מכיוון שאין שירשור רשמי
אני ארשום את הביקורת שלי כאן. When I Grow Up - טוב בתור סינגל ראשון, להיט חביב, לא נפלתי. Bottle Up - כל כך סנופ דוג סטייל, אדיש קצת, מאוד 'הפקתי' נחמד לגיוון באלבום, יכול להצליח לדעתי, כי אנשים אוהבים שירים כאלה, בכל אופן לא הלהיט שלי. Watcha Think About that - הלהיט הבא שיכבוש את ערוצי המוסיקה והמועדונים! מיסי אליוט היא תותחית על, ועם הקליפ היפה שמתלווה, בכלל אין ספק שזה יצליח! I Hate this Part - מאוד אהבתי את הפסנתר בהתחלה, הביט טוב, שיר אר אן בי סוחף, קליט וקליל בדיוק כמו שאני אוהבת! Takin' Over the World - מישהו אמר גירל פאוור? כי זאת האוירה בשיר, שיר מגניב, מאוד פוסיקטי חחח Out of this Club - שיר ממש מקסים, כל כך הסאונד של אר קלי, נחמד בתור רצועה באלבום, אבל לא בתור סינגל. Who's Gonna Love You - אני חושבת שכאן יש לנו אופציה לעוד סינגל, שיר מעולה! אני ממש אוהבת את הקול של ניקול! ונחמד לשמוע אותו סוף סוף בגירסה מלאה. Happily Never After - באלדה מקסימה ורומנטית בטירוף, רק חבל באמת שכמו השיר הקודם זה נהייה שיר של הפוסיקט במקום של ניקול, כאילו במקום לגנוז אותם או לשמור לעתיד, הם הוסיפו עוד רצועות למלא את האלבום. Magic - אהבתי פה בעיקר את הפיזמון, שיר שיקח לי כמה שמיעות להתחבר אליו, בכל אופן מגניב ומרגישים שזאת הפקה טימברלנדית טיפוסית
Halo - שיר אדיר! אני ממש חורשת עליו, ניקול היא מבצעת מעולה, אין פלא שנותנים לה לשיר הכי הרבה! In Person - קצת יותר מדי באלגן בשבילי, לא אהבתי
Elevator - שיר מעולה, לדעתי גם אופציה ללהיט - אולי קליפ שבו כל אחת מהפוסיקט מצולמת רוקדת לבד במעלית ענקית שקופה כזאת של קניון? נשמע מקורי, לא? Hush Hush - שיר ממש מתוק, קצת מעציב אותי, אולי בגלל ההפקה הדרמטית והקול המרגש של ניקול
Love the Way You Love Me - מושלם
ואם אני לא טועה אפשר לשמוע בוא את כל הבנות בלהקה, שזאת יכולה להיות עוד סיבה טובה לשחרר אותו כסינגל, והפיזמון האדיר הזה, אין דברים כאלה! Whatchamacallit - ביינוני כזה, לא ממש נפלתי, למרות שזה גם נשמע שיר להיטי כזה! אפשר לה גיד שהן דיי הלכו על בטוח באלבום הזה ולא לקחו סיכונים מיותרים. I'm Done - באלדה קיטשית טיפוסית, אחח הקול של ניקול, הזמרת השחורה האהובה עלי ביותר! If I Was A Man - חח קצת מצחיק כי לביונסה דלף עכשיו שיר בשם If I Were A boy רק שיר שקט, האמתי לא אהבתי, אחת הרצועות החלשות באלבום. ביונסה עשתה משהו הרבה יותר מרגש מהקונצפט הזה. Space - זאת מלודי? אני פשוט לא בקיאה בקולות של חברות הלהקה, שיר חמוד מאוד, היא מזכירה לי מאוד איזשהי זמרת שחורה, קשה לי להעלות את מי בדיוק, אבל אני אחזור אליכם עם תשובה
Don't Wanna Fall in Love - כל כך שנות ה-80 שיחקו לגמרי עם ההפקה הנוסטלגית הזאת! שלא יגידו שיש פה רק אר אן בי ופופ. Played - שיר אר אן חמוד וטיפוסי, קול חמוד יש לזמרת, ושוב מי זאת? Until U Love U - שיר ממש יפה, אהבתי רצח, זה מזכיר לי את סיגנון הבאלדות של ג'סיקה סימפסון משום מה חחחח Baby Love - אני לא מסכימה בכלל עם זה שעכשיו השיר נחשב שלהן, להיט ניקולי מבוזבז לחלוטין! אני מעריצה רשמית של השיר המקסים הזה, כולל של הרמיקס שלו! ולסיכום, ניתן להסיק שבאמת אהבתי מאוד את האלבום הזה שלהן, אפילו יותר מהקודם, כי יש פה יותר שירים שאני אוהבת, ויש מצב גדול מאוד שאני אקנה אותו ברגע שיהיה לי כסף
אני מקווה שהוא יצליח עם הזמן, אחרי הקידום והסינגלים כי באמת מגיע לו!