אז מי זכה בסוף התכנית של הישרדות ישראלית?או שזה עדיין לא נגמר? או אולי מה אתם חושבים שיוכל לזכות?
H hadar146 New member 3/3/08 #1 ../images/Emo223.gif אז מי זכה בסוף התכנית של הישרדות ישראלית?או שזה עדיין לא נגמר? או אולי מה אתם חושבים שיוכל לזכות?
../images/Emo223.gif אז מי זכה בסוף התכנית של הישרדות ישראלית?או שזה עדיין לא נגמר? או אולי מה אתם חושבים שיוכל לזכות?
P Ping Poong New member 3/3/08 #3 הנה שלושת המתמודדים שבגמר: נעמה, נועם ודן. וככל הנראה יהיה מתמודד נוסף שייבחר ע"י הקהל בבית.
9 999שקד דגן New member 3/3/08 #4 ../images/Emo58.gif מעליי. לא כולם מתעמקים בקריאת הכותרת, בפעם הבאה שים את האייקון.
ע עידו רונן New member 3/3/08 #5 על סמך מה קבעת את זה? ../images/Emo58.gif קשה לי להאמין. ובטח שלא נראה לי שההפקה המקורית תאשר שימוש בSMS להחזרת שורד.
על סמך מה קבעת את זה? ../images/Emo58.gif קשה לי להאמין. ובטח שלא נראה לי שההפקה המקורית תאשר שימוש בSMS להחזרת שורד.
P Ping Poong New member 3/3/08 #6 על סמך מה קבעתי מה???? אם אתה מתכוון לשלישיית הגמר, אז ידוע ממזמן חמוד. ובקשר להחזרת שורד -עדיין לא ידוע.
על סמך מה קבעתי מה???? אם אתה מתכוון לשלישיית הגמר, אז ידוע ממזמן חמוד. ובקשר להחזרת שורד -עדיין לא ידוע.
ע עידו רונן New member 3/3/08 #8 אם הפרומו נכון - ../images/Emo58.gif והשמועות נכונות - אז מחר דן ונועם יפגשו באי המתים. ביום שבת, אחד משניהם לא יהיה בגמר. ואז , מה שאתה אומר לא יקרה.
אם הפרומו נכון - ../images/Emo58.gif והשמועות נכונות - אז מחר דן ונועם יפגשו באי המתים. ביום שבת, אחד משניהם לא יהיה בגמר. ואז , מה שאתה אומר לא יקרה.
9 999שקד דגן New member 3/3/08 #11 די. הוא הגיב לדברים שלך בצורה מכובדת, למה הוא צריך לספוג תגובות כאלה?