סופשבוע!

../images/Emo252.gifפאקינג לונדון.../images/Emo183.gif

טוב חזרתי מ8 ימים מושלמים באחת הערים השוותתתתת בעולם הזה
למי שיש אותי בפייסבוק מוזמנת להסתכל בתמונות D: אבל במיוחד בשבילכן אני מעלה את התמונה הבאה.. מוקדשת לאוהדות ריאל באהבה
(למרות שפה הוא עם לא עם מדי ריאל חח) אה וסתם קטע מגניב מלונדון: הסתובבתי בקליירס (שזו חנות אקססוריז שאני מאוהבת בה) ולפתע אני שומעת ברקע קול מוכר... התקרבתי לאגף הילדים ואני שומעת מהרמקולים את קולו של לא אחר מטומי ומרוב ההתרגשות לקח לי כמה זמן לקלוט שזה אולטרה ויולט!! שרתי שם בהתלהבות וחברה שלי לא הבינה למה אני כלכך מתרגשת חחחח זה היה רגע קסום 3>

That McGirl

New member
יאו כיף לך !

אני וחברות שלי רוצות לטוס לשם בחגים .. יש לך מקומות להמליץ ? D:

המממ../images/Emo268.gif

טוב אני וחברה שלי פשוט עשינו מחקר מקיף לפני שנסענו והרכבנו רשימה של מקומות שכדאי ללכת אליהם, ובסופו של דבר הלכנו בערך ל80% מהם.. יש את המוכרים והתיירותיים כמו הלונדון איי (הגלגל ענק), הביג בן, הארמון, מאדאם טוסו... יש את קניון ווסטפילד שהוא חדש והכי גדול באירופה, הלכנו לשם כשירד גשם והיה נחמד, הוא ממש עצום חח קמדן טאון שזה איזור מגניב עם הרבה שווקים ובאסטות כאלה, יותר בסטייל אלטרנטיבי ופאנק, אבל שווה! אוקספורד סטריט כמובן שזה הרחוב שופינג המפורסם. יש בו את פרימארק שזו חנות כלבו גדולה ממש ובמחירים זולים והזויים. החנות מפוצצת באנשים אז שווה להגיע בפתיחה (8:30) ואז יש לפחות קצת זמן שפוי ונחמד להסתובב שם. הייד פארק זה הפארק המפורסם בלונדון, הוא ענק ופסטורלי כזה וממש מקסים, אני וחברה שלי עשינו שם פיקניק והיה שיא הכיף
שווה להסתובב באיזורים ורחובות מוכרים כמו פיקדלי, כיכר לסטר, ריג'נט סטריט, קובנט גארדן - הם גם יפים וגם יש שם חנויות נחמדות! אין לי מושג על מה עוד להמליץ חח אם יש לך שאלות אני כאן.. בעיקר על שופינג

That McGirl

New member
יווו ממש תודה../images/Emo23.gif

אההה בפרימארק הייתי זה החנות הכי שווה שיש רק בשבילה שווה לטוס שוב
חחח סורי שאני חופרת אבל איפה ישנתם ? כאילו באוקספורד ? אנחנו ממש מחפשות איזה מקום נחמד לא איזה משהו יותר מידי יקר סתם דיל של טיסה ומלון .. _____ ועוד משהו קטנטן וממש לא קשור .. חחחח סיפרת לי שאת היית במגמה עם אורן .. יש לך מושג עם יהיה אפשרות לראות את הסרט שלו מתישהו ?

ישנו במלון..

Royal National, הוא ליד תחנת Russel Square וזה ממש במרכז לונדון, אבל בכל מקרה לקחנו את האנדרגראונד ממקום למקום כי זה הכי נוח שיש (תקנו כרטיס Oyster!) המלון היה ממש סבבה, חדרים נקיים והכל. עלה לנו בערך 2000 שקל ל8 לילות. אז אין לי מושג אם זה התקציב שלכם חח בכל מקרה, חיפשנו גם אכסניות וכאלה שזה הרבה יותר זול אבל הקטע הוא שבכולן זה מקלחות ושירותים משותפים לכל הקומה - וזה לא הכי נחמד שיש
בקשר לאורן- האמת שעוד לא קיבלתי את הסרטים שלנו בDVD בכלל, ביום שני אני הולכת לבצפר לבקר ואז כנראה יתנו לי אז אני איידע אותך כבר

That McGirl

New member
אה ניראלי ממש סבבה

אני יברר על המלון .. ממש תודה חחחח וגם בקשר לאורן תודה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifללא ספק עיר מהממת ואחר הערים הכי יפות

עושה טעם של עוד,ואני מאוד רוצה לטוס לשם שוב! מה עשיתן בלילות?

