|
|

dalina

New member
../images/Emo222.gif|../images/Emo27.gif../images/Emo160.gif../images/Emo27.gif|../images/Emo104.gif

זהו, מתחילה הספירה לאחור. הזמנו כרטיסים. אני מגיע לשבוע וקצת והוא לקצת פחות. חוזרים מיד אחרי הקלפי. ועכשיו, מתחילה ההתרגשות, והחרדה. זה ביקור ראשון, רשימת המטלות ארוכה רשימת התינוקות החדשים ארוכה עוד יותר (למעשה, לא הגענו בקריסמס כי חיכינו שכולם יוולדו. טפו, טפו... שניים עדיין בדרך). אחרי השרשורים שהיו פה בזמן האחרון על ביקורים בארץ פתאום אני מתחילה לפחד... לא מסוגלת אפילו לדמיין כמה עייפה אני אחזור לפה ופוחדת לחזור לפה מאוכזבת שלא הספקתי. אז, כרגע אנחנו חושבים לכנס את כולם לריוניון גדול בסופ"ש אצל ההורים שלי דומה לריוניון פרידה שעשינו ביומצמאות שעבר. מתחילה לארגן רשימה של מתנות מתחילה לארגן רשימה של מטלות (משקפיים חדשים בשבוע זה ריאלי?) מתחילה לפנטז על שופרא יום שיש בתל אביב חומוס: סעיד, כרם התימנים וכנפה. הכי בא לי כנפה.

מנסיון של חברים

לנסות לרכז מבחינה גאוגרפית. אחרי ש- 10 ימים הם טירטרו את עצמם בין ספות של אנשים בקריות, ירושליים ות"א וכל יום ישנו במקום אחר, נשבר להם והם הלכו לישון במלון כמו בני אדם. מה שהכי הרס אותם זה שהם פשוט נסעו י-ם / קרייות וחזרה כל יומיים.

pandy

New member
ממליצה על חומוס אבו-חסן ביפו ../images/Emo45.gif

ומוכנה אפילו לתת לך סיור מודרך במקום

dalina

New member
לא תופס.

אחרי שעברנו מחיפה לת"א היה חסר לנו חומוס. כי אין כמו החומוסיות של חיפה / עכו (סעיד, אום שאקר, ואפילו אבו יוסוף כשהמצב ממש קשה). אז דבר ראשון נסענו לאבו חסן. ו-וואלה - ממש לא! בדקנו את כל החומוסיות במשולש בחומוס (נניח שחומוס אסף עוד מתקבל על הדעת, אבל איזה מין שם זה לוחומוסיה??). בסוף הכרזנו על החומוסיה המנצחת (ושוב, הכל יחסי, ובאזור גוש דן בלבד), ההיא בכרם התימנים (ולא, לא זו מהשיר של אהוד בנאי (ציון?) אלא השניה. לפני הפניה)

pandy

New member
"הנושא" ייבדק ../images/Emo88.gif

ושאלה קטנה: באיזה אבו-חסן הייתם?! ב"קיוסק" = הישן במקום החדש והממוסחר עם השולחנות והכסאות?

dalina

New member
בשניהם.

היינו יסודיים. חומוס זה מאד בסיסי בתפריט יומשישי בבוקר.

צודקת. הכי טעים בצפון. גם הכנאפה

אני בירושלים ואין מה לדבר - לא החומוס אבל בעיקר איפה הכנאפה הצפונית איפה? (ובמחשבה שניה - זה מאוד עוזר לי לדיאטה)

והכנאפה והחומוס הכי הכי ../images/Emo99.gif

נמצאים בעכו העתיקה ולא מדובר בסעיד אלא מסעדה ערבית קטנה ולא מוכרת בעיר העתיקה בעכו אם נכנסים מהכניסה של החניה והמוזיאון (לא הצד של הים) אם הייתי יודעת איך קוראים להם ולכוון במדויק הייתי מספרת לא יודעת איך להסביר איפה זה לצערי

pandy

New member
יו, איך בא לי כנפה ../images/Emo67.gif

ודווקא יש כנפה טובה באבו גוש, ליד "אבו שוקרי" המפורסם (שהחומוס של באמת לא שווה שקל...)

goldyboy

New member
כנאפה טובה יש בחיפה

אצל עבד אלהאדי, ברח' הואדי 5, בואדי ניסנאס. כל הכנאפה, החלוה, הבקלוות והעוגיות שבנאדם יכול לבקש
ולמעלה יש את פלאפל הזקנים, שחובה לבקר בו כמגיעים לכרם. הוא סגור ביום ראשון.

goldyboy

New member
וגם ביפו

ממתקי מוטראני נצרת, ברח' יפת, כיכר חג' כחיל

dalina

New member
האמת היא...

שאחת הפנטזיות שלנו היתה להתחתן בוואדי בסגנון של דוכני מזון, מלמעלה למטה
מתחילים ב"סנדוויץ' ברכה" (מול הסיטי הול). מגישים את סנדוויץ' אמנון על מצע מפיות בון אפטיט. משם יורדים לעבר הזקנים (יש מדרגות שמובילות ישר לסמטה הנכונה. מקבלים כדור פלאפל אחד, טועמים, ומזינים מנה. משם יורדים לעבר אמיל. בכיר השווארמיסטים בישראל. תוקעים איזה מנה, מנה וחצי +קולה. חוצים את הכביש ומגיעים לקינוחים. כנאפה...
כמובן ששוטיפים אותה עם מיץ לימון ומי ורדים. ח ל ו ם

nooshP

New member
מהניסיון שלנו

אנחנו באנו לביקור של 9 ימים ולא הספקנו כ-ל-ו-ם!!! לנו היה בנוסף גם ג'ט לג, שהתאוששנו ממנו בערך רק ביום של הטיסה בחזרה, וכל מה שעשינו בארץ היה רק להיות עם המשפחות, בכלל לא ראינו חברים! (כמובן, גם הייתי בסדנת האיפור, אבל אתם משפחה ולא חברים בשבילי.....) אז אל תצפי ליותר מידי ואל תאכלי את הלב אם לא תעשי כל מה שתרצי. תזכרי שתמיד תוכלי לבוא שוב, אנגליה זה לא קצה העולם....

למעלה