ש"י יום שלישי 9.10

../images/Emo222.gif ש"י יום שלישי 9.10

-עבדתי... מחר יום אחרון בעבודה
(אם אצליח לא לגרום למנהל עבודה לשכנע אותי לעבוד גם בחמישי שישי..
) - לשכת גיוס ענו לי לטלפון
(תודו שזה נדיר..
) -החיילת שאמורה לטפל במקרה שלי נשמעה נחמדה בטלפון.. נקווה שזה באמת ככה ושתענה בחיוב לבקשה שלי. - צריך לכתוב מכתב.. מקווה שאצליח לכתוב אותו על הצד הטוב ביותר בעז"ה. מקווה שהיה לכם יום מעניין..

ווינגז

New member
כבר יום שלישי?../images/Emo3.gif

- התעוררתי מוקדם סתם ככה - ערכתי קצת תמונות של הסוסה - אבא שלי הגיע
והביא את הכלב שלי
- חברה עשתה לי ממש טוב כי כתבה לי שחשבה עליי היום ושהיא אוהבת אותי. - בת הדודה הצעירה שלי (בת חמש) התקשרה וביקשה שאבוא ליום ההולדת שלה בעוד חודש
- כואב לי הראש - יהיה בסדר

Lital1989

New member
זה כאילו שרשור שכותבים מה היה היום?../images/Emo3.gif../images/Emo39.gif

אז לא היה יום מעניין במיוחד -הסתפרתי -דיברתי עם חברה בטלפון -דיברתי עם חברה אחרת בטלפון זהו
|

shame on you

New member
אני אני אני

-עוד שבועים ויום לגיוס... -היום היה סתם יום של בטלה... -דיברתי עם 2 חברות בטלפון (מעתיקה מליטל.. חחח..). שתיהן התקשרו אליי מהעבודה (כל אחת עובדת במשהו אחר) כי היה להן משעמם. רק כשאני עובדת יש לחץ מטורף ואין זמן לנוח ובטח שלא לעשות שיחות!!! -קראתי ספר של רם אורן (האמת לא היה משהו, אבל העביר את הזמן). -התקשרו מהעבודה וביקשו שאעשה משמרות לילה במקום משמרות יום שקבעתי, והסכמתי כי לילה זה יותר כסף ואני צריכה את הכסף, כי ממשכורת של צבא לא נהיים מיליונרים וזה השבוע האחרון שלי בעבודה. למרות שאני שונאץ לעבוד בלילה כי אז כל היום אני ישנה. -היום עוד כמה שעות ההורים טסים וחוזרים רק עוד שבועיים. זה יכול היה להיות כיף אם הם היו חוזרים קצת יותר מכמה שעות לפני הגיוס שלי ו/או אם היו מסכימים לי ליסוע במכונית בזמן שהם בחו"ל... חפרתי בהתחשב בזה שלא ממש עשיתי כלום היום.

Karin917

New member
...

ישנתי אצל חברה והיה מזה כיף עבדתי רק 3.5 שעות במקום 7
נכוותי מהפאי ומי שיצחק יקבל מכות
מחר אני לא עובדת כי כואב לי... וחבל כי זה 11 שעות.

למעלה