מייפלס

New member
../images/Emo221.gif

תשוקת המים אתה בא ו .. סוחף אותי למעמקים , כים צלול . מציף אותי ברגשות , כשיטפון חזק . מדגדג אותי בעדנה , כגלים קוצפים לוחשים . מרטיב אותי חודר לעצמות , כמבול הניתח משמיים . מרתיח אותי מעלה אדים , כזרם המים במקלחת . מרטיט אותי שובר לרסיסים , כטיפה מתנפצת .

דממות מתערפלות

דְּמָמוֹת מִתְעָרְפְּלוֹת, צְלִילוּת מָרְאוֹת עוֹמֶמֶת, וְאַתְּ בָּאֲפִיקִים שׁוֹטֶפֶת בִמְּרוּצָה. וּבְאוֹרְחוֹת צִנָּה כְּאֵשׁ אַתְּ מְחַמֶּמֶת עֶרְגָּה אֲשֶׁר נִפְעֶרֶת, עֶדְנָה שֶׁמִּתְרָצָה. הַשְׁקִי אֶת נִשְׁמָתֵךְ, בְּיֵין קִדּוּשׁ, "לְחַיִּים !" וּשְׂאִי שִׁיר אוֹהֲבִים כְּנָחְשׁוֹלֵי גֵּאוּת. הוֹסִיפִי לְהַלֵּךְ בְּמִשְׁעוֹלֵי הַמָּיִם וּלְהַצִּיף תְּלָמִים בְּלַהַט הָרֵעוּת.

יערית 1

New member
אניגמה../images/Emo20.gif

היא באה אלייך באדוות גלים, גלים, גלים... מחלחלת לתוכך כאקוויפר סדוק במילותיה האסורות ולא כאקוויקלוד משאירה עולמך אפוף באניגמה, מותירה סימני דרך אלייך במקסם שווא זורה חול בליבך. נעתקת נשימתך בהתפכחותך.

odo13z

New member
מים אדמה ואהבה...../images/Emo66.gif

הינני.... בא אלייך כמיים אל אדמה.... שוקע נמס מחלחל בדממה. בצמא. אין רוויה.... את נעה אלי כגלי ים גלים עולים ויורדים חובקים מכילים לוחשים......... שנינו....מים במים אדמה באדמה אהבה באהבה איש באישה. ושלווה.

יערית 1

New member
עֵת שַׁלְוָה ../images/Emo20.gif

נוֹשֵׂאת עִמִּי אַהֲבָתֵךְ כְּשִׂמְלַת כְּלוּלוֹת. טוֹבֶלֶת רַעַד בְּלִבִּי, מַבְהִיקָה כְּסִיבֵי אוֹר מְנַצְנְצִים, גּוֹדֶשֶׁת תּוֹכִי בִּטְוִיָּה שֶׁל חַיִּים. מִבֵּין מַדְּפֵי הַצְּלָלִים שׁוֹמַעַת אוֹתָךְ בְּפִכָּחוֹן נְזִירִי, הוֹדֶפֶת פְּרָחִים קְמֵלִים, שׁוֹפֶכֶת מִתּוֹכֵךְ רִגְעֵי שַׁלְוָה הַמְּהַפְּנְטִים בְּעֶדְנָה מְלַטֶּפֶת הַקּוֹרֶנֶת מִמֵּךְ כָּעֲרָפֶל זוֹהֵר. וַאֲנִי לֹא הִרְהַבְתִּי עֹז לוֹמַר לָךְ שֶׁחָסְרָה אַתְּ בָּעוֹלָמִי גַּם עֵת שַׁלְוָה בִּמְחוֹזוֹתַי.

מייפלס

New member
שיניתי את השיר ואת שמו

רטוב אתה בא כצונאמי אדיר ממדים , אליי . סוחף אותי למעמקים , כים צלול . מציף אותי ברגשות , כשיטפון חזק . מדגדג אותי בעדנה , כגלים קוצפים לוחשים . מרטיב אותי חודר לעצמות , כמבול הניתח משמיים . מרתיח אותי מעלה אדים , כזרם המים במקלחת . מרטיט אותי שובר לרסיסים , כטיפה מתנפצת . רק תזכור שאני כבועה - עדינה ושברירית , כל מגע ולו העדין והקל ביותר עלול לפוצץ אותי .

למעלה