Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo222.gifOur SuperNatural Weekend../images/Emo222.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
מי עצבן אותכם השבוע:
מי הצחיק אותכם השבוע:
משפט השבוע:
רוצים\ות להוסיף משהו?

G Baby

New member
My weekend ../images/Emo13.gif

למרות שלא כתבתי פה מלא זמן...עקב חוסר זמן בעיקר... דבר טוב\רע שקרה השבוע: לראות את קסיאס עושה נפלאות בשער של ריאל מדריד תמיד טוב (למרות שהם הפסידו
) והעובדה שירד גשם!! / עשרות מטלות ושיעורים בקורס פסיכומטרי
והעובדה שריאל הפסידו פעם ראשונה העונה.. ספר\סרט\סדרת השבוע: ללא ספק על טבעי..ראיתי ברצף איזה 4 פרקים
והמפץ הגדול. שיר שעשה לכם ת'שבוע: Sara Bareilles and Ingrid Michaelson - Winter Song וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: סרטון חמוד מי עצבן אותכם השבוע: הרבה אנשים..חחח מי הצחיק אותכם השבוע: ציפור מבדרת
משפט השבוע: There is nothing like dream to create the future. Utopia today, flesh and blood tomorrow רוצים\ות להוסיף משהו? !!I want my life back

A m e l y

New member
עונה../images/Emo3.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע:
עוד שבוע אני בפולין
יש מבחן במתמטיקה...המבחן הראשון השנה...
ספר\סרט\סדרת השבוע: --/--/על טבעי שיר שעשה לכם ת'שבוע: לא זכור לי ששמעתי משהו וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: http://www.youtube.com/watch?v=NMimsLfhPRY אוווווווו
מי עצבן אותכם השבוע:
מי הצחיק אותכם השבוע: הכלבלב החמוד מהווידאו וזה: http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ גאוני!!!! משפט השבוע: "איזה ירח יפה...דומה לפיתה"
רוצים\ות להוסיף משהו? שבוע מהנה לכולם :)

redsnowhite

New member
אייי!!! זאת את שהיית כותבת את המאמרים עם

המידע על התוכן שהופיע בפרקים, לא

adi455

New member
לא הייתי פה שניםם..עונה../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

לא יוצא לי להיכנס ובאסהה..היו אחלה פרקים לעונה,עונה באמת אחת הטובות~--- דבר טוב\\רע שקרה השבוע: אהמ השכבה שלי בפולין ואני מרגישה קצת בודדה כי לא יצאתי....אבל הייתי בסופרלנד היה כיףף בטירוף ספר\\סרט\\סדרת השבוע:ספר..התחלתי את יומני הערפד(הספר),וחוץ מעל טבעי!@סמולוויל ומרלין היה חמוד שיר שעשה לכם ת'שבוע:heroes david cook וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:אין משו מיוחד מי עצבן אותכם השבוע: אחי הקטן
מי הצחיק אותכם השבוע: אחותי!@חח תינוקיו
הרג אותי בהקשר משפט השבוע: - רוצים\\ות להוסיף משהו:לא בא לי לחזור ללימודים ב-כ-ל-ל...

למעלה