אגילרה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? החתול המושלם שלי ושומר מסך? תמונות מתחלפות אתה יודע מה אני יודע? לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אני עייפה קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרים איך הייתה הנשיקה הראשונה? חביבה עם מי? ערן את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: ב6 מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אתמול אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אלוויס מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: לפני שבוע מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: חח שניייםם במכונה, קרם, חוט או שעווה: שעווה איזה חברה: ענארף כמה בשמים יש לכם: 3 אילו: light blue אולטרה ויולט ופיג'י קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: כיף פין או פות: כוס ישנים ערומים?: לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? כן אם כן, רוצים תירס? אה-הא :) השיר האחרון ששרת: rock this party הדבר האחרון שצחקת בגללו: חח נעמה הפעם האחרונה שבכית: לפני שבוע האדם האחרון שראית: נעמה הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב נשמה הדבר האחרון שאכלת: עוגה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: סווצ'ר האנס השיר האחרון ששמעת: לאלף את הסוררת - שורטי הדיסק האחרון שקנית: פייייי לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: התחרמנתי באמצע פארק עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? תומר ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? שירני איזו הופעה אחרונה היית? וואיי לא זוכרת איזה סרט אחרון היית? יש לה ביצים מה השמות חיבה שלך? טלוש, טלטול, טוליק, טלכר, טול, קוף תוסיפי תמונה שלך!

Pelagos

New member
נה נה, בא לי פופקורן

שם: ירדן, או נענע, או ירדנענע, אבל זה לא באמת משנה גיל: 16.5 מיקום: העיר הכי מעפנה בעולם האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? ממש לא
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? ... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ... אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? איזה
אם כן, את אוהבת אותה? הכי בעולם והיא, אוהבת אותך? הכי בעולם איך הכרתן? פורום צמחוטבעונות מה אתם הכי אוהבים בו? הכל, הכל, הכל! מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? עוד לא עשיתי
אתם רבים? כמובן האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא, אלא אם כן מחשיבים את הקראשים של גיל 12
כמה אקסים יש לכם? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא, ולא אהבתי אותו אף פעם האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? - יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? - האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא, כי בעקבות זה יצאתי מהארון רשמית. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: שומדבר, אני אוהבת את עצמי כמו שאני וככה זה נהדר!
מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לא משהו גדול ונוראי, סתם כאלה אכזבות קטנות שצבטו בלב. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אני ואיזה שלי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? איזשהו יער יפיפה שהייתי בו מזמן מה הדבר שהכי פוגע בך? לאדעת איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? חברותיות
מה הכי מושך אותך אצל אנשים: האמת? כלום. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לא חושבת שהייתי עושה את זה. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? על מי שאני, פשוט ככה. כי אני נהדרת. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? איזה שלי
התכוונת לזה? תמיד מתי שיקרת? לאדעת מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לאדעת ובגלל בת? לאדעת מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? ביום רביעי
עם מי? עם היפיפיה שלי
היה כיף? היה נפלא יש לך סודות? לא חושבת מישהו יודע עליהם? מישהו ידע עליהם אי פעם? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לאדעת איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? אוך נו מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? אוך נוווו למי אתם הכי מתגעגעים? לאיזבל שלי איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אני רוצה להיות נהגת אוטובוס
איפה תואילו בטובכם להתגורר? אין לי שמץ בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 6 לפחות באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? זה כבר קרה =] האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? חושבת שאגור פה איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני-פילוסופי מהו השיר שתקוע לכם בראש? Turn של ניו אורדר מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום ממה? מאיזה שלי
איזה פרסומת את הכי אוהבת? פירסומת אחת לקוקה קולה שאין בארץ את חושבת שאת מאושרת? יאפ את אוהבת מישהו/מישהי? את איזבל שלי בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? את איזבל שלי וכרגע? את אוהבת בת או בן? את איזבל שלי איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אין
כשעצוב- מוזיקה דיכאונית או שמחה? שמחה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? לאדעת ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מרוצה מה הכי חשוב לך בחיים? איזבל שלי מה הרגש שהכי חסר לך? לא חושבת שיש כזה. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? לאדעת מהו הפרי האהוב עליך? מנגו גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינת סויה שום-שמיר של צוריאל איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? אף אחת כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 2
איזו חברת טלפון נייד יש לך? סאמסונג/אורנג' מה לא תעשה לעולם? לאדעת האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לומשנה שוקו\\תה\\קפה? שוקו ותה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? כל מיני אתה מצונן עכשיו? לא ^^ את מי בא לך לחבק עכשיו? את איזה למי בא לך להרביץ עכשיו? לא משנה ממה הכי נמאס לך בחיים? מהקיבעון

