המכונית שצריכה לקחת אותם למטוס נתקעה בדרך ובמטוס יש פחות כיסאות מהאנשים אז טי באג קושר ת'אצמו למייקל באזיקים והם חותכים לו ת'יד והמטוס ממריא בלעדיהם..... אני לא כל כך אם זה סוף העונה הראשנוה או השניה אבל זה מה שיש לי....
לא יכלה לסגור על הצינור כי הוא היה עבה מידי בשביל שדלת המעלית תיסגר עליו - (כמו שיש רגל ואז המעלית נפתחת שוב) אז טווינר נכנס כאילו בשביל לסגור את הדלת ולרדת למטה .לא נראה לי שזה קשור למשקל בכלל... כשאתה בקומה הראשונה והמעלית למעלה ואתה לוחץ על הכפתור כדי שהיא תרד ואין שם אף אחד - היא יורדת אז לא נראה יל שמשקל קשור
אם פשוט לוחצים על מעלית להיסגר סתם ככה אפילו אם היא הייתה נסגרת (והיא לא) זה לא היה שובר ת'סורגים אבל טווינר לא היה חייב להיכנס ולרדת עם המעלית פשוט לוחצים על איזה קומה והמעלית פשוט יורדת........ יו נאו
ממתי אפשר ללחוץ על כפתור מחוץ למעלית שירד למטה? הכפתור החיצוני גורם למעלית להגיע לקומה בו אתה נמצא אבל בכדי לרדת בקומות אתה אמור להיות בתוך המעלית תקני אותי אם אני טועה
מחוץ למעלית וזאת מעלית בכלא אולי היא שונה. הרי היו שני כפתורים אחד עם חץ למטה ואחד עם חץ למעלה. זה לא היה בשביל לראות איפה המעלית או לאיזה כיוון היא הולכת זה היה בשביל שהיא תרד או למטה או למעלה.
יש מן מעגל סגור של אזעקה לא ראית פרק קודם? מייקל הסביר לה למה הוא צריך בכללל שתשאיר את הדלת פתוחה נו שהיא התחילה להגיד לו אז הייתי חלק מהתוכנתי שלך מההתחלה בלה בלה בלה.. לא זוכר\ראית?