שבתי

SimplyMe1

New member
../images/Emo222.gifשבתי../images/Emo186.gif

שלשום נחחתי בארץ הקודש אחרי כמעט חצי שנה בגלות המערבית-ארה"ב=) היה מדהים ונקנה המון איפור איכותי.מתנות לעצמי ומתנות לחברות ולאמא כמובן
מעבר לכך טיילתי המון,היה מעלף ברמות שקשה להעביר למילים,ואין כמו כריסמס בניו-יורק!חוייה לכול חובבת העיר נ"י
,שופינג וחלונות ראווה מעוצבים להפליא(תמונות בהמשך השבוע),סיילים מטורפים,ובקיצור יש איפה להוציא כסף ובכיף. ולוודיס-היה כיף לראותך. נדבר במייל\מסר. סופ"ש נעים ונטול שלג וגשם, Simply-Israel

Welcome to Lalaland

נחתה לנו רקטה באשקלון, מצרים מאיימת עלינו, החטופים עדיין בשבי, אבל החזירו גופה של בחור שאף אחד בערך, כולל משפחתו, לא ידע שהוא בשבי. תוך כדי העלו את מחיר הדלק לפחות שלוש פעמים, סטודנטים לא למדו חצי שנה, תיכוניסטים קצת פחות. אנס סדרתי ברח והמשטרה הודתה שהיא לא באמת יודעת איך לתפוס אותו קראה לציבור "לתפוס אותו יחד", רבני הימין עשו פולסא דנורא, הפעם לאולמרט. סלבריטיס פרצו למכון ויצמן במחאה על ניסויים בקופים, עלתה לשידור סדרת הישרדות שימי השידור שלה משתנים כל שבוע כדי שתזכה לרייטינג יותר גבוה מ"כוכב נולד", אה סליחה, "נולד לרקוד". ויש גם עוד משהו שניקרא "גריז" ששם נבחנים אנשים שצריכים להיות יפים, לדעת לשחק, לרקוד וגם לשיר. כמובן שלא נמצאו כאלו עד עתה, וכל זה ניראה כמו בדיחה גרועה. אה ואגב אם היית מחכה קצת עם השחרור היית זוכה לתעודת שחרור בצבע זהב/כסף או ארד, שזה מה שלתפיסתו של צה"ל יימנע את תופעת ההשתמטות. בקיצר חלם, כרגיל. אה ונינט עשתה קרחת! זו ה-י-ד-י-ע-ה של השנה! שלמו לה על הסיפור מיליון שקלים! וחצי! @@ אבל לא, שלג לא לא צפוי בסופ"ש. ותמונות בבקשה:)

SimplyMe1

New member
יכול להיות שבאמת הייתי צריכה לחכות

עם השחרור מצה"ל,אבל השתחררתי כבר לפני שנה ו3 חודשים,למרות שהיתה כוונה מצידי להמשיך לקבע.לא קרה ולא יקרה. לגבי ענייני הבידור-היה לי מספיק מבריטני,ג'סטין ואשר,נינטיודה כבר לא מספקים לי אנטרטיימנט.גם לא גריז..לעומת זאת ג'ון טרבולטה במאדאם-טוסו בניו יורק היה פוטנציאל לתמונה מעניינת. לגבי הסטודנטים-עגום.אין מילים אפילו.כמו כול מה שקורה במדינה הזו ואין פתרונים. נחכה ל09' לחדשות טובות יותר. תודה על העדכון, לא הייתי אסטרונאוטית לחלוטין,אבל מדי פעם התעדכנתי במה שהולך פה. השופינג בנ"י היה מעניין יותר
תמונות יגיעו בקרוב. ואיחול השלג מיועד לוודיס

Woods rules

New member
Thanks babe

אז שלג אין לנו, אבל 18- מעלות בהחלט יש!!! קררררר ברמות אכזריות!!!! תזכירו לי מי פה דיברה על החורף בניו יורק???? אפרופו ג'ון טרבולטה, בווגאס הוא שווה יותר...

SimplyMe1

New member
התחיל עכשו להיות שם נורא קר,אז אולי עדיף ת"א?

אבל אולי עם ציוד חורפי מתאים,מעיל קשמיר אמיתי ומגפיים תואמות-אפשר לטייל בכיף גם כשקפוא.לא כשגשם ולא כשיש שלג. דווקא בחודש האחרון היה נעים יחסית לשנים קודמות,שאני יודעת שהיו קרות יותר והחורף מיהר להגיע דאז.השנה הוא בושש מעט..

Abibas Original

New member
אני לא דוגמא,

אני קופאת גם בירושלים אז עוד כמה שכבות לא ישנו אצלי הרבה.. אני בכל מקרה סובלת בחורף.. אבל הייתי חוזרת לשם בכיף- ועוד כשאת מראה לי תמונה של הבלטה שעמדתי עליה זה בכלל מעורר געגועים.. בא לי לקפוץ לתוך התמונה

BabyJane

New member
הכל נראה מדהים ../images/Emo99.gif ניו יורק עיר חלומותיי

ברוכה השבה :)

נעמהdj21

New member
את בטח בשלב של השוק../images/Emo3.gif

לי לקח חודש להתגבר ולהבין שאני כבר לא בארה"ב חחחחח כולל השחלת כל מיני מילים באנגלית בלי שום קשר חחח וולקאם!

SimplyMe1

New member
בובה!יש לי גם תמונות שלך.

אם תאשרי להעלותן,אעשה זאת.. אני דווקא מעוניינת לחזור מהר לעניינים,לחפש עבודה ולדאוג ללימודים ולאימונים בחד"כ.אי -אפשר בלי..וזה יחזיר אותי לשגרה כאן. התגעגעתי המון למשפחה ולחברים,אבל לא להתנהלות הרגילה כאן..גם לזה אני אתרגל.. לגבי השפה-ממילא אני מדברת אנגלית שוטפת,אז אין לי בעיה לפטפט עם אנשים בעברית מעורבת באנגלית..זה היה כך גם מלפני כי חצי משפחה שלי גרה בארה"ב וכשמדברים בטלפון\מייל זה רק באנגלית..תענוג

למעלה