Pelagos

New member
המשך

מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? שניהם מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? וואו, לא יכולה להחליט. מה הדבר האחרון ששתית? מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? עם איזה שלי את לסבית/אתה הומו? אני איזוסקסואלית
דו? לא איזה כיתה אתה: אני לא
בדיחה שגרמה לך לצחוק: הרבה איך אתה מרגיש: נהדר, ואתן? הבנאדם הכי יפה שראית: איזבל
חג מעודף: אפחד יס או הוט: לא ולא ספורט מועדף: אומנויות לחימה ערוץ מועדף: דיסקאברי בזבזן או חסכן?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? נחשו ^^ איזה צילצול יש לך? סתם כזה הקול הכי יפה ששמעת? של איזה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? MAN 18-350 סגיד. ושומר מסך? של אוטובוסים ^^ אתה יודע מה אני יודע? כן. "אני יודעת מה עשית בקיץ האחרון." "זין!" "כן, כן, זין, בדיוק! ניתוח לשינוי מין!" אאאאחחח, זה היה אדיר
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? איזה שלי קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? אפילו מקדימה איך הייתה הנשיקה הראשונה? מדהימה
עם מי? עם איזה
את מאמינה באהבה? בהחלט מתי פעם אחרונה התקלחת:
מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:
אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: לא ולא מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: לפני כמה שנים מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: אין לי
במכונה, קרם, חוט או שעווה:
איזה חברה:
כמה בשמים יש לכם:
אילו:
קשקשים, יש/אין? סבוריאה מזדיינת איזה שמפו:
פין או פות: נחשו לבד
ישנים ערומים?: תלוי עם מי ^^ מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: בדיוק ההפך. ותיחנקו מצידי. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? לא אם כן, רוצים תירס? לא השיר האחרון ששרת: Turn של ניו אורדר הדבר האחרון שצחקת בגללו: רולו וסיפורי החזיות הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: "תיהני בצרפת. יאללה ביי" הדבר האחרון שאכלת: לחם עם חומוס ופטריות
הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: כרטיסיית נוער של דן השיר האחרון ששמעת: Turn של ניו אורדר הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: לאדעת עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? רולו ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? מאיזה
איזו הופעה אחרונה היית? אמממ... איזה סרט אחרון היית? אני חושבת שעידן הקרח 2 מה השמות חיבה שלך? הרבה תוסיפי תמונה שלך! חעחע, נכון תמונה יפה?

