חדשות ומאמרים

elirand2

New member
לראשונה בארץ טיפול ברפואה אלטרנטיבית ביעלים

חיידק ה"מיקופלזמה" המוכר ונפוץ בעדרי כבשים, שפני סלע ובעדרי היעלים לרבות בגני חיות בישראל. החיידק גורם לדלקות פרקים ואף למוות בקרב צאצאים אליהם מועברת המחלה בזמן ההנקה מאימם אשר לרוב נשאת החיידק בגופה. חיידק ה"מיקופלזמה" עמיד בפני מרבית סוגי האנטיביוטיקה המוכרת ברפואה הוטרינרית הקונבנציונאלית, כל ניסיונות ההתאמה לסוגי האנטיביוטיקה למגור המחלה לא צלחו עד כה , והפיתרון המוכר היה, עיקור וסירוס במטרה להפסיק את ריבוי הילודה של קבוצת בעלי החיים הנגועה. ד"ר רויטל שאואט, וטרינרית בגן החיות חי פארק שבקירית מוצקין, החליטה לאמץ שיטת טיפול אלטרנטיבית המקובלת בחברת בני האדם, שיטה, המעניקה חיזוק למערכת החיסונית והעלאת האנרגיה הכללית בגוף. בהתייעצות עם מטפלת הוליסטית החליטה ד"ר שאואט להשקות את גדיי היעלים שנולדו בחי פארק במי שתייה מהולים במינרלים מאבני "שונגית". מזה למעלה מחודש מאז החלה ד"ר שאואט את הטיפול האלטרנטיבי בעדר היעלים, נראים שבעת הגדיים בריאים ומחוזקים, מקפצים ונהנים עם היעלים הבוגרים בתצוגת החצר בחי פארק . לדברי ד"ר שאואט: " תוצאות הטיפול עד כה משביעות רצון ואפילו מעודדות מאוד, עניין אשר יגרום קרוב לודאי לפריצת דרך חדשה בקרב הרפואה הוטרינרית בישראל ואולי אף בעולם". הייתי רוצה לשתף בתפיסתי מקרה זה ואחרים: אני מרגיש וחושב שלא ניתן לעשות הפרדה חד-משמעית בין החומר (הגוף) לבין הרוח (אנרגיה). עולם הטבע והמהויות הפיסיות שבו כולן במקור התפתחו הודות ובזכות לאנרגיה הקוסמית. אין קיום לשום גוף ויצור חי באמצעות החומר בלבד. אנו מגלים ורואים מדי יום שהחומר הוא ביטוי ויצירה של המהויות הרוחניות שבו. אדם חולה אין מרפאים באמצעות חומר מת- אלא באמצעות חומר שיש בו מהות (אנרגיה) קוסמית כזו או אחרת. הגוף בכלל זקוק למעט מזון מוצק, בכדי להתפתח ולהתקיים. לעומת זאת- מחסור במטרה ובמהות רוחנית בחיים מובילה להרס עצמי מהיר בהרבה ממחסור במרכיבי מזון חיוניים. במקרה המתואר- אני משער שהיעלים איבדו את האיזון בגופם, כתוצאה מהמחסור המתמשך באותה מהות רוחנית- שנגרמה כתוצאה מכליאתם והזנתם הלקויה במזון שאין בו אנרגיה קוסמית בכלל, החיונית לכל יצור חי.

נעמי66

New member
סכנות האספרטיים (נמצא במשקאות דיאט)

קיבלתי מאמר בנושא, שעשוי לעניין מי ששותה דיאט. ארוך מדי מכדי לצרפו להודעה. אשלח במייל למי שיתעניין.

למעלה