../images/Emo9.gif

האמת שכלום חחחח די הפחידו אותנו עם להסתובב שם בלילות, אמרו לנו שזה ממש מסוכן וכאלה. וגם רוב הפאבים שם נסגרים ממש מוקדם (הם מוזרים בקטע הזה, בערך ב22-23 הכל נסגר
), ולא ידענו בכלל לאיזה מקומות אפשר ללכת, מה לגילנו, ולחברה שלי בכלל עוד אין 18 חחח חוץ מזה שגם בכל ערב שהגענו למלון הרגליים שלנו די מתו מכאבים אז סוג של נרדמנו
בערב אחד יצאנו להארד רוק קפה שהיה מדהים וטעים, ועוד ערב ביליתי לי בחברת אוסטרלי חתיך חחחחח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאנחנו לא נסענו במטרו בלילות

זה מה שהפחיד אותנו,כי יש מלא כייסים שם. באמת?איזה מוזר זה... האמת שגם לאחת החברות שטסה איתי לא היה 18 אבל כשיצאנו בכלל לא בדקו לנו ת"ז,זה היה די פרוץ. אכלנו פעמיים בהארד רוק קפה,חברות שלי ממש התלהבו שם מההמבורגר!והמלצנו לחברה ארת שטסה לאמסטרדם לאכול שם וגם היא ממש התלהבה. העיקר שנהנית

ההמבורגר שם אחד הטעימים../images/Emo47.gif

וחברה שלי רצתה להזמין שם בירה ולא הרשו לה...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני לא יכולה להסכים

אני לא אוכלת המבורגרים לא נתנו לה בירה בהארד רוק או במקום אחר?

../images/Emo204.gifאוה, אנגליה שלי. *-*

וואו, רוני, היית ממש במקומות שווים לחלוטין! D: עשית לי חשק עצום לטוס שובפעם. אולי בחופש של השנה.
וולקאם באק, בייב.

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifWeekend.

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Little Joanna The End Too Close For Comfort Lonely
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Breaking Benjamin - Dance With The Devil AAR - Another Heart Calls לא ממש יצא לי לשמוע מוזיקה השבוע...
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
העונה הפאקינג שביעית של על טבעי
אני ממש לא יודעת מה לחשוב על הפרק, אבל טוב שהוא הגיע! Glee עונה 3 בארסה-ולנסיה - כולם אומרים לי שאני לא אוהדת טובה אם אני שמחה מהתיקו, אבל שיקפצו לי. ולנסיה היא הקבוצה השלישית האהובה עליי, קנאלס שיחק נראלי שבעים דקות, פויול שיחק קצת יותר ממחצית - היה טוב וטוב שהיה. אני מאושרת!
ספר / פיק השבוע:
אממ.... J2 שקוראים לו Something borrowed, something blue שמבוסס על הסרט הדייט שלי לחתונה והיה פשוט חמוד! פיקים על כדורגל למיניהם - אני קוראת יותר מדי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה המטומטם לכימיה חזר ללמד והחליט לתת לנו משהו כמו ארבעים עמודים (בלי הגזמה) לקרוא בספר ולענות על כל השאלות בהם להגשה. זבל.
משהו ששימח:
על טבעי
משהו שהעציב:
אממ... כל מיני דברים שאני לא רוצה לדבר עליהם.
ציטוטיה:
המורה ללשון: אריאל! מה זה היה צריך להיות התרנגולת הצווחת הזאת? ילד בכיתה שלי: בארסה זונה! בארסה זונה! אני: אם בארסה הייתה זונה, חמוד שלי, אתה היית נותן כל מה שיש לך בשביל שעה איתה. *אחרי כמה דקות* הילד: אבי נימני בן זונה! חברה שלי שאוהבת אותו מאוד: עדי, את באה לעזור לי להרביץ לו? אני: למה לא? אין לי משהו יותר טוב לעשות...
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Hobbastank - Remember Me
המלצת השבוע:
אל תלכו לחמש יחידות מתמטיקה. באמת שלא. אם עוד לא עליתן לי' (יש פה מישהי כזאת בכלל? לא משנה) פשוט אל תסכימו ללכתלחמש יחידות מתמטיקה. זה כל כך בזבוז.
התמונה הכי חמה:

Serena16

New member
התמונה ../images/Emo6.gif

יש לך חברה שאוהבת את אבי נמני? ווירד...

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifתראי, הילדה אוהבת את ארסנל,

ולנסיה ומכבי תל אביב. זה שילוב מוזר, הייתי אומרת.

למעלה