חזרתי

מממאיה35

New member
../images/Emo222.gif חזרתי ../images/Emo9.gif

והנה אני כאן
כמובן שהספקתי להתעדכן בשלושת הדפים האחרונים שהפסדתי, על השאלונים אענה בפעם הבאה שיופיעו שוב
ראיתי את השרשור של "פאזל" על "הכי בעולם".. וממש הזדעזעתי למראה השקיות של ה 24,000 שנשפכו להם לקופסא אחת
טוב, אתם בטח רוצים חוויות על הטיול, ובעיקר על פאזלים.. אז - חוויות על הטיול + תמונות
כמובן צילמתי במצלמה דיגיטלית, יש מעל 1000 תמונות שלי ושל חברה שלי ביחד, אז יקח זמן..אבל - היה מהמם וכיפי וראינו וטיילנו והלכנו המון ברגל וגם עשינו "טרק" קטן מחוץ לעיר. היה ממש כיפי, מז"א נוח ביותר, לא היה כ"כ קר, טוהכי חשוב - לא ירד גשם אז יכולנו לטייל בכיף.. רק היום כשחזרתי לארץ היה מז"א מגעיל, אבל מכפת לי, אני את ברלין - עזבתי
והגענו לחלק המעניין באמת - ]פאזלים אז - תכלס - אכזבה
לא ראיתי חנויות צעצועים כמעט בכלל, ואלא שראיתי - לא היו להן פאזלים. אז בואו לא נגזים ונדבר על חנויות ייעודיות לפאזלים כמו בארץ.. כנראה שרוונסבורג לא ממש שולטטטט!!!1 שאלתי גם מישהו תושב גרמניה שביקרתי אצלו על התחביב הזה והאם הוא נפוץ שם. כל מה שהוא ידע להגיד לי זה שהוא לא מרכיב אז לא יודע אם נפוץ או לא.. בכולופן - מהחנויות לא נראה שהתחביב נפוץ במיוחד. אז מה כן? היתי בחנות אחת שנקראת K.D.W (ראשי תיבות של משהו שאני לא זוכרת את שמו..) זה חנות ענקית של 7 קומות, כל קומה מיוחדת למשהו אחר.. אז עלינו ועלינו והגענו לקומת הצעצועים, ושם קלטתי כבר מרחוק טאפט שיש עליו ציורים של חלקי פאזלים.. ואכן - זה היה אזור של הפאזלים.. היו איזה 8 מדפים עמוסים - בעיקר רוונסבורג (אז אולי הוא כן שולטטט?) כמה של HEYE ועוד כמה חברות לא ממש מוכרות.. הפאזלים של רוונסבורג עלו 13 יורו ל1000 חלקים - כמעט כמו בארץ.. המבחר - אותו כנ"ל - כמו בארץ. לא ראיתי בכל המדפים האלה משהו לא ממש מוכר.. אז מה כן? בכל זאת מה השלל?
פאזל 1000 של רוונסבורג שאין בארץ - אני אצלם ואעלה תמונות בהקדם. קניתי אותו כמזהכרת לטיול כי יש בו ציורים חמודים + כיתוב בגרמנית (כבר תרגמו לי..) השני - פאזל של HEYE 1000 חלקים - פסטה - מיסי הרכיבה אותו לדעתי. קניתי כי הוא עלה 5 יורו! לא יכולתי במחיר כזה להשאיר אותו שם...
תמונה וזהו, יש לי את סופש להתאושש ולחזור ל"חיים" <תרתי משמע>

fairy8

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

נשמע שעשית חיים. מצטערת שלא הספקתי לשאול את קרובת המשפחה שחזרה מברלין על חנויות הפאזלים לפני שנסע,

evilihi

New member
פאזל בארץ של 1000 עולה 65 שקלים?

היורו היום הוא פחות מחמישה שקלים..ככה ש13 יורו זה בערך 65 שקלים - ולפי מה שאני יודעת 1000 זה בסביבות 130-150 שקלים לא?

jocie1

New member
ברוכה השבה../images/Emo140.gif

חויות מענינות....מנסה להגיע לתמונות שהעלית ולא מצליחה

למעלה