../images/Emo110.gifעונה../images/Emo110.gif

שם: ליגי, נעים מאוד ^^ גיל: 17 וחצי מיקום: מרכז העולם. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא ממש מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? למה אתם שואלים את זה!? אוחח תכניסו לדיכאון
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא יודעת להגדיר את זה אם כן, אתם אוהבים אותו? נראה לי והוא, אוהב אתכם? לא יודעת בגרוש איך הכרתם? אטרף
מה אתם הכי אוהבים בו? שתקו! מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? יאללה יאללה כאפה לפנים. אתם רבים? כן, טוב? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? ברור! האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? אמממממממממ.... לא זוכרת מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? משה, אמא, ואנוכי. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? א רוצה לזכור אותו. מה הדבר שהכי פוגע בך? שמשקרים לי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? אגואיסטיות! מה הכי מושך אותך אצל אנשים: תלוי אם זה בן או בת ^^ אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? שהוא לא היה מדבר עם ההורים שלו... כי אני רוצה אותו! על איזה כישרון/תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? חוש הומו, וכישרון לציור. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אמממ.........בן נראה לי. התכוונת לזה? הכי בעולם!
מתי שיקרת? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לא זוכרת ובגלל בת? סתמו? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא זוכרת נו דיי! למה? ככה! מתי בפעם האחרונה התנשקת? פיייייייייייייייייייייייייי המון זמן! בא לי כבר. עם מי? איתו
היה כיף? ברור! יש לך סודות? כמו לכל אחד מישהו יודע עליהם? אולי מישו 1 מישהו ידע עליהם אי פעם? לא :) מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? שבוע שעבר!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? וואי אני לא זוכרת... מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? מהסקיני ג'ינס! למי אתם הכי מתגעגעים? אליו איזה מקצוע לעתיד תרכשו? זונה איפה תואילו בטובכם להתגורר? איפו שיהיה טוב בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 800 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מאיפו לי האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?לא מאוד מאוד קרוב.... אבל שעה נסיעה. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לגור בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני לחלוטין!! מהו השיר שתקוע לכם בראש? " על הראש הברוש שבחצר, שמחה והמולה.. שם כל הציפורים הקימו מקהלה... " מתי בפעם האחרונה התרגשתם? יום חמישי או רביעי ממה? ממנו איזה פרסומת את הכי אוהבת? עם הזרעים בתוך הקונדום הענק בערוץ 10 את חושבת שאת מאושרת כרגע? שקיבלתי ת'חיבוק שהייתי כל כך צריכה משחוף שלי
תודה מאמי שלי! את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? דיי ען השאלות האלו! בגדת פעם? כן, בסבתא שלך. מה את מעדיפה? בנים או בנות? ציפורים. וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן
איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מעווווווווווווווווווווווווווווווווווווולה!!
כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? הכל. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? דיכראון נראה לי ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושרת שעשיתי. מה הכי חשוב לך בחיים? להיות נאהבת :( מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? קנאה? מהו הפרי האהוב עליך? תותים ואבטיח. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג' 5 % איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? אמממממממ... לא אוהבת טיוי. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? שניה, לא יודעת. איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? סקס בפארק. האם טסת פעם? כע מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? וואעעעעעעעעע שהוא יגרום לי עוד רע חוץ ממה שהוא גרם. שוקו/ תה/ קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? הכל! מוזזזזזזזזזזזזס תעשה לי ילדים שמנים כמוך!
אתה מצונן עכשיו? כל החורף אני מצוננת ככה כל שנה.. את מי בא לך לחבק עכשיו? את שחף למי בא לך להרביץ עכשיו? לו ממה הכי נמאס לך בחיים? חוסר אהבה מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? גם וגם מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? המיטה שלי מה הדבר האחרון ששתית? תה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? אמא * את לסבית/אתה הומו? הומו דו? לא. איזה כיתה אתה: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה שאמנון אמר אתמול עם פיצולי באוטובוס. איך אתה מרגיש: לא רע. הבנאדם הכי יפה שראית: וואעעעעעעעעעעעעעע!! שקט! חג מעודף: פורים! יס או הוט: יס ספורט מועדף: הקלדה. [מה אתם רוצים, האצבעות קופצות ממקש למקש זה לא ספורט?!] ערוץ מועדף: ג'טיקס. בזבזן או חסכן? בזבזנית, אבל גם חסכנית. למי אתה מתקשר הכי הרבה? מוזס איזה צילצול יש לך? אתם לא מכירים. הקול הכי יפה ששמעת? וואעעעעעעעעעע... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של
ושומר מסך? אני לא אוהבת שומרי מסך אתה יודע מה אני יודע? לא, וזה גם לא מעניין.. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? לא יודעת, לא חשבתי על זה קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? אממ... מאחרת באיזה 10 דק' איך הייתה הנשיקה הראשונה? קקית עם מי? ילד את מאמינה באהבה? כע מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול? מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שקט! אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אללי מזה?!?!?!? תועבה! מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: לא עושה ^^ מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: פחחחחחחחחחחחח מה אני רוסיה בת 90 במכונה, קרם, חוט או שעווה: הן עושות עם מכסת דשא ^^ איזה חברה: מאיפו לי כמה בשמים יש לכם: המווווווווון!!!!11 אחדאחד אילו: מאיםו אני זוכרת קשקשים, יש/אין? יש יש. איזה שמפו: אד אנד שולדרז.. ככה אומרים? פין או פות: שתקו כברררררררררררררררר! ישנים ערומים? כמו ביום היוולדיץץץ לא!!! מתחזים לאנשים אחרים בפורומים? ממש ממש ממש לא. שונאים את עצמכם? לא כ"כ אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אמממממ.... שש. אם כן, רוצים תירס? לא מתה על זה, אבל תודה. השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: הסיעה עם אמנון אתמול הביתה. הפעם האחרונה שבכית: שבת שעברה. האדם האחרון שראית: אמנון
הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: נקנקיה בלחמניה הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: נקנקיה. השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית: לא רונה דיסקים. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול! הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? אממממממממ.......... לא זוכרת. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? אממממ... מ- בן. איזו הופעה אחרונה היית? לא הייתי ^^ איזה סרט אחרון היית? 101 כלבים וגנבים, הלא מצוייר. מה השמות חיבה שלך? ליג, ליגי, ליגלי [אלה אני הכי אוהבת... ] תוסיפי תמונה שלך! טוב!

