סיכום שבועי

תחנה מרכזית הכוונה חחחחחחח

נסעתי לערד שעה וחצי עד שבא אוטובוס חחחחחחח יום ראשון אני חוזרת תוכלי לבוא לתחנה???

מיוש94

New member
יום ראשון??

אני חושבת שכן.... דברי איתי אם בא לך להיפגש...אני מוכנה לבוא לתחנה רק תגידי שעה/מקום או משו חח

הינננננני כאאאאאאאן [ :

מה שלומכם? מעעולה מעניינים ? שיר/י השבוע: קרן פלס - במכונית ליד הים אלבום השבוע: ממ. . . . 3 מקומות שהייתם בהם השבוע: רעש D: ,, יומוהלדת של חברה , חברה D: 3 דברים שעשיתם השבוע: ישנתי , אכלתי , הלכתי D: מאכל השבוע: במבה נוגט אייקון שהשתמשתם בו השבוע הרבה: לא הייתי כמעעט .. אבל אני מתה עליו =>
משהו שהתחדשתם בו השבוע: אמממממממ D: בילוי השבוע: יומוהלללדת של חבבברה [ : תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע: כוכב נולד, חשופים , רעש, ארתורררר D: , הפיג'מות משהו טוב שקרה השבוע: חחחן 3> משהו רע שקרה השבוע: אאאאמ .. לא משנה /= משהו שבא לכם להגיד: התגגעגעגעעתיייי משהו שלא בא לכם להגיד: X איך עבר השבוע מ1-10: 9 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: ממממממ....... בינתיים לא [ : שבווע מדהים :)

roey406

New member
גם אני אכלתי במבה נוגט!

ראיתי איפשהו בעיתון שיש מחסור בזה..

מיוש94

New member
אח איזה שבוע....שיעמום!../images/Emo3.gif

מה שלומכם?הכל טוב ממצב? שיר/י השבוע:כל השירים של פינק ושל קלי קלארקסון אלבום השבוע:פינק וקלי קלארקסון 3 מקומות שהייתם בהם השבוע:יפו,קניון,בריכה 3 דברים שעשיתם השבוע:הייתי בבריכה,קניתי בגדים,דיברתי עם אישתי מאכל השבוע:קוסקוס
אייקון שהשתמשתם בו השבוע הרבה:
משהו שהתחדשתם בו השבוע:בגדים בילוי השבוע:קניתי בדגים וכנראה היום אני הולכת לסרט תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע:היפה והחנון משהו טוב שקרה השבוע:כל השבוע הזה עבר טוב משהו רע שקרה השבוע:שום דבר משהו שבא לכם להגיד:אני צריכה לשירותים
משהו שלא בא לכם להגיד:לא בא לי להגיד איך עבר השבוע מ1-10: 9 וחצי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא:אילתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שבוע טוב לכולם!

מיוש94

New member
כן חחח

אני נוסעת ביום חמישי בבוקר<יותר נכון טסה-החיים הטובים
> אם יהיה לי מחשב אי שם באילת אז אני יכנס ויענה..מקסימום תסבלו חפירה ממני כשאני יחזור ביום ראשון או שני..אני לא זוכרת מתי אני חושזת

roey406

New member
חח מה זאת אומרת את לא זוכרת

מתי את חושזת?את אמורה לדעת כל פרט על הנסיעה.. למרות שלפעמים עדיף שיהיו קצת הפתעות בחיים

מיוש94

New member
חחחחחח בשבילך בדקתי את העיניין ואני חוזרת

ביום ראשון. אני עולה על טיסה בסביבות 4:30 בהצהריים זתומרת שאני יכתוב פה בערב או יום למחרת תלוי כמה עייפה אני יהיה.

למעלה