פרק 20 - Tonight

Blabash

New member
וואו. סוף הפרק היה פשוט מדהים.

שהיתה מוזיקה והראו כל אחד והסיבה שלו לברוח.. מדהים!
לא חושבים? אוף שלא יגמר לעולם.

victoria777

New member
מייקל מאיים על פופ?../images/Emo2.gif

זה באמת הפתיע אותי. הקטע איך שכל אחד נזכר בסיבות שלו לברוח היה ממש יפה לדעתי

m i c k e y 15

New member
וואיייייי אני לא מאמינהה

לא חשבתי לרגע שהוא יאיים על פופ.. וואיי...ואני חשבתי באותו רגע.. למה למה גילית..הלך עליו.. ורק עוד 3 פרקים???
אוףף

sweet fairy

New member
איזה פרק

מייקל מאיים על פופ?!?!?!?!?!?!??! לזה לא ציפיתי... ונשארו עוד 3 פרקים..... אם הבריחה כל כך קרובה איך הם מתכוונים למתוח את הפרקים האלה???

הכי מצחיק זה כשמקייל היה

בתא של לינקין... והוא מנסה להוציא אותו מהאזיקים. ולינקין מנסה להגיד לו כל מיני דברים על זה שצריך לוותר. וזה היה קטע ממש מצחיק. מייקל מדבר לעצמו..

קובי221

New member
פרק מדהים!!!

היה פשוט 'ואוו'. אני כזה במתח. מעניין מה ההפקה תעשה עם סקופילד-פופ, עם בלייק, עם לינק. זה ברור שהם(ולא כולם!) יצאו, אבל איך...? הרי כולם יודעים! אני מניח שד.ר. טנקרדי תבוא לפתוח את הדלת. <מסכנה, היא ממש בודדה: האבא שלה כלב- לא עזר בעניין לינק; מתייחס אליה כאל 'גנבת מסוממת'> אמממ... למה יש לי הרגשה שיהרגו את סגנית הנשיא?!
<היא נראתה כ"כ נואשת כשהיא לא הצליחה לשכנע את הנשיא> ואמממ אחרון... מה הקטע של ניק- מה הוא יעשה לורוניקה?! והקטע של איך ניק קשור לאברוצי לא מובן. נראה לי ניק הגיע לוורוניקה לפני שאברוצי התחבר עם מייקל...

אממ שאלה...

במהלך כל העונה אני הבנתי שאביה של שרה הוא הנשיא. כאילו, תמיד הזכירו אותו בתור הנשיא. אז איך בדיוק פתאום הוא סגן הנשיא? ושיש נשיא זקן אחר? אז או שהזיכרון שלי פועל נגדי עכשיו או שהם שינו את זה [הכוונה לתסריטאים..].

אם ריינולנדס הייתה נבחרת לנשיאה,

העסק היה שהוא יהיה סגן הנשיא ואת החלק שלו הוא מילא בכך שלא חנן את לינקולן

אהההההההההההההה

איזה פרק ש=ו=ל=ט!!! לא האמנתי שמייקל יעשהאת זה לפופ !!! אהאהאהאהאהאהא מתה כבר לראות תפרק הבא!!!!!!!!

mayjen

New member
היה קטע שאברוצי

אמר שהוא צריך מקום ל-3 במסוק...כי השאר לא ינשמו...הוא ניראה לי חלאה חבל על הזמן... חשבתי שהוא חמוד! מעניין את מי הוא מתכנן להשאיר בחיים...

batis

New member
פרק מצוין.

רק, פספסתי תא קטע עם סגנית הנשיא והנשיא. אז לא ממש הבנתי על מה היא הטילה וטו, על החוק של הוצאה להורג בקשר ללינקולן? והמושל הסכים להוצאה להורג כדי שהוא יהפוך להיות סגן הנשיא? יש לי הרגשה שהסתבכתי לגמרי:\

למעלה