../images/Emo222.gif חזרנו מהעולם ההוא...
אני חושב שקודם כל חשוב לציין. כדאי שכולנו נהיה ששותפים לחצית הגשר הזו, היא בשביל כולנו. הפורום הזה , הוא פורום חברתי כדלקמן, כמו שפורום יכול להיות. הפורום מת?!! דיוני אוף?! לא מתקבל על הדעת, הפורום גם ידע להיות מאוד מקצועי, אומנותי ואלקטוראלי שצריך. בשביל לשמור על הפורום ולהחזיר אותו למה שהיה, צריף פשוט לכתוב הודעות. לא חסר הרבה מה לכתוב, אם קשה לכתוב הודעה שקשורה למיוז, תמיד אפשר להסתכל על הדשא של השכן, שבמקרה הזה העדניות שמסביב לגינה. לא חושב שתהיה בעיה לדבר על נושאים מקבילים שיתאימו לאוירת הפורום. קולנוע, ספרים, חיי חברה, אלה דברים שהם נדבח חשוב במלל הלהקה ההתפקדות מצידי יכולה להיות כל יום, אך ורק כדי שיהיה כיף בפורום. הרי מעל הכל זה מה שחשוב לנו. כמובן שהכיף זה אמור להעשות בהתאם לחוקי הפורום אותם אתם כנראה יודעים
אין להציף בהודעות ,
אין לקלל או עשות חרם אוו להעליב משהו בפסים אישיים, או כל דבר החורג מנוהל התנהגות תקין ומקובל
אין לפרסם כאן הודעות עם לינקים לאתרים פיראטים, ובכלל אין לדבר על הורדות בפורום גם אם זה "יש לי את ההופעה, מי שרוצה במסר אישי" וכו... מותר לפרסם קטעים מאתר יוטיוב ודיילימושן
אין לפרסם מספר תעודת זהות או מספר טלפון
אין לעסוק בכל דרך שהיא בחדירה האקרית לפטרי משתמש אחר
ושוב פעם, על חוקי הפורום האלה נועדו שיהיה לנו קל ושמייח ונוחל לחזור לימים הטובים , אחרי הכל הניהול שלי(כלומר מד החיים של הפורום)יכנס לאופן רשמי רק אחרי תקופת סינון של חודש בו עלינו לעבור את סף ה200 הודעות, כך שכולנו שותפים להצלחתו. בהתאם לזאת, אני מתכנן בימים הקרובים לארגן פרויקט קטן שיעלה למאמרים. במסגרתו כל שיר של מיוז יחנוך את מיטב דעות הקהילה שלנו, כל שבסוף הפרויקט, יהיה לנו ילד" שכולנו נהיה גאים בו, ובכל פעם שנחזור אליו נגידכמה גדל, וכמה ילדותיים היינו, איך אהבנו אותו
, וכמובן יהיה רשום אך ורק על התוית "פורום מיוז" וכמובן תודה רבה רבה מלשתי המנהלות הפורשות, אורטל ולירון עשיתם הרבה, ואין לי איך לתאר זאת. אני מקוה שביום מן הימים תחזרו להגיד שלום או משהו, נשמח לראותכן.
אני חושב שקודם כל חשוב לציין. כדאי שכולנו נהיה ששותפים לחצית הגשר הזו, היא בשביל כולנו. הפורום הזה , הוא פורום חברתי כדלקמן, כמו שפורום יכול להיות. הפורום מת?!! דיוני אוף?! לא מתקבל על הדעת, הפורום גם ידע להיות מאוד מקצועי, אומנותי ואלקטוראלי שצריך. בשביל לשמור על הפורום ולהחזיר אותו למה שהיה, צריף פשוט לכתוב הודעות. לא חסר הרבה מה לכתוב, אם קשה לכתוב הודעה שקשורה למיוז, תמיד אפשר להסתכל על הדשא של השכן, שבמקרה הזה העדניות שמסביב לגינה. לא חושב שתהיה בעיה לדבר על נושאים מקבילים שיתאימו לאוירת הפורום. קולנוע, ספרים, חיי חברה, אלה דברים שהם נדבח חשוב במלל הלהקה ההתפקדות מצידי יכולה להיות כל יום, אך ורק כדי שיהיה כיף בפורום. הרי מעל הכל זה מה שחשוב לנו. כמובן שהכיף זה אמור להעשות בהתאם לחוקי הפורום אותם אתם כנראה יודעים