ארה"ב--שני--

א ר י ק ל

New member
../images/Emo222.gifארה"ב--שני--../images/Emo58.gif

ברוק מקדימה את חזרתה מהחופשה, וממהרת לבית החולים והמראה של ריד'ג חסר אונים,שכוב לו ללא נוע מעורר בה רגשות.. וכרגיל סיפור פלישיה,דנטה,דינו,והנשיקה.-זה כל כך מייגע ומשעמם. פלישיה של פעם הייתה הרבה יותר החלטית,רגועה,ונועזת. של היום היא מיופייפת,ספקנית,ומלאת רגש. וזה לא כתוצאה מהשפעתה של המחלה,או בגלל האימהות. זה האופי החדש שנתנו לדמות. ואפקט השחקנית החדשה. בקיצור אין עקיצות ונחרצות ומרידה כמו פעם. פלישיה נהפכה לאחת מן השורה. אני כל כך אוהב את היחס והתמיכה של אריק בברוק לאורך כל השנים. הוא תמיד משבח אותה ובונה על אופייה הייחודי. כל הכבוד.

ארה"ב-שני...

אולי פלישיה השתנתה כמו שכל אחד שחזר מהעולם הבא היה משתנה... היא עצבנה אותי עם הקטע שהיא אמרה לדנטה "אני לא חוזרת לתוספות" (תרגום אומלל לעברית). מה את פוסטמה? את נישקת אותו ומפשיטה אותו עם המבטים שלך כל הזמן. חוץ מזה (ואני לא קוראת ספוילרים) אם היא תחליט לקחת את דנטה מברידג'ט, היא תהיה הכלבה הכי גדולה בעולם וברידג'ט שוב תוכיח את הסמרטוטיות שלה. נ.ב. ברוק צריכה לפתוח מרפאה לרפואה אלטרנטיבית...

א ר י ק ל

New member
../images/Emo58.gif שלישי-ארה"ב

ריד'ג מתעורר כאשר ברוק מדברת אליו. סטפני מתחנפת לברוק על ימין ועל שמאל. ורק ג'קי חוששת שברוק כבר לא תשים יותר על ניק.

א ר י ק ל

New member
ארה"ב-רביעי-../images/Emo58.gif

סטפני מתחננת לסליחתו של ריד'ג. אם הוא חכם, הוא יגיד לה שהוא יסלח לה אם היא תעשה הכל בכדי שברוק תחזור אליו,ותנסה לעזור אף היא. ג'קי מגינה על אושרה של בנה,נגד סטפני---כרגיל,המלחמה על ברוק!

לא ממש...

אם הוא חכם, הוא יגיד לסטפני להפסיק להתערב לכאן או לכאן! מה, הוא לא למד כלום לאורך השנים? שתהיה יותר נחמדה לברוק אבל שתפסיק להילחם בשביל החיים של רידג'!!

למעלה