i love gay boys

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

שם: הדס. גיל: 17. מיקום: סלון. מול מחשב:] האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? זילזול. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
. אם כן, אתם אוהבים אותו? -- והוא, אוהב אתכם? -- איך הכרתם? -- מה אתם הכי אוהבים בו? -- מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? -- אתם רבים? -- האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?
. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? אני חושבת שכן. כמה אקסים יש לכם? 5. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?
. לא הצליח. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?
. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?
. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: דימוי עצמי גבוה. ביטחון עצמי. ולאדעת. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? יש 4. בן, אורן, יוחאי ואחותי. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? אוריאל
. מה הדבר שהכי פוגע בך? לא חסר. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? הרבה. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: שיניים, שיער, בהירים, גבוהים [1.75+] אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לאדעת. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ^^. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? לא זוכרת. התכוונת לזה? ברור. מתי שיקרת? לא מזמן, אני מניחה. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לפני כמה ימים. ובגלל בת? :S מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא נראלי שזה קרה. למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? יום רביעי לפני שבוע. עם מי? אוריאל. היה כיף? כן. יש לך סודות? אני מניחה. מישהו יודע עליהם? יש מצב. מישהו ידע עליהם אי פעם? יש מצב. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אנלא מתחרטת על דברים שאני עושה. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? פאקצות עם הרבה ורוד, אני מניחה. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? פאקצות, פרחות וערסטיילסטים וערסים. למי אתם הכי מתגעגעים? בן, אוריאל, אחיינשלי, כל הפורום[רובו]. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לאדעת עוד. איפה תואילו בטובכם להתגורר? ת"א
. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2 במקרה הטוב. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אע? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך. לא? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אם אני אדע ממש טוב אנגלית, אז בריטניה
. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש? איפה הילד-הבלדה על פגום. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? לא זוכרת. ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? של איגי
. את חושבת שאת מאושרת כרגע?
. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?
. בגדת פעם?
. מה את מעדיפה? בנים או בנות?
. וכרגע? את אוהבת בת או בן?
. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? טוב, אני מניחה. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? כל מה שקשור למזרחית/דכאון. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושר. מה הכי חשוב לך בחיים? פף. הרבה דברים. מה הרגש שהכי חסר לך? .. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אהבה[?] מהו הפרי האהוב עליך? לאדעת. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה. 5%. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? נו, החדש הזה בערוץ 10^^. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? בערך 300-400. איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום. מה לא תעשה לעולם? לאדעת. האם טסת פעם?
. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? =.= שוקו\\תה\\קפה? קפה. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? הכל
. אתה מצונן עכשיו?
. את מי בא לך לחבק עכשיו? בן, אורן, אחותי, אוריאל
. למי בא לך להרביץ עכשיו? לאדעת. ממה הכי נמאס לך בחיים? ממנו. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? תכלס, על יופי נדלקים, על אופי מתאהבים^^. אז ככה ש........ לאדעת. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לא זוכרת. מה הדבר האחרון ששתית? קפה. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד. את לסבית/אתה הומו? סטרייטית. דו? איזה כיתה אתה: י"ב. בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת. איך אתה מרגיש: בסדר. הבנאדם הכי יפה שראית: אוריאל, פירסר, בן... ולא חסר אנשים. חג מעודף: פסח. יס או הוט: הוט. ספורט מועדף: פף. איכס. ערוץ מועדף: ויוה, הוט3. בזבזן או חסכן? חסכן
. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אחותי. איזה צילצול יש לך? משהו שיש בפלאפון. הקול הכי יפה ששמעת? ><. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ג'וני דפ
. ושומר מסך? אין. אתה יודע מה אני יודע? אמ.
[?]. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? לאדעת. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מגיעה בזמן. איך הייתה הנשיקה הראשונה? מגעילה. עם מי? ראיין. את מאמינה באהבה? רוצה שלא. מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: לפני 3 שבועות. אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אלוויס אולטרה. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: לפני חודש, נראלי. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: כנ"ל. במכונה, קרם, חוט או שעווה: חוט. איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: 3. אילו: בודי שופ, הוגו ועוד אחד, לא זוכרתXD. קשקשים, יש/אין? אין! איזה שמפו: קרולין 10. פין או פות: פות. ישנים ערומים?:
. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:
. שונאים את עצמכם?: לפעמים. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?
. אם כן, רוצים תירס? חחחחחחחחחחחחח
. השיר האחרון ששרת: סטטיסטיקה-הדג נחש. הדבר האחרון שצחקת בגללו: ><. הפעם האחרונה שבכית: עניתי על זה כבר. האדם האחרון שראית: אמא[?]. הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת. הדבר האחרון שאכלת: עוגה, אתמול. הדבר האחרון ששתית: קפה!##$ הדבר האחרון שקנית: אולסטאר, חולצה ובדים. השיר האחרון ששמעת: אני שומעת עכשיו. סטטיסטיקה-הדג נחש. הדיסק האחרון שקנית: שייגעצ-להפסיק לאכול עוגות. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: ><. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? אמא. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? אחותי. איזו הופעה אחרונה היית? ;[ זנות. איזה סרט אחרון היית? החדש של ג'ימס בונד
. מה השמות חיבה שלך? הדס דרדס, דוסה, הדסה, הדסית הדרדסית. תוסיפי תמונה שלך! טוב. בסדר. חדשה, לא משהו.

