שרשור WOW

ננסק

New member
../images/Emo222.gif שרשור WOW

הגיע הזמן הזה שוב! כולם מוזמנים לציין את מי הם משחקים, באיזו דרגה ובאיזה שרת. אשמח במיוחד לשמוע על אנשים שמשחקים על שרתי RP, ובגילדות RP. יש לי כמה שאלות לשאול אותם לעבודה שאני עושה. (ואבקש לא להיכנס לדיון על איכותו של המשחק, האם הוא משחק תפקידים, וכו'. זה מה-זה לעוס, וגם לא המטרה כאן.)

Serpent Axis

New member
האמת, אני גם משחק

אבל בזמן האחרון זנחתי אותו לחלוטין. אני שוקל למחוק אותו ולבטל את החשבון שלי שם. אני משחק מספר דמויות מהHORDE. לא ממש עוקב אחרי דרגות, יש לי לוחם זומבי נחמד בדרגה 7-9 בערך. נוכלת אורקית שמגרדת את ה6 או ה7 (כמו שאמרתי - אני לא זוכר). צייד טרול בדרגות הראשונות שלו. לא זוכר אפילו את שם השרת.

Serpent Axis

New member
הוא לא שמר על העניין שלי

ראבאק, כמה אפשר להסתובב ולחסל מפלצות? הלכתי עם המשימות - "טוב, תלך ותכסח 30 כאלה", יופי. המשימה הבאה "תלך ותכסח 40 מהאלה". המונוטוניות הזו די נמאסה עליי בשלב די מוקדם. אני אוהב משחקי אקשן, אבל קליקים חוזרים על העכבר זה לא. חיפשתי שם שחקני תפקידים או סתם דברים מעניינים. מי שבעיקר שיחק שם היו ילדים בני 12 שמדברים בשפה משלהם ונמצאים שם כדי... לכסח דברים, לערום ערימות אוצר ו... לחזור על התהליך.
סורי, אבל לא ממש נתקלתי בתמריצים לעלות דרגות ולהתקדם לאנשהו (יש לאן?)

ננסק

New member
אני לא מאשים

ואפילו לא רוטן, מצביע, או מעלה טענה. למעשה, לא ממש איכפת לי אם המשחק מצא חן בעיניך או לא, ברור לי לגמרי שיש אנשים שונים עם טעמים שונים. פשוט ציינתי שאפילו לא גירדת את התחתית של המשחק עדיין, ובהחלט אי אפשר להגיד שאתה משחק, או ששיחקת פעם.

IceL

New member
טוב

האמת שאני לא שמתי לב שזה מה שאני עושה. היה לי הרבה יותר מידי כיף לראות את העולם, לנסות יכולות מגניבות, להכין לעצמי שריונות ושיקויים ולקרוא את העלילה.

IceL

New member
OK

Kembly, Mage 29, Korgal. Coldskull, Mage 38, Boulderfist. Tetenshia, 18 Rogue, Darkmoon Faire. זה שרת RP ואני גם חבר בגילדה שם אבל די הרבה זמן לא שיחקתי בדמות הזאת. זה גם שרת ממש חדש (חודשים - שלושה או משהו כזה. שאני התחלתי לשחק שם הוא היה בן שבוע). Ginevra, Paladin 25, Hellscream. יש עוד אבל האחרון לא ראויות להיזכור.

דרגורן

New member
תשובתי:

כל הדמויות שלי (ושל ניהאו) נמצאות ב Kul-tiras. Kalisun - שאמאן דרגה 60 (והדמות העיקרית שלי) Seraah - הוא warlock דרגה 53 (והדמות העיקרית של ניהאו) חוץ משני אלו יש עוד כמה דמויות בדרגות נמוכות. וזה לא שרת RP...

אה... הרואין מתוק מתוק...

אני משחק צייד טאורן בדרגה 57 (אוטוטו 58) על השרת Vashj יחד עם עוד המון ישראלים שאפילו חלקם את מכיר אולי בשם. ברגע שיהיו לנו לפחות 10 חבר'ה, אנחנו מתכננים לפתוח גילדה ישראלית לקראת צאת ההרחבה. גם שיחקתי פלדין על Hakkar שהגיע לדרגה 41 אבל אז התבאסתי והפסקתי לשחק לתקופה ארוכה, ואז התחלתי צייד, ואז... הוא עדיין מחכה שאשוב...

IceL

New member
ככה:

גם שרתי RP מתחלקים לשרתי RP-PVE ושרתי RP-pvp. בשרתי "משחק תפקידים" נאכף תקנון משחק התפקידים של בליזארד ובאופן כללי אנשים שם כן מנסים לשחק את הדמות שלהם. רוב הצ'אט הוא IC, יש פעילויות מ"ת- למשל הרבה חברה מגיעים לאיזשהו מקום וסתם מתחילים לשחק את הדמויות שלהם תחת סיטואציה מסוימת. אלו דברים שלרוב אין בשרתים רגילים בהם אתה עושה קווסטים והורג המוני מפלצות. אתה עושה את זה גם בשרתי RP אבל שם אתה תוך כדי גם משחק דמות. אני מניח שאתה יודע מה ההבדל בין PVE וPVP?

דרגורן

New member
יש לי גילדה ב Kul-tiras

אני מנהל אותה, והקצינים (Officers) הם ישראלים (ויש גם ישראלים שהם לא officers) אתם מוזמנים לקפוץ לביקור באתר שלנו: www.forsakensunrise.com אנחנו הורגים את Kurinaxx ב-AQ20 פעם בשבוע (קבוע) הורגים 2-3 בוסים ב-ZG ושבוע שעבר הצטרפנו לגילדה על מנת לעשות MC ביחד...

JuffoWup

New member
רשימה קלה:

לוחם טאורן בדרגה 60 ב-moonglade. דרואיד אלף דרגות 40+ על Darkmoon Faire. שניהם שרתי Rp, אני מאוד אוהב את הסגנון הזה של המשחק.

JuffoWup

New member
אה, ולשאלתו של ננסק

אני שייך לגילדות של RP, הטאורן שייך לגילדה בשם The Clan of the Risen Sun שהוא שבט שוחר שלום- ואנחנו נמצאים בקשרי ידידות עם גילדות של Night Elves; אם לזה התכוונת.

The DDM

New member
My Turn

Ellerclaw: NightElf Druid on the Realm of Uldum - American Ver. זו הדמות הראשית שלי (60) full tier2 וכרגע עובד על הPVP (rank 11 ) יש לי גם Human Mage דרגה 60 - והיא בעקרון מכונת הכסף שלי (Alchemy + Herbalism) גם היא All Epiced (כל הציוד מ , ZG). יש לי גם NightElf Priest שהיא בדרגה 52 - ואני עוד עובד עליה.... בקרוב מאוד 60.

למעלה