ובל נשכח... דרושה רועה בשדות זרים
י יערית New member 23/2/06 #18 לא יודעת מה איתך,אבל אני ראיתי אחת כזו,בעצם לא אחת, כמה אבל מה זה חשוב המס',העיקר שתדענה לראות את הצאן בביטחה
לא יודעת מה איתך,אבל אני ראיתי אחת כזו,בעצם לא אחת, כמה אבל מה זה חשוב המס',העיקר שתדענה לראות את הצאן בביטחה
י יערית New member 23/2/06 #21 כוונותייך הן תמיד מתוך רֵעוּת ,סומכת עליך כשאת רועה בשדות זרים {את זכאית ולא כפי שטוען משפט מס' 9 אצלך }
כוונותייך הן תמיד מתוך רֵעוּת ,סומכת עליך כשאת רועה בשדות זרים {את זכאית ולא כפי שטוען משפט מס' 9 אצלך }
ה הנודניקית עם הקוקו New member 24/2/06 #24 אוווווווווווווו... מס' 9...הוא דואג למוניטין שלו יוצאת לרעות בג'קוזי שלי...מצטרפת
י יערית New member 24/2/06 #25 אם רק יכולתי הייתי מביאה איתי את השמנים ושבבי הסבון ובכייייייייייף מצטרפת אליך. מה שמזכיר לי,בפעם האחרונה שהייתי בג'קוזי ש'לך,למה לא הפעילו לי אותו? תשמרי לי על המים והקצב,אני עוד עלולה להפתיע הולכת לאמבט החמדמוד שלי.
אם רק יכולתי הייתי מביאה איתי את השמנים ושבבי הסבון ובכייייייייייף מצטרפת אליך. מה שמזכיר לי,בפעם האחרונה שהייתי בג'קוזי ש'לך,למה לא הפעילו לי אותו? תשמרי לי על המים והקצב,אני עוד עלולה להפתיע הולכת לאמבט החמדמוד שלי.