המשפט שלי

../images/Emo223.gif המשפט שלי ../images/Emo223.gif

והשבוע בפינתנו, אני גאה לארח את השיר שאני הכי אוהבת מהאלבום
. מה המשפט שלכם מתוך השיר אל המחט?

ADVAM4

New member
שליייי../images/Emo102.gif

מה זה משנה אם כן בלעתי עלבון וסתם החזקתי פסון וסתם כי זה לא עזר לי ליפול ליפול הכי נמוך שאתה יכול

inbal83

New member
הנה שלי..

טוב האמת שזה קשה,כי אני מאוד אוהבת את השיר הזה, אז יש לי 2 קטעים שאני אוהבת: 1."ליפול ליפול הכי נמוך שאתה יכול" 2. "אם נשאר שמה צדק שיקום וירדוף אחרי הוא בטח התעייף בדרך אלי"

משפטים, לקחתי כמה וסידרתי אחרת

בכלל לא חביב לי להיות אחרון ברור שרציתי יותר לא צריך להשתגע אבל עקפתי מחסום ונסעתי באדום ליפול ליפול כמו חיה פצועה וזוחלת שברתי את הראש אולי הלב שלי חזר מה זה משנה...

Margarita chum

New member
שיר גאוני!!!

אם נשאר שם הצדק- שיקום וירדוף אחרי, הוא בטח התעייף בדרך אליי
.... וגם: כי כמה אפשר לחלום על הקטר ולשבת בקרון צמוד לחלון בכלל לא חביב לי במקום האחרון...

איזה שיר. ../images/Emo99.gif

למרות שאני יכולה להעתיק לפה את כל השיר
. כי כמה כבר אפשר לחלום על הקטר ולשבת בקרון צמוד לחלון בכלל לא חביב לי במקום האחרון לא צריך להשתגע לא מכל צוק דחוף שאקפוץ אם נשאר שם הצדק שיקום וירדוף אחרי הוא בטח יתעייף בדרך אלי או התרגל לשבת או הלך לאיבוד עם אחרת או שכח שזה הוא שאמור היה לשמור עלי ברור שרציתי יותר|. בעצם, היה יותר קל להעתיק את כל השיר
.

...

"כמו חיה פצועה וזוחלת כרגיל אני נצמדת לקיר ושקופה ותלוייה כמו שלט תכתבי עלי שיר תכתבי עלי שיר..."

איזה שיר... ../images/Emo99.gif

ממממ... הכי הכי- כי כמה אפשר לחלום על הקטר ולשבת בקרון צמוד לחלון בכלל לא חביב לי להיות אחרון

יש הרבה..../images/Emo9.gif

כל היום לא התקשרתי - כמו כל יום מחדש כנראה שהייתי עיוורת איכשהו היה לי בסדר יכולתי להתסדר בעצם לא ידעתי אחרת באופן כללי, באופן כללי ברור שרציתי יותר מה זה משנה זה לא משנה לי כבר שומדבר

Tal Pe

New member
היי אנשים :)

"מה זה משנה אם כן בלעתי עלבון וסתם החזקתי פסון וסתם כי זה לא עזר לי"

pishkashit

New member
כל השיר!!!11

כל היום חיפשתי מחט בערימה של שחט. שתקדיש לי אותו היום ;[

s m o k y 18

New member
אבל

גרסא ישנה: אבל עקפתי מחסום ונסעתי באדום וקצת טעתי כאן בבוץ " נה נה נה נה נה נה לה " (גרסת הדיסק)

ד י א ט ה

New member
אוי זה קשה..

כי אני כל כך אוהבת את השיר! טוב, "כנראה שהייתי עיוורת איכשהו היה לי בסדר יכולתי להסתדר בעצם לא ידעתי אחרת ברור שרציתי יותר לא צריך להשתגע לא מכל צוק דחוף שאקפוץ"

alana

New member
בדיליי

"כמה כבר אפשר לחלום על הקטר ולשבת בקרון?" אבל אני אסתור פה את כולכן ואגיד שדווקא לא מהמוצלחים בדיסק החדש לדעתי.

למעלה