שאלה לילית..

../images/Emo222.gif שאלה לילית..

נניח ואתם יושבים באוטובוס.. פתאום מתיישב לידכם איש בריא, אפילו בריא מאוד.. ככה שיוצא שאתם מצטופפים על בערך חצי מושב והוא על כל השאר.. האיש הבריא נרדם בנסיעה וכל הזמן היד שלו נותנת לכם מן מכה ברגל.. איך הייתם מגיבים?

LITI789

New member
לילה טוב..

אמ..שאלה טובה אבל יש מקרים הרבה יותר גרועים מזה ...הנה כמה דוגמאות שקרו לי- -פעם אחת איש אחד שיכור כמעט התיישב עליי!זה היה לא נעים.. -ותמיד עולה על האוטובוס איזה אחד שהוא שיכור (איזה הפתעה)והוא מסריח מבירה אבל ממש ומחוסר היגינה זה ריח חריף ודוחה ותמיד רואים לו את התחת....!(אחהל דרך לאבד את הראיה.) אמ.....אני הייתי מעירה את האיש ב"טעות"כביכול.....

../images/Emo6.gif

אז זהו.. למרות שאני ביישן טיכו (ואני עובד על להיפטר מזה..
) הערתי אותו.. פעם אח.. פעמיים.. ואח"כ החלטתי שאני עושה מעשה.. אז ביקשתי ממנו לקום כדי שאוכל לעבור.. האיש היה מעט נבוך (מסכן זו לא אשמתו..
) וקם באיטיות מהמקום שלו.. ועברתי למקום אחר.. (ששם היה מגבני"ק אחד ששיגע לי את השכל עם מוזיקה מהפלאפון שלו (שירי דיכאון בין היתר), 2 בנות שככל הנראה התחילו היום ש"ל ולא הפסיקו לדבר כל הנסיעה ועשו לי חור בראש, ו2 ילדים- כנראה חמשושים שהיום התחילו ללמוד בישיבה תיכונית והתנהגו כמו.. כמו.. חמשושים
עשו הרבה רעש וחשבו שהאוטובוס זה הבית שלהם.. אז לישון לא הצלחתי אבל לפחות ישבתי בנחת..)

nomad21

New member
לא הייתי עושה כלום

בקטעים כאלה אני מתבייש מדי.. פעם ישן עלי ככה חייל נסיעה שלמה.. אבל אני תמיד מעיר לערסים ששומעים מזרחית עם הפלאפון המטופש שלהם :p

חחח.. מה זה משנה?

אם הייתה חיילת, משהו אחר. הבחור בן. החייל בן. לא טוב
היום הולכים על הפכים:) בן-בת, בת-בן. זה הסטייל:)

devilz

New member
ררר מזכיר לי שאתמול בדרך הביתה...

כל הפשע שלי היה לבקש מאיזה גבר לזוז למושב הפנימי כדי שגם אני אוכל לשבת... כי הוא תופס 2 כיסאות... ואני אמורה לעמוד... נכון... ואני כולי חיילת חמודה ומתוקה... והייתם צריכים לראות תמבט שהוא דפק לי... כי מסתבר שאסור לבקש מבן אדם אחד לא שמן במיוחד לתפוס רק כיסא אחד כשיש אנשים שעומדים...

nomad21

New member
אני פשוט לא יכול להעיר אנשים.. אני מרגיש

יותר מדי לא בנוח.. אבל ערסים ששומעים שירים בפלאפון מעצבנים אותי

snowhite18

New member
חח

אני ממש ממש ביישנית, אז נראה לי שלא הייתי מעירה לו, ופשוט לא הייתי עושה כלום... הייתי מנסה להצטופף עוד יותר בצד (אם זה אפשרי) כדי להמנע מזה חח

זו הסיבה

שאני תמיד יושבת שמושב החיצוני. [למרות שלרוב אני מזהה את האדם ששם עין על הכיסא שלידי, ואז אני פועלת בהתאם בשפת הגוף שלי.] אם בא מישהו שאין לי חצי כוונה לשבת לידו מסיבות כאלה ואחרות, אני פשוט קמה, סטייל "שב ליד החלון", ונעלמת משם לכיוון כיסא אחר. אם הוא עושה פרצוף כעסן חצי פגוע, אני אומרת "תיכף התחנה שלי.." ומסובבת מהר את הראש. אם אין מושבים, פסדר, יש מדרגות

rasmus girl1

New member
חח

פעם מישהי התיישבה לידי,הסתכלה עלי ואחרי דקה עברה לשבת ליד מישהו אחר.. אפילו שאנלא מכירה אותה,זה קצת העליב >< ולא היה לי ריח של זעה! רק רציתי להגיע למראה כדי לראות שאין עלי משהו ><

10th Man Down

New member
הייתי קם משם ../images/Emo6.gif

או ממשיך לסבול בשקט. אני כזה איוב לפעמים...

rasmus girl1

New member
חחחחחח..

לי זה תמיד קורה! פעם קראתי בלוג של מישהי שמנה שכתבה ממה נמאס לשמנים ובין היתר היא כתבה: "נמאס לנו באוטובוס מלא לחפש את זה שהכי רזה כדי לשבת לידו" רק שאצלי הם לא נרדמים..אבל הם די מועכים :/.. לפעמים מקווה שהם ירדו כבר מהאוטובוס ולפעמים כשאני צריכה לרדת אני מתחילה לחשוב איך ואם אני אספיק לרדת מהאוטובוס
-יש לציין שזה תמיד קורה לי כשאני נוסעת לחבר שלי,נסיעה של 40-50 דק' ); - אבל תאמין לי שיותר גרוע זה שאישה עם תינוק יושבת לידך,התינוק בועט בך וצורח לך בתוך האוזן גם אם אתה עם אוזניות! פעמיים יצא לי..פעם אחת הייתי צריכה לרדת וביקשה ממנה שתזוז והיא אמרה "נו אוף עד שהיא נרדמה לי!!" היא התכווצה בתוך הכסא ורצתה שאני יעקוף אותה..הייתי עם תיק והוא קצת פגע בה אז היא עשתה פרצופים
חפרתי..

למעלה