חידה באיזה סרט קולנוע מפורסם שיתפו פעולה שניים מכוכבי נמלטים? מיהם השניים?
G Gilliana New member 18/11/06 #1 ../images/Emo222.gif חידה באיזה סרט קולנוע מפורסם שיתפו פעולה שניים מכוכבי נמלטים? מיהם השניים?
J justin9 New member 19/11/06 #14 וואי גם אני לא ידעתי וזה סרט טוב! אל.ג'יי. היה מבין הנערים? ומה היה התפקיד של טי באג??
G Gilliana New member 18/11/06 #7 ממש יום "נמלטים" היום... ... בערוץ 10. לאחר שראינו את ויליאם פיכטנר ופיטר סטורמר ב-"ארמגדון", מוקרן ברגעים אלו ממש הסרט "סוף העולם" עם רובין טאני.
ממש יום "נמלטים" היום... ... בערוץ 10. לאחר שראינו את ויליאם פיכטנר ופיטר סטורמר ב-"ארמגדון", מוקרן ברגעים אלו ממש הסרט "סוף העולם" עם רובין טאני.
ז זיו המגניב 2 New member 18/11/06 #4 הרגע ראיתי אותו, סרט מצויין../images/Emo108.gif מאהון משחק טוב שם ואברוצי כזה שולט "חלקים רוסיים, חלקים אמריקאים, הכל יוצר בטייאון"
הרגע ראיתי אותו, סרט מצויין../images/Emo108.gif מאהון משחק טוב שם ואברוצי כזה שולט "חלקים רוסיים, חלקים אמריקאים, הכל יוצר בטייאון"
G Gilliana New member 18/11/06 #5 אכן, אחד הסרטים הגדולים ביותר... ... של כל הזמנים. את פיטר זכרתי מופיע בסרט, אבל את פיכנטר ממש ממש לא זכרתי משום מה. בכל מקרה - שניהם היו מצויינים.
אכן, אחד הסרטים הגדולים ביותר... ... של כל הזמנים. את פיטר זכרתי מופיע בסרט, אבל את פיכנטר ממש ממש לא זכרתי משום מה. בכל מקרה - שניהם היו מצויינים.
ש שוקוהולית New member 18/11/06 #9 ../images/Emo211.gif לא זכרתי אף אחד מהם... וכשגיליתי שפיטר סטורמר משחק שם שבועות חיפשתי איך לראות א הסרט הזה, וכמובן שבוע אחרי שהצלחתי הוא משודר בערוץ 10. לב היא אחת הדמויות הגאוניות, אבל הסרט הזה כל כך אול-אמריקן שפשוט התחשק לי להכות את התסריטאי והבמאי!
../images/Emo211.gif לא זכרתי אף אחד מהם... וכשגיליתי שפיטר סטורמר משחק שם שבועות חיפשתי איך לראות א הסרט הזה, וכמובן שבוע אחרי שהצלחתי הוא משודר בערוץ 10. לב היא אחת הדמויות הגאוניות, אבל הסרט הזה כל כך אול-אמריקן שפשוט התחשק לי להכות את התסריטאי והבמאי!
C Cling And Clatter New member 18/11/06 #13 בארמגדון, ובבן ערובה. בארמגדון אברוצ'י ומהון, ובבן ערובה טי-באג ואל.ג'יי.
כ כוכב אפל New member 20/11/06 #15 אלה איסטר! אם כבר דיברו פה על הומואים בסוף אני ישאר היחידי שלא הומו תראו את המאפיונר אברוצי על סטיב בושמי
אלה איסטר! אם כבר דיברו פה על הומואים בסוף אני ישאר היחידי שלא הומו תראו את המאפיונר אברוצי על סטיב בושמי
מ מישמיש כתומה New member 20/11/06 #16 היי היי, עד סטיב בושמי. אם אני הייתי לידו גם אני הייתי מנשקת אותו =]