שלטון בנג'ימין 2 - וכל מילה נוספת מיותרת
P pufpuf New member 1/5/09 #155 ../images/Emo45.gif אבל רק אם ישרוד בארגון עוד הרבה שנים, ככה עוד 7-8 שנים, רוב ואן דאם סטייל.
M METAL15 New member 2/5/09 #190 ../images/Emo31.gif אין לו יכולות מיק בשביל להיות אלוף עולם, אבל אני מאוד יקווה שהוא יקבל פוש.
C Crack It New member 2/5/09 #200 ../images/Emo45.gif מאותה סיבה של שלומי, רק אם הוא ישרוד את השבע-שמונה שנים הקרובות הוא יקבל את מה שיגיע לו.
../images/Emo45.gif מאותה סיבה של שלומי, רק אם הוא ישרוד את השבע-שמונה שנים הקרובות הוא יקבל את מה שיגיע לו.
G Great Khali New member 2/5/09 #207 ../images/Emo45.gif הוא ממש חמוד. לא הייתי פוסל לתת לו את החגורה לריצה קצרה. יש לו הרבה האבקות טובה לתת
../images/Emo45.gif הוא ממש חמוד. לא הייתי פוסל לתת לו את החגורה לריצה קצרה. יש לו הרבה האבקות טובה לתת
N Nurd4Life New member 2/5/09 #264 ../images/Emo31.gif פשוט לא ייקרה. בתקופה מוצלחת הוא אולי יתברג לאיזה קרב מרובה משתתפים ויחזיק לתקופה משמעותית חגורת ביניים כמו הUS והIC. לא יעבור את הרף הזה.
../images/Emo31.gif פשוט לא ייקרה. בתקופה מוצלחת הוא אולי יתברג לאיזה קרב מרובה משתתפים ויחזיק לתקופה משמעותית חגורת ביניים כמו הUS והIC. לא יעבור את הרף הזה.
א אורון V1 New member 3/5/09 #302 ../images/Emo31.gif עדיין חלה עליו חובת ההוכחה, בינתיים נראה שישאר במידקארד
B Benn Is Kane New member 1/5/09 #40 ../images/Emo31.gif לפני שנתיים-שלוש הייתי נותן פה , אבל כיום אני כבר לא רואה אותו אלוף. חבל, פספוס די גדול של ה-WWE..
../images/Emo31.gif לפני שנתיים-שלוש הייתי נותן פה , אבל כיום אני כבר לא רואה אותו אלוף. חבל, פספוס די גדול של ה-WWE..
B BeN ShaDe New member 1/5/09 #76 ../images/Emo31.gif שוב מסכים עם בן. ממש לא נראה כמשהו ששווה אליפות עולם.
M meidadc New member 1/5/09 #126 ../images/Emo31.gif בשביל הזמן שהוא בארגון, המעמד שלו נמוך מכדי להמר שהוא יזכה באליפות עולם
H hirshfe New member 1/5/09 #135 ../images/Emo45.gif זאת תהיה ריצה בודדה וקצרה. אבל יפצו אותו על מה ששכחו לתת לאביו
P pufpuf New member 1/5/09 #156 ../images/Emo31.gif אני לא רואה את קרליטו כבר חוזר לאיזשהי סוג של קריירה כמיין איבנטר או אפר מיד קארדר ב WWE. מיד קארדר נצחי.
../images/Emo31.gif אני לא רואה את קרליטו כבר חוזר לאיזשהי סוג של קריירה כמיין איבנטר או אפר מיד קארדר ב WWE. מיד קארדר נצחי.
M METAL15 New member 2/5/09 #191 ../images/Emo31.gif וחבל שלא, הוא מצוין על המיק לדעתי, אני מחכה לפוש שלו מאז הדביוט.
G Great Khali New member 2/5/09 #208 ../images/Emo31.gif כמו שאמרו בזמנו על ערפאת, הוא כבר לא רלוונטי
N Nurd4Life New member 2/5/09 #265 ../images/Emo31.gif כרגע הוא על אדי סיום ההצלחה שלו בארגון. אחרי תקופת הזוגות יגיע תקופת הסקוואשים ולאחר מכן השחרור.
../images/Emo31.gif כרגע הוא על אדי סיום ההצלחה שלו בארגון. אחרי תקופת הזוגות יגיע תקופת הסקוואשים ולאחר מכן השחרור.