חדשות

STA1

New member
פלטינה זה על כל 300,000 עותקים??

וכמה זה פלטינה בארץ?

linoy7

New member
וואייי כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

litalg06

New member
../images/Emo207.gif כנסוו דחוףף..

למה לריב?!אני חולהה עלל הבויז ואני בפורום שלהם [1417 ש.ו.ל.ט]...מישהו כל הזמן נכנס ורושם "גיים בויז שולת" [כן עם ת'.. כנראה שהוא עילג...] וזה לא מישהו מהפורום שלנו.. אז אני לא מבינה למה אתם צריכים להתחיל לקלל ולרשום גיי בויז?! אולי תבררו קודם את העניין?! אני מודה שגם אנחנו לא בסדר כי אנחנו ישר מתנפלות אבל בבקשה תרגיעו את עצמכם ואז תגיבו! אני לא באתי לריב ולהתווכח פה עם אפ'חד ועם כל הכבוד לקלי [שאני אוהבת אותה בעצמי] אתם לא צריכים להתחיל לקלל את הגיים בויז בגלל מישהו מפגר שרושם גיים בויז שולת עם ת'..אני מצטערת על הבלאגן ולהבא תבררו את העניין לפני שאתם מתחילים בריבים וקללות...בה ביי ולילה בויז...

Shai B

New member
סיכום מצב עולמי של BA:

אירלנד - פלטינה שביעית (105,000 עותקים) אוסטרליה - פלטינה שישית (420,000 עותקים) ארה"ב - פלטינה חמישית (5 מיליון עותקים) בריטניה - פלטינה רביעית (1,200,000 עותקים) קנדה - פלטינה רביעית (400,000 עותקים) ניו זילנד - פלטינה משולשת (45,000 עותקים) שבדיה - פלטינה אפריקה הדרומית - פלטינה אינדונזיה - פלטינה סינגפור - פלטינה הולנד - זהב (40,000 עותקים) בלגיה - זהב (25,000 עותקים)

Deanb

New member
וואו!! תודה... ועכשיו אתם מבינים

למה אני מתוסכל מכמה שקלי מוכרת בארץ? במדינות עם אוכלוסייה יותר קטנה מאיתנו קלי מכרה יותר! אתם מבינים?

Deanb

New member
נכון :( בעעע כל הישראלים עם הגישה

של "מה אני פראייר? למה שאני אקנה אם אפשר לצרוב?" ובעולם כבר הבינו שזה לא עובד ככה...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifוואווו יפה../images/Emo15.gif

סופסוף מסודר
תודה

למעלה