חדש ב Sclient

section51 co il

New member
../images/Emo222.gif חדש ב Sclient ../images/Emo222.gif

מערכת האכיפה ב S.C מתקדמת ומעלה יכולת חדשה אשר מאפשרת לתת באן בסגנון באן VAC , אותו באן יתפוס בכל שרת שבה מערכת S.C פועלת . מהיום בשעה 20:00 על מנת לשחק בשרת הגאטרים יש צורך בלהיות מחובר למערכת S.C בכל זמן שבו משחקים בשרת הגאטרים ,מהרגע ששחקן ינתק את מערכת S.C השרת אוטומטי יזהה אותו וייתן לו קיק עד שיתחבר לתוכנה מחדש. האפשרות הזו תיתן לנו פרצת דרך בהתקדמות פיתוח האנטי ציט ואם הכל ירוץ כמתוכנן שבוע הבא בתאריך 13.6.08יעלה גם תוכנת אנטי ציט חדשה תוצרת S51 .

aGenCiTy

New member
אבל התוכנה עושה לי לאגים שאני משחק..

אני תמיד סוגר אותה אחרי שאני נירשם לגאטר -.-

section51 co il

New member
לי אישית אי לא עושה.

אבל בכל מקרה גם עולה גרסה חדשה של התוכנה אז אני מקווה שהיא לא תעשה לך לאגים יותר אבל במידה וכן תפנה לבוריס או תומר שנוכל להבין ממה נובעת הבעיה ולתקן אותה...

gogofo

New member
לפני שאתה אומר שהתוכנה עושה לך לאגים

תבדוק בבקשה 20000000 פעם כי בטח גם ככה יש לך לאגים. התוכנה בקושי שוקלת ובקושי משתמשת באינטרנט ועד כמה שאנחנו בדקנו היא אמורה לגרום "לאגים" או "תקיעות במחשב" רק למחשבים ממש ממש ממש גרועים או מחשבים עמוסים. אז אתה מוזמן לסגור את ה- W.H קודם
(בצחוק).

IDAN1815

New member
לי היא עושה לאגים רק כשקופצת הודעה

יענו כשקופצת הודעה מהתוכנה ואני בתוך המשחק .. אם זה אצלך גם ככה פשוט שים את עצמך על מצב עסוק וזה לא יקפוץ

את זה לא האמנתי שתצליחו לעשות

תומר ובוריס..... שיחקתם אותה... יא גופגופו מטומטם תראה מה יש לך בראש חחח

razaR2

New member
בוריס ותומר ../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

אני רק רוצה להזכיר לכם שיש מצב עסוק שמסתיר את ההתרעות בזמן שאתם במצב הזה...

xvxxvx

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שאלה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אם אני רוצה להרשם לגאטר מהמשתמש שלי ולא משל אחי זה אפשרי? אנוכי שוקל לחזור לשחק כי התפנה לו כ"כ הרבה זמן שאין מה לעשות איתו.............

EizoTop

New member
יש לי מחשב אחד בבית

ואח שלי משחק איתי ביחד... מה נעשה, הוא ישתמש במשתמש שלי כדי לשחק בגאטר?

xvxxvx

New member
אין לי כח להתחיל לעקוף ת'תוכנה הזאת

על כל פעם שיוסי מקבל באן =/ תחשוב על פיתרון בחיאת זומזום

xvxxvx

New member
זה קצת יותר מסובך חחחח

אבל גם לא בעיה כזאת גדולה

section51 co il

New member
חבל נשמח אם תצליח לעקוף ../images/Emo13.gif

ועקרונית לא אמור להיות פיתרון כי זה אחד מהמטרות העיקריות של התוכנה למנוע כפולים... תבקש יפה מיוסי לא לקבל באן

למעלה