רק לדמיין את זה מעורר בי חלחלה.
C Cry to the Sky New member 1/5/09 #110 ../images/Emo31.gif ולמה רואים לו באיזור הבטן את העיגול השחור הבולט הזה? באלוהים זה נראה כמו הצילום בדיקת אולטראסאונד שלו
../images/Emo31.gif ולמה רואים לו באיזור הבטן את העיגול השחור הבולט הזה? באלוהים זה נראה כמו הצילום בדיקת אולטראסאונד שלו
M meidadc New member 1/5/09 #131 ../images/Emo31.gif אני דווקא מחבב אותו. אהבתי אותו בעיקר בקרב המשולש שבו זכה באליפות ECW ובקרב סקראמבל שבו הוא הפסיד את החגורה. אני חושב שיש סיכוי קטן שהוא יהיה אלוף לזמן קצר כמו קאלי, אבל לדעתי רבים הסיכויים שזה לא יקרה
../images/Emo31.gif אני דווקא מחבב אותו. אהבתי אותו בעיקר בקרב המשולש שבו זכה באליפות ECW ובקרב סקראמבל שבו הוא הפסיד את החגורה. אני חושב שיש סיכוי קטן שהוא יהיה אלוף לזמן קצר כמו קאלי, אבל לדעתי רבים הסיכויים שזה לא יקרה
H hirshfe New member 1/5/09 #137 ../images/Emo45.gif הקפיצה הקומת שלו למיינאבנט, לא הייתה כשלון. נכון היא לא הייתה הצלחה גדולה - אבל גם לא כישלון. אליפות של הנרי תהיה כמו אליפות של קלאי, קצרה ומיותרת
../images/Emo45.gif הקפיצה הקומת שלו למיינאבנט, לא הייתה כשלון. נכון היא לא הייתה הצלחה גדולה - אבל גם לא כישלון. אליפות של הנרי תהיה כמו אליפות של קלאי, קצרה ומיותרת
P pufpuf New member 1/5/09 #158 ../images/Emo31.gif אם מקמהן יצטרך איזשהו ביג מן איטי או חסר כישרון לאליפות ראשית הוא כבר ילך על קוזלוב או קאלי.
../images/Emo31.gif אם מקמהן יצטרך איזשהו ביג מן איטי או חסר כישרון לאליפות ראשית הוא כבר ילך על קוזלוב או קאלי.
M METAL15 New member 2/5/09 #192 ../images/Emo31.gif הוא כבר מתחיל להיעלם (מבחינת זמן מסך כמובן ), אם הוא יהיה אלוף אז כנראה ECW, אבל לדעתי הוא יפוטר מהר.
../images/Emo31.gif הוא כבר מתחיל להיעלם (מבחינת זמן מסך כמובן ), אם הוא יהיה אלוף אז כנראה ECW, אבל לדעתי הוא יפוטר מהר.
B Benn Is Kane New member 1/5/09 #43 ../images/Emo31.gif קשה לדעת, כרגע אתן לו כי זה העתיד של רוב המתאבקים שנראים כמוהו/במעמדו.
C Cry to the Sky New member 1/5/09 #51 הוא יכול לזכות באליפות הקינדר בוונו שיש לי פה ליד המחשב אבל רק בתנאי שאחרי שיסחף בגל הפיטורים הקרוב לא יבוא להיות השומר ראש של לאשלי, סבב? סבב
הוא יכול לזכות באליפות הקינדר בוונו שיש לי פה ליד המחשב אבל רק בתנאי שאחרי שיסחף בגל הפיטורים הקרוב לא יבוא להיות השומר ראש של לאשלי, סבב? סבב