צ'כוב המלך

shminia com

New member
נזכרתי בעוד..

"אם אמרו לך שחנון זה סקסי- עבדו עליך!" "תזרקי אותו."

שלייייי ../images/Emo3.gif

משפטים דרמטים: "אתה יכול להסגיר אותי. אתה יכול להרוג אותי אם אתה רוצה. אבל אני לא משקרת לך. אני בחיים לא אשקר לך על הבת שלנו... אני באמת לא יודעת איפה היא" "את כבר לקחת ממני ילדה אחת. את לא תקבלי גם אותו" "תמיד תזכרו שאתם ביחד, ותזכרו שאני אוהב אתכם" "נראה לי שפה זה הקטע שאני קם והולך מהחדר, אבל אני לא כל כך יכול " משפטים מצחיקים: "עכשיו תקחי את הרגליים שלך ותעופי מהקזינו שלי ושלא תחזרי לכאן לפני יום הולדת 21, קאפיש?" "אני באמת הולכת, אלא אם כן תפסיק כבר לחייך כמו מונה ליזה ותענה" "אני חייבת להגיד לך כל הכבוד, באמת.. עבדת על כל העולם ואשתו וגם על אשתך" "סחטיין עליו, תוקע גרעפס ומשאיר לנו את הכלים" בלעע אני לא זוכרת עוד...

ניזכרתי בעוד ../images/Emo6.gif

"היא היתה קפואה כמו עוף מספר 7 במקפיא של הסופר" "אורלנדו? מה זה השם הדבילי הזה? מה, הוא נולד בדיסנילנד?" "המסקנה היא שעדיף להגיד את האמת מאשר לשמור סודות בבטן, כמה שהאמת קשה, עדיף לדעת אותה, והכי חשוב זה ללמוד לסלוח."איזה מרגש
"ההורים שלי שולחים אותי לפסיכולוגים מגיל 6, וזה הפסיק לעבוד אחרי פעם וחצי" "שברת לאיה שלי את הלב. רק בשביל זה אני צריכה לדפוק לך כדור בראש"[
] "אבא, אתה יכול להבטיח לנו משהו? שאף פעם אבל אף פעם לא תעזוב אותנו יותר" "מאיה ויונתן שלי, אני כל כך שמח שאנחנו שוב ביחד"

KiShKooSh

New member
"החולצה הזו מנסה להתנקש בחיי"

ואז אני עונה לו במבט ציני "אבל שהיא לא הצליחה..." או המשפט של רוני ניני:"רוני את מדהימה!" רוני:"אם היה לי שקל על כל פעם שאמרו לי את זה" אני:היה לך שקל

KiShKooSh

New member
כן זה חבל../images/Emo3.gif...

חיבתי לדמותו של אדם אינה רבה, וזה ידוע לכל אחד מכם

Super Chuly

New member
המממ

"מה אמרת? סליחה, אני לא יכול לשמוע אותך, החולצה שלך רועשת" (אבי לדורון)- משפט משעשע אבל הכי מצחיק בו הוא שאומר אותו מי שלבש בפרקים הראשוני םשל הסדרה חולמה עם ריבועים לבנים ואדומים ועם ציורים של דברים מוזרים...

Super Chuly

New member
אה ועוד אחד

לא זוכרת את הציטוט המדויק, אבל: "אבנר, אני עומדת כאן היום מולך, בזכותך ומצדיעה לך!"- רוחל'ה... ליהי :)

חחח אני זוכרת את זה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo221.gif

זה היה מצחיק... זזתי לישון ולחלום לי על עפר..{ואבי
} חלומות פז

אוקי...

"(איה)איה!!!! (ניני)נכון קוראים לך איה... (איה)וואלה... ניני" "(אחות)דוקטור...דוקטור...." "(רוני)אויש איזה חמוד... (ניני)נו די תפסיקי... (רוני)לא באמת זה נורא חמוד..." "(דדי: השיעור הזה נגמר...מיקה:(מיקה) במאה העשרים ואחת אני מקווה..."

עוד אחד....

"(רוני)הבאתי ספר אזרחות ככה שאם איה תשאל אז באנו ללמוד (ניני) מתוחכמת... לא הכרתי את הצד הזה אצלך..."

Titush Black

New member
"מסתבר שיש אלוהים וקוראים לו

אדם" "תוציאו את הספר המאהב- רוני הכוונה היא לספר לא לניני"
"הי אדם אתה ממש מבריק למה שלא תלך לעבוד בתור חומר ניקוי או משהו" "איה לא מסוגלת לנצח אותי בשח אז היא מנסה להחליש אותי בדיבורים" "איזו כיתה זו? אתם חצי מאחרים, חצי מפהקים לי מול הפנים- תסתובבי נפהק לך מול הגב"
"זה אושר מגבוה- מגבוה? מי אישר לך את זה אנתוני פארקר?"
"תמיד היית חלקלק כמו קרפיון. אבל תזכור- כל קרפיון סופו גפילטע פיש" "רוצה לבוא? תוכל לראות אותי מביא גביע- אם אני ארצה לראות גביע אני אקנה טילון או משהו" "'הם מחפשים אותי', אני משקשק איזה פחד!" וזהו לבנתיים
תיתוש

למעלה