חדשות

lostharpy

New member
קצת חדשות חו"ל

ג'ין סימונס (אקס KISS) נסחט על קלטת סקס לוהטת שצולמה לפני עשורים רבים. מי שמופתע שהוא צילם קלטת כזאת מוזמן להרים יד.
הכינו את עצמכם נפשית, דונה סאמר חוזרת עם אלבום חדש שיצא במאי.
פי דידי שלח בגדים פרי עיצובו לתאומים של ג'יי לו ומארק אנתוני (מרכוס אנתוניוס? מישהו שם לב לזה חוץ ממני?).
בוי ג'ורג' עומד בפני משפט על קשירה בניגוד לחוק. הוא קשר יצאן (נער ליווי אם תרצו) לקיר באפריל של שנה שעברה. אין לי מושג איך זה השתבש ככה

westend girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifוגם...

רוג'ר ווטרס, בסיסט להקת פינק פלויד שהגיח לביקור בארץ לפני שנה וחצי, יערוך שתי הופעות בבריטניה עם האלבום 'Dark Side Of The Moon', שנחשב ליצירה המוכרת ביותר של הלהקה. לצד הקאלט יתווספו עוד קלאסיקות מ'The wall' (1979). ההופעות יתרחשו במהלך חודש מאי, מספיק זמן בשביל להתריע על חופש מהעבודה.
טום יורק (רדיוהד) ייקח חלק בפרויקט "The Big Ask Europe'', שעוסק במלחמה בזיהום האקלים. הארגון דורש מ17 מדינות אירופה להגביל את פליטת הערפל השחור.
ג'סטין טימברלייק, שעבד עם מדונה על אלבומה החדש, יעניק לה פרס בהיכל התהילה של הרוק 'נ' רול כחלק מההופעות שנערכות שם מדי שנה. השניים עבדו על אלבומה של מדונה שיצא בהמשך השנה. משתתפים נוספים בטקס הם לו ריד שיעניק פרס ללאונרד כהן.
אחרי סרטו של אנטון קורבין על סולן להקת ג'וי דיוויז'ן, איאן קרטיס, מגיע סרט תיעודי חדש על כל חברי הלהקה. הסרט בוים על ידיי גרנט גי, שאחראי גם על תיעוד מסע ההופעות שעשו רדיוהד עם האלבום 'OK Computer', ויכלול הופעות של הלהקה, תמונות, סרטים ישנים וקלטות חדשות שהתגלו.

Chen Shesek

New member
לעולם לא אשכח את ההופעה בשדה החומוס

זה 10 דקות מהבית, ובאותו יום של ההופעה הייתה לי מסיבת סיום של כיתה ו'- כמובן שהתאכזבתי עמוקות שלא יכולתי לבוא (כרגיל אני מפספסת אירועים חשובים
). 60% מההורים איחרו בגלל הפקקים (מה שגרם למסיבה להתחיל בערך כשההופעה של ווטרס נגמרה) ואני שלחתי את המורה לאנגלית שתתעד לי כל חצי פריטה של ווטרס.. הדבר המפתיע שהיא באמת ישבה וכתבה לי סיכום של ההופעה! ועד עכשיו זה אצלי

westend girl

New member
ועוד קצת חו"ל

Erasure יוציאו DVD של ההופעה שלהם באלברט רויאל הול מהשנה שעברה. ה-DVD יצא ב-7 באפריל ויהיו בו כל הלהיטים הגדלים של הצמד בלייב + קטעים מאחורי הקלעים. בנוסף, הבגדים שווינס ואנדי לבשו במהלך סיבוב ההופעות יוצעו למכירה פומבית שהכנסותיה יועברו לצדקה.
Sparks מחפשים להקות שיחממו אותם בהופעות שייתקיימו במאי-יוני בלונדון. אם יש לכם להקה ואתם מעוניינים - תעלו קטע מהופעה שלכם לטיוב ושלחו אותו במייל ללהקה. mailto:[email protected]
אלבומה של הייזל אוקונור מ-85', Smile יצא לראשונה על גבי CD ב-17 במרץ ויכלול מספר רצועות בונוס.
Simply Red הוציאו מהדורה מחודשת לאלבום Stars. מדובר בדיסק כפול + DVD עם הגרסאות המקוריות, הופעות, קטעי וידאו מיקסים ותמונות. במקביל, מיק האקנל, הסולן, יוציא אלבום סולו של שירים של Bobby 'Blue' Bland שייקרא Tribute to Bobby ב-19 במרץ שאיתו יגיע גם סיבוב הופעות.
Chris De Burgh יוציא אלבום בשם Now and Then ובו אוסף להיטים וגם שיר אחד חדש - Live For Today - דואט עם זמרת לבנונית בשם טינה למאוט. האלבום יצא ב-21 באפריל.

Chandler Rulz

New member
זה לא הפריע לפאולה עבדול להוציא את הצד

הפדופילי שלה.. איפה כריס הנסן כשצריך אותו? (או לפחות דב גילהר..)

למעלה