../images/Emo119.gifWeekend.
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Little Joanna The End Too Close For Comfort Lonely
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Breaking Benjamin - Dance With The Devil AAR - Another Heart Calls לא ממש יצא לי לשמוע מוזיקה השבוע...
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
העונה הפאקינג שביעית של על טבעי
אני ממש לא יודעת מה לחשוב על הפרק, אבל טוב שהוא הגיע! Glee עונה 3
בארסה-ולנסיה - כולם אומרים לי שאני לא אוהדת טובה אם אני שמחה מהתיקו, אבל שיקפצו לי. ולנסיה היא הקבוצה השלישית האהובה עליי, קנאלס שיחק נראלי שבעים דקות, פויול שיחק קצת יותר ממחצית - היה טוב וטוב שהיה. אני מאושרת!
ספר / פיק השבוע:
אממ.... J2 שקוראים לו Something borrowed, something blue שמבוסס על הסרט הדייט שלי לחתונה והיה פשוט חמוד! פיקים על כדורגל למיניהם - אני קוראת יותר מדי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה המטומטם לכימיה חזר ללמד והחליט לתת לנו משהו כמו ארבעים עמודים (בלי הגזמה) לקרוא בספר ולענות על כל השאלות בהם להגשה. זבל.
משהו ששימח:
על טבעי
משהו שהעציב:
אממ... כל מיני דברים שאני לא רוצה לדבר עליהם.
ציטוטיה:
המורה ללשון: אריאל! מה זה היה צריך להיות התרנגולת הצווחת הזאת? ילד בכיתה שלי: בארסה זונה! בארסה זונה! אני: אם בארסה הייתה זונה, חמוד שלי, אתה היית נותן כל מה שיש לך בשביל שעה איתה. *אחרי כמה דקות* הילד: אבי נימני בן זונה! חברה שלי שאוהבת אותו
מאוד: עדי, את באה לעזור לי להרביץ לו? אני: למה לא? אין לי משהו יותר טוב לעשות...
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Hobbastank - Remember Me
המלצת השבוע:
אל תלכו לחמש יחידות מתמטיקה. באמת שלא. אם עוד לא עליתן לי' (יש פה מישהי כזאת בכלל? לא משנה) פשוט אל תסכימו ללכתלחמש יחידות מתמטיקה. זה כל כך בזבוז.
התמונה הכי חמה: