DarkSideOfTheMoon16
New member
../images/Emo222.gif אה..וואף?../images/Emo222.gif
כןכן ושוב אני כאן בפינה האהובה עליכם ביותר, הפעם לפני שנתחיל חשבתי על זה שלרוב הפינות יש תמונה חמודה שמישהו עיצב בפוטושופ, אז חשבתי שלמה גם לפינה הזאת לא יהיה? לכל מי שיש רעיון או כוח ליצור אחת כזאת מוזמן ליצור ולשלוח לי והתמונה הזאת תופיע כאן כל שבוע כדי שלא תפספסו את הפינה האהובה עליכם וכדי שהמהנעל היקרהה (האמ האמ) לא תשכח להכניס את הפינה לטאגליינס, על כן, הקישור לשיעור (סליחחחה! פינה!) של שבוע שעבר, והנה אנחנו מתחילים: אוקיי מכיוון השבוע נמשיך בערך באותה מתכונת של שבוע שעבר, כלומר עוד משפטים מאוד שימושיים למיקרה שבא לכם להסתובב ברחובות פינלנד ולהתחיל לפתח שיחה עם העוברים והשאווים
חעחע הו וכמובן הקישור הוא אותו קישור של שבוע שעבר, רק בלמטה של הדף, אחרי ההאוסקה טוטוסטואה יש קו כזה ועוד משפטים, פשוט תרדו למטה זה הראשון הצהוב אחרי הקו. והרי לכם:
Anteeksi, mutta minä en puhu suomea.
אָנטֵקסִי, מוּטַה מִינַה אֵן פוּהוּ סַאוּמֶאָה.
אני מצטער\ת, אבל אני לא מדבר\ת פינית.
Puhutteko Te englantia?
פוּהוּטֵקוֹ טֵה אִינגלָנטִיָה?
את\ה מדבר\ת אנגלית?
Anteeksi, kuinka?
אָנטֵקסִי, קוּאִינקָה?
סליחה? (פנייה אל זר ברחוב וכו')
Anteeksi, en kuullut.
אָנטֵקסִי, אֶן קוּלוּט.
אני מתנצל\ת.
Voisitteko toistaa?
ווֹאִיסִיטֵקוֹ טוֹיִסטָה?|תוכל| התוכל לחזור שנית?
Anteeksi, mutta minä en ymmärrä.
אָנטֵקסִי,מוּטָה מִינָה אֵן אוּמֵרה.
סליחה, אבל אני לא מבין\ה.
Anteeksi, mutta minä en tiedä.
אָנטֵקסִי,מוּטָה מִינָה אֵן טִייֵדָה.
סליחה, אבל אינני יודע\ת.
Anteeksi, että olen myöhässä.
אָנטֵקסִי, אֵטָה אוֹלֵן מוּאֵסָה.
אני מתנצל\ת על האיחור.
Ei se mitään.
אֵיִי סֵה מִיתָן.
לא נורא.
Voisitteko Te auttaa minua?
וואוֹיסִיטֵקוֹ טֵה אַווטָה מִינוֹאָה?
האם את\ה יכול\ה לעזור לי?
Hetkinen, olkaa hyvä.
הֵטקִינֵן,אוֹלקָה הוּווַה.
בסדר גמור, עוד רגע.
Minä olen täällä ensimmäistä kertaa.
מִינָה אוֹלֵן טַאלַה אֶנסִימַאִיסטָה קֶרטָה.
זאת הפעם הראשונה שלי כאן.
Ihanko totta?
אִיהַקוֹ טוֹטָה? (
גאוניי)
באמת? המשך יבוא..
מקווה שנהנתם (כרגיל חעחע) ואני מתנצלת שאני מושכת את זה אבל זה די ארוך ומסובך לפעם אחת..אם למישהו כרגיל יש תלונות,טענות,מענה,רעיונות אתם מוזמנים לפנות אליי במסר וכו'. להית' בפעם הבאה
כןכן ושוב אני כאן בפינה האהובה עליכם ביותר, הפעם לפני שנתחיל חשבתי על זה שלרוב הפינות יש תמונה חמודה שמישהו עיצב בפוטושופ, אז חשבתי שלמה גם לפינה הזאת לא יהיה? לכל מי שיש רעיון או כוח ליצור אחת כזאת מוזמן ליצור ולשלוח לי והתמונה הזאת תופיע כאן כל שבוע כדי שלא תפספסו את הפינה האהובה עליכם וכדי שהמהנעל היקרהה (האמ האמ) לא תשכח להכניס את הפינה לטאגליינס, על כן, הקישור לשיעור (סליחחחה! פינה!) של שבוע שעבר, והנה אנחנו מתחילים: אוקיי מכיוון השבוע נמשיך בערך באותה מתכונת של שבוע שעבר, כלומר עוד משפטים מאוד שימושיים למיקרה שבא לכם להסתובב ברחובות פינלנד ולהתחיל לפתח שיחה עם העוברים והשאווים