בלי אולי
I ICדרוש New member 17/2/06 #42 ../images/Emo80.gifהלוואי שייעשו מפגש מעריצים רק לחברי הפורום... ya, righy... שווה לפנטז על זה אבל! אם יש מפגש מעריצים אני הולכת אליו בטוחחח שייקפצו לי כולם! נראה לכם שיהיה מפגש מעריצים?
../images/Emo80.gifהלוואי שייעשו מפגש מעריצים רק לחברי הפורום... ya, righy... שווה לפנטז על זה אבל! אם יש מפגש מעריצים אני הולכת אליו בטוחחח שייקפצו לי כולם! נראה לכם שיהיה מפגש מעריצים?
R Rachel47 New member 17/2/06 #45 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifדווקא אני מתה../images/Emo15.gif לדבר איתו אבל ראסמי אם יהיה מפגש מעריצים איתו למה לא יהיה איתה אל תשכחו שהיא נורא אוהבת מעריצים אם היא שומעת שיש מפגש מעריצים איתו היא נדבקת לו לזרוע וצועקת "גמני הולכת " (בקול של ילדה קטנה ומעצבנת ) חח לא
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifדווקא אני מתה../images/Emo15.gif לדבר איתו אבל ראסמי אם יהיה מפגש מעריצים איתו למה לא יהיה איתה אל תשכחו שהיא נורא אוהבת מעריצים אם היא שומעת שיש מפגש מעריצים איתו היא נדבקת לו לזרוע וצועקת "גמני הולכת " (בקול של ילדה קטנה ומעצבנת ) חח לא
S s k p New member 17/2/06 #41 הופעה מדהימה!../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo51.gif
D Deanb New member 18/2/06 #49 ללא שום ספק, ההופעה הטובה ביותר של SUBG שליטה מדהימה בקול והלהבה מוחלטת של הקהל!
N Nittle Grasper New member 16/2/06 #19 השמלה קצת..../images/Emo5.gif ../images/Emo66.gif אבל נסלח לה
M Miss Independent New member 18/2/06 #46 דווקא ממש אהבתי את השימלה../images/Emo3.gif קצת וילונית...אבל סבבה[: