ש"י יום חמישי 11.10

../images/Emo222.gif ש"י יום חמישי 11.10

-עבדתי.. והיה יום כ"כ ארוך!!! -הולך ל'פוייקא' בערב (תכל'ס אני לא אוהב אבל יהיו חברים שלא פגשתי הרבה זמן
)

Lital1989

New member
מממ..../images/Emo39.gif

-עשיתי קניה עם אמא -הייתי בתור לשעווה -עשיתי הליכה לים ועכשיו אני מתהה

liorhikri1991

New member
אני למדתי...(אהה ופרטים עלי כי אני חדש)...../images/Emo13.gif

אני ליאור היקרי,בן 16.9,לומד בעמל ב' פ"ת בכיתה י"א. קיבלתי צו גיוס היום ל29.1. אז היום למדתי ב11.15 עד רבע לשלוש,היה בסדר,אבל נהיה לי כאב ראש. וואי יש לי טונות של בחנים ומבחנים בקרוב...אני אלמד בקרוב...

Lital1989

New member
אממ..היי../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif

אתה מפורום טינאייג'רס לא? החתימה שלך מוכרת לי משם P:

פוייקא?!?!

לא חשבתי שיש עוד אנשים שמכירים את זה אתה קיבוצניק?! ממ ומאיפה? חח סליחה על הישירות... דיי קנית אותי עכשיו...חח לא שאני אוהבת פוייקא, אני דיי לא סובלת את זה אבל רק העובדה שאתם עושים את זה...

חחחח..

ברור שיש עוד אנשים שמכירים את זה.. זה מוכר. ואני לא קיבוצניק- אבל למדתי בישיבה תיכונית 4 שנים עם המון קיבוצניקים- שם פגשתי את הפוייקא
(ואגב היה אתמול אחלה ערב
)

חח ממ פוייקא...

פוייקא זה סיר כזה ממש כבד, שכחתי מאיזה חומר זה...אבל זה סיר ישן כזה שפשוט שמים בתוכו הכול...יענו את כל האוכל שרק רוצים, מכניסים לתוך מדורה ואחרי כמה זמן הכול מוכן ממ זה נשמע קצת מוזר...זה פשוט משהו של קיבוצניקים ויש לי מלא חברים קיבוצניקים... לא חשבתי שיש עוד הרבה אנשים שמכירים את זה

בתללל

New member
נחמד לדעעת ../images/Emo13.gif

יעני ניסו לעשות סחינה וזה מה שיצצאא חח

elivnat

New member
יום מבאס...

: היה יום ממש מבאס היום.. בגלל השביתה לא היו לי שעות להשתבץ אליהן בכיתות והאחראית אצלנו סינג'רה אותי לארגן את הספרייה, זאת אומרת להרים ארגזים, אף אחד מהש"שים לא הסכים ובצדק, זה לא העבודה שלנו... אח"כ היא ראתה אותי יושבת וסורגת במועדון שלנו ואיימה עליי שהיא תעביר את זה לאחראים ויעיפו אותי מהש"ל....בסופו של דבר לא הייתה לי ברירה וארגנתי את הספריה עם עוד ש"שית.... ובנוסף היא העיפה היום ש"ש מאצלנו... הבן היחיד שהיה איתנו בצוות...
: חברה שלי- שינשינית מרמות הזמינה אותי לגולן בהזדמנות כדי שנטייל ביחד ביהודיה פלוס רכיבה על סוסים בחווה של חבר שלה!!! ראיתי את המחנכת משנה שעברה!!! מוצש"ק בע"ה מסיבת הפתעה לחברה:):) אתמול הייתה לי ישיבה במחוז חיפה (בנ"ע) וכנראה בע"ה בע"ה שיפתחו אצלנו גרעין חב"ב (כיתות ט' עד י"ב..) וזה מעולה!!!! וראיתי חברות מהשירות לשעבר...

nir2107

New member
את מודעת לעובדה

שחצי מההודעה הזאת הייתה בראשי תיבות?

rasmus girl1

New member
מה זה ש"שית?

מה זה מוצש"ק? מה זה חב"ב? ומה זה בנ"ע? o_O ואני במקומך הייתי מתלוננת עליה,בטוח יש מישהי מעליה..

למעלה