rotemotek1988

New member
את היית במסיבת גיוס של שימי?

בהרצליה?!?! ביום האהבה לפני כחצי שנה?... כן זו את?

balelli1

New member
גמניייייייייייייייייייי

שם:בללי גיל:15.5 מיקום: הוד השרון האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? בארוורררררררררר מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לודע... חחח היה הרבה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי הוא לא רצה??... חחח האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? בארורר האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? חחחח כל הזמןן כמה אקסים יש לכם? 1.. :( האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לאאא הומו הקוף הזההההה!!! האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי ובחיים אני לא יתקרב עליווו יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא... האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כעעע תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אומץ... יופייי... פירסינגיםםם המוןןןןן!!! מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לודעע מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? חחח אני לא יגיד שמותתתתת מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שעשו לי מסיבת הפתעה.. מה הדבר שהכי פוגע בך? ההורים החסרי טאקט שלי... איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שיהיה מצחיק... כוסון... ו... חמוד... מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים... ידיים... שפתייים!!! אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? כל החיים שלי... על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ציור מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? למישהי שפגשתי אתמול התכוונת לזה? כעעעעעעעעעע מתי שיקרת? כל הזמן... מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? מממ... לא זוכרר ובגלל בת? לא בכיתי... מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לודעעע למה? לודעעע מתי בפעם האחרונה התנשקת? :((( אין תשובה... יותר מיד מתוסכל מיני.... עם מי? עם איזה מכוער אחדדד היה כיף? לא זוכר... הייתי שיכוררר חחחחחח יש לך סודות? מלאא מישהו יודע עליהם? מממ כן מישהו ידע עליהם אי פעם? משום מה... מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? כל הזמןןן איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? המכנס מעל ההחולצה... מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? מממ... ערסים... למי אתם הכי מתגעגעים? למישו... סתם 'כוערר... איזה מקצוע לעתיד תרכשו? מקעקע... איפה תואילו בטובכם להתגורר? אצל ההורים עד גיל 50... בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? איזה ילדיםם?????? איכססס לא!!!!! באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? בכל גיל... רק שיבוא כברררר האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? רחוקקקקקקEQW$#@$@#~~!!! חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לונדוןןן... איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? לא יחנך... שרק ישנו ויאכלו ויעופו לי מהפרצוף.... מהו השיר שתקוע לכם בראש? my meck my back מתי בפעם האחרונה התרגשתם? מממ עכשיו שחשבתי על המפגששששש ממה? מהמפגשש... -_- איזה פרסומת את הכי אוהבת? עם התרנגולת שגולשת באינטרנט XDDDDDDDDDD את חושבת שאת מאושרת כרגע? בקטנהה את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא... בגדת פעם? טטחחחח הלוואי שהיה לי מישו לבגוד בווו!!! מה את מעדיפה? בנים או בנות? בניםםםםםםםםםם